Nefer 12.02.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Laski, luz - zima jeszcze, ale jak się skończy... to najpierw u mnie, bo mam troche do spalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Toże z kiełbachą ??? Nieważne żarcie - ważne towarzystwo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Toże z kiełbachą ??? Nieważne żarcie - ważne towarzystwo !!!Będzie ognicho - to i kiełbacha i ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Laski, luz - zima jeszcze, ale jak się skończy... to najpierw u mnie, bo mam troche do spalenia Jestem w gotowosci My ze Starym w Sylwestra robilismy ognisko , bo mi sie kielbasy zachcialo z ogniska wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 o kurna już nie mogę się doczekać bo nie pamiętam ile lat temu jadłam ziemnioki z ognicha.....kuźwa taka strata dla podniebienia, bo teraz to tylko grill dobrze że tyle z nas się buduje to będzie co spalać i super okazja do spotkań w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Laski, luz - zima jeszcze, ale jak się skończy... to najpierw u mnie, bo mam troche do spalenia Jestem w gotowosci My ze Starym w Sylwestra robilismy ognisko , bo mi sie kielbasy zachcialo z ogniska wlasnie Bo WY nienormalni jesteście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Laski, luz - zima jeszcze, ale jak się skończy... to najpierw u mnie, bo mam troche do spalenia Jestem w gotowosci My ze Starym w Sylwestra robilismy ognisko , bo mi sie kielbasy zachcialo z ogniska wlasnie Szalona kobitka i małż wyrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Żebym wiedziała, że u mnie taka Impra z kiełbaską jest to bym biegusiem przyleciała, a nie siedziała nad wklejaniem zdjęć do dziennika. Zimą, przy ognisku kiełbaska z ogniska smakuje suuper a do tego lufka zimna ... ponoć rewelacja ... tego nie sprawdziłam, bo za drajwera robiłam ... rrmi wcale Ci się nie dziwię że zapędziłaś szanownego do palenia ognicha zimą l;) ... i zapraszam na kiełbachę i wszystko co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No i gdzie te zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No i przegoniłam niechcący towarzystwo ... mój komputer nie chce ze mną współpracować, ale jak go wyrzucę to już się z Wami nie połączę , więc gadam do niego cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No i przegoniłam niechcący towarzystwo ... mój komputer nie chce ze mną współpracować, ale jak go wyrzucę to już się z Wami nie połączę , więc gadam do niego cierpliwie jeee czasem nie warto, wis? ja mojemu mówię wprost, że jak się nie poprawi, to sie przesiądę na młodszy model... i to jakos działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Śliczny masz komin Powiedz mi Kochana - ten zsyp widzę że masz koło belek terriva - jak to jest, że jest dobrze? Bo mi też wychodzi na belce i tak się zastanawiam, czy omijać, czy coś się da skręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dorcia mnie się również kominy baardzo podobają a zsyp mi chłopcy zrobili przed zalewaniem stropu "garnek" wyjęli i rurkę wsadzili i jest zrzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 jakiś kilometr przed stacją docelową zaciągnę ręczny - powinno starczyć to kiedy ja powinnam swój zaciągnąć, żeby w Ciebie nie wjechać - 2 kilometry wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, luz - zima jeszcze, ale jak się skończy... to najpierw u mnie, bo mam troche do spalenia Jestem w gotowosci My ze Starym w Sylwestra robilismy ognisko , bo mi sie kielbasy zachcialo z ogniska wlasnie ja też się piszę oczywiście w sobotę A tak a propos Kruelcia - coraz lepiej chałupka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 heheh żyrandol pierwsza klasa!! kominy bardzo ładne, masz jakieś wkłady w kanałach dymowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jak się pogoda ustabilizuje zapraszam na ognisko ... miejsce specjalnie do tego już od dawna jest. naLeśnik nie mam jeszcze wkładów, ale będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Fajne zdjęcia = Zazdroszczę widoku i stanu domu, oby tak dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Fajne zdjęcia = Zazdroszczę widoku i stanu domu, oby tak dalej !!! Nie zdążysz się obejrzeć a i Twoja chałupka stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dzień dobry.... spotkamy się dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts