kamyk68 08.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Kru... Ty to tak na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.07.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A może już wystarczy tego samotnictwa, co? Czekamy, jak gdzieś napisała malka, w tym jesteśmy znakomici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Elutka jeśli zaglądasz tu choc jednym oczkiem czasami to ja pozdrawiam cie serdecznie i tęskni mi się, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ela na urlopieeeeeeeeeeeeeeeeee się dobrze ma i pozdrawia WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witanko wieczorową porą. Miłego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzień dobry wszystkim, którzy mnie odwiedzali jak mnie nie było W tym czasie nadrobiłam troszkę zaległości książkowe i filmowe. Ileż ja miałam czasu ... nie ukrywam, że troszkę się za Wami wszystkimi stęskniłam, więc zaglądam Ciekawa jestem co się nowego wydarzyło. Pewnie nie nadrobię wszystkiego ale przebiegnę przez znajome wątki bo niedługo znowu mnie nie będzie, bo wybieram się na zasłużony urlop wypoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 To Ty Elu nie byłasz na wczasach, tylko na odwyku od forum?To ja w ramach odwyku polece teraz do fryzjera, co by sie troche odchwaścic na łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 To Ty Elu nie byłasz na wczasach, tylko na odwyku od forum? To ja w ramach odwyku polece teraz do fryzjera, co by sie troche odchwaścic na łbie Myszko na odwyku jak najbardziej ... i ile czasu miałam ... na wakacje wakacje wypoczynkowe wyjeżdżam lada chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Elciu! A opowiadaj jak na budowie... A jak fryzurka? - odrosła, czy obcięłaś się w te upały jeszcze krócej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Elciu! A opowiadaj jak na budowie... A jak fryzurka? - odrosła, czy obcięłaś się w te upały jeszcze krócej? rasiu na budowie jak na wojnie ... spokojnie ... niedługo będę miała skrzynkę gazową a włosy rosną, abym mogła je w koński ogon wiązać w wakacje Opowiadaj jak tam w wielkim świecie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Kruelcia. Narazilas mi sie, ze nie dojedziesz, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Kruelcia. Narazilas mi sie, ze nie dojedziesz, wis? Wiem, wiem za moim budzikiem tęsknisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.07.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Kru a moze cos sie zmienilo i jednak przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Kru a moze cos sie zmienilo i jednak przyjedziesz? Aniuś bardzo bym chciała - serio, serio, ale się nie uda ... ale mam w planach Wrocław i wtedy się bezczelnie wproszę bo jestem baaaaardzo ciekawa Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Kruelcia. Narazilas mi sie, ze nie dojedziesz, wis? Wiem, wiem za moim budzikiem tęsknisz Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Jejejejeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Kruelcia. Narazilas mi sie, ze nie dojedziesz, wis? Wiem, wiem za moim budzikiem tęsknisz Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Jejejejeje... Nieźle Ci się wrył w pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Kruelcia. Narazilas mi sie, ze nie dojedziesz, wis? Wiem, wiem za moim budzikiem tęsknisz Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Jejejejeje... Nieźle Ci się wrył w pamięć Prawie taki sam hicior jak dary losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 To teraz jeszcze bardziej żałuję, że nie będzie mnie u Ani, bo można by ryknąć ile tchu w płucach jeszcze Sokoły i repertuar na imprezę gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A tam sasiadow nie ma nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No właśnie ... a ja ostatnio z moim synem ćwiczymy, głownie w samochodzie stare polskie kawałki. Ile mam repertuaru przy tym ... cholerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts