MonikaC 23.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kruelko bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kochani dziękuję za słowa otuchy. Wiem, że czas goi rany i trzeba normalnie żyć, doceniając każdą chwilę. Powolutku się pozbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kochani dziękuję za słowa otuchy. Wiem, że czas goi rany i trzeba normalnie żyć, doceniając każdą chwilę. Powolutku się pozbieram. i o to własnie chodzi.... doceniac to co się ma ... kim się jest... z kim się życie dzieli.... to jest to o czym zupełnie zapominamy... do chwili próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kruelciu, tak bardzo mi przykro to dla Twojej Ani [*] podziałało to na moją wyobraźnię, bo twoja koleżanka była w moim wieku trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To prawda, że dopiero doceniamy jak stracimy. Dla mnie dosyć przełomowy był ostatni tydzień. Wizyta u dzieciaków, która uczy pokory i teraz zupełnie niepotrzebna śmierć, która uczy doceniać. Przewartościowuje się życie w kilka chwil. To prawda. Tylko ten smutek ... muszę się z nim uporać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Biedulko, to okropne My właśnie się dowiedzieliśmy od naszej Pani Architekt że nasza druga PA (a są koło 30) niedawno straciła męża w wypadku samochodowym - miesiąc przed naszym pierwszym spotkaniem Mają 2letniego Bolka... A dziewczyna jest taka fajna, wydawała nam się z początku trochę sztywniejsza od tej drugiej, ale myśleliśmy że taki ma charakter... A ona podobno ledwie siedziała na tym naszym pierwszym spotkaniu Straszne są takie rzeczy i straszne jak ludzie ochodzą młodo i straszne jak odchodzą później też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kruelko - dziękuję za wczorajsze odwiedziny i za super wieczór Bardzo miło było mi Was gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kruelko - dziękuję za wczorajsze odwiedziny i za super wieczór Bardzo miło było mi Was gościć ja też, ja też a Kruelcia ma nowy fryz..... ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 foty fryzu żądam natentychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Potwierdzam: fryz zmieniony, kolor też zmieniony Fajnie Elka wyglada Dobrosia - będziesz jutro na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wróciłam ... i bardzo dużo dało mi wczorajsze babsko-dzieciowo-budowlane spotkanie ... gwarno, wesoło ... nie będę się już smutkować, bo szkoda czasu. Biorę się za ogród i za dom ... jeszcze raz bardzo dziękuję Maluszkowi, Nitce z chłopakami oraz Lidszu z dziewczynkami ... a gdzie Dobroś była jak jej z nami nie było? ... to i fryzurę by zobaczyła na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ano nie wiem Dziewczynki czy będę bo moja torpeda zaglucona po pachy , temperatura 39 z krechami i bidula tylko Mama i Mama....Nie dam rady jej zosatwić więc szanse na to,że dotrę na Zlot są maaałeeeeee niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kruelciu bardzo współczuję, dopiero przeczytałam o koleżance i o wszystkich innych, którzy odeszli.I Jackson też dzisiaj odszedł, a rano zanim się dowiedzialam to leciała jego piosenka i tak się miło słuchało i tak sobie myślałam jak mu zycie zmarnowali. Też juz nie ma szans Dziwne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ano nie wiem Dziewczynki czy będę bo moja torpeda zaglucona po pachy , temperatura 39 z krechami i bidula tylko Mama i Mama....Nie dam rady jej zosatwić więc szanse na to,że dotrę na Zlot są maaałeeeeee niestety Buuuuuu....coś maleństwo często łapie infekcje. Dużo zdrówka życzę energii. Kruelciu, to sie nie godzi tak zostawiać nas bez zadnej foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Przemoczyła się cała we wtorek na budowie - mimo kaloszy - tak wskakiwała do kałuż...no i sa efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Przemoczyła się cała we wtorek na budowie - mimo kaloszy - tak wskakiwała do kałuż...no i sa efekty Zapewne to nic groźnego. A ile miała przy tym radochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Przyzwyczaiłam się,że jak jadę na budowe moja córa po pół godzinie wygląda jak diabeł tasmański A ja mam w bagażniku zawsze dwie dodatkowe , pełne zmiany ubrania dla niej , żeby wracała na czysto i sucho Może do jutra się poprawi , dziś walczymy z gorączką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dobrosieńko ucałuj byczka malutkiego ... jeżeli uda Ci się choć na chwilkę urwać to przyjedź ... jeżeli sie nie uda to ja do Ciebie na budowę przyjadę Edyś fryz będzie wystawiony na oko publiczne na Zlocie to zobaczysz ... nie ma, że Cię nie będzie Myszko dzięki za dobre słowo. Czasu nie cofnę, a życie toczy się dalej i nie chcę go przeżyć rozpamiętując przeszłość, bo to niczego nie zmieni. W moim sercu i pamięci Ania zostanie na zawsze, ale życie jest po to by się nim cieszyć ... wczoraj to zrozumiałam jak patrzyłam jak dzieciarnia szalała z roześmianymi buziami ... dlatego to wczorajsze spotkanie było mi bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kruelciu a jak nie dojadę, to co, nie zobaczę nowej ondulacji. Jutro mam szwagra 30-te urodziny i imieniny w jednym pakiecie. Cały czas ważą się losy mojego przyjazdu na zlot. Uwierz mi robię wszystko, aby się udało. Dobroś ufam, że gorączka szybko minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Edyś, toż to szwagier nie będzie imprezował cały dzień chyba , a tak masz bliziutko... no nie rób mi tego... Dobrosiu, ucałuski dla Diabełka Tasmańskiego cieplutkie... jutro już będzie dobrze... diabełki szybko zdrowieją... Kruelciu, a czy ja na pewno Cię poznam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts