wu 28.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dobry wieczór Kruelciu mnie też bardzo miło baaaaardzo że Cię poznałam a i Piotruiowi wpadłaś w oko no najpierw pewnie naszyjnik ale jeszcze 3 minuty i synio mój wisiałby Ci na szyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 aaaaaaaaa i kiedy przyjeżdżasz na pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Sister uważaj lepiej dobra ... bardziej podoba mi się Drogocenne Jajo ...nio Mam nadzieję, że Energia już lepiej się czuje. Szkoda, że Cię nie było bo byśmy po parkiecie wespół zespół pośmigały [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wusia Piotruś niesamowity słodziak kochana jak mąż jeszcze grilla postawi do kompletu to się nie opędzisz od pieczonkowych i grillowych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Sister uważaj lepiej dobra ... bardziej podoba mi się Drogocenne Jajo ...nio Mam nadzieję, że Energia już lepiej się czuje. Szkoda, że Cię nie było bo byśmy po parkiecie wespół zespół pośmigały [/b] Jak Ci się tak podoba to może warto zawnioskowac Ci o taki Tytuł u Redakcji co? Jak to brzmi - KRUELA -- DROGOCENNE JAJO FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kruelcia no fakt to takiego kompletu grill musowo ale nie dobijaj że dopiero jak grill bedzie bo to pewnie coś kole 2 lat potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Sister uważaj lepiej dobra ... bardziej podoba mi się Drogocenne Jajo ...nio Mam nadzieję, że Energia już lepiej się czuje. Szkoda, że Cię nie było bo byśmy po parkiecie wespół zespół pośmigały [/b] Jak Ci się tak podoba to może warto zawnioskowac Ci o taki Tytuł u Redakcji co? Jak to brzmi - KRUELA -- DROGOCENNE JAJO FORUM ależ ja jestem Twoje Drogocenne Jajo i forum do tego nie mieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kruelcia no fakt to takiego kompletu grill musowo ale nie dobijaj że dopiero jak grill bedzie bo to pewnie coś kole 2 lat potrwa nie, nie to tak długo nie będę czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ufffffffff ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ale zaszalałaś, echchchchchchch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kruelciu, dziękuję za podwózkę na zlot Wesoły samochodzik był gites Żałuję, że nie mogłam z wami zostać do rana, ale dzisiaj mieliśmy wizytę u teścia i mąż by mnie przeklął, gdybym dopiero dzisiaj wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cze Kruelcia, super, ze sie poznalysmy tylko ten Twoj budzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Cze Kruelcia, super, ze sie poznalysmy tylko ten Twoj budzik... no co Ty babpo chcesz od budzika fajny był cześć Kruelciu powiem Wam, że Kruelcia to jest cykająca bomba radości i śmiechu i jak wybuchnie to wszyscy się śmieją razem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Eluś - dziękuję Ci bardzo za podwózkę na zlocik Jak zwykle świetnie się z Wami bawiałm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 I ja Wam kochane dziękuję za dobrą zabawę i baaardzo dużo śmiechu ... a budzik następną razą wyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Koniecznie musisz to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Hej pierwsza tancereczko! Miło było znów Cię spotkać. Oczywiście pogadałyśmy tyle co kot napłakał. Ale cóż kiedys jeszcze nadrobimy. Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Może zostanę pierwszą baletnicą forum na pogaduchy musimy się kiedyś umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Może zostanę pierwszą baletnicą forum na pogaduchy musimy się kiedyś umówić Nawet widzę Cie w roli baletnicy. Koooooooooooniecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Może zostanę pierwszą baletnicą forum jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts