lidszu 23.07.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Kruelciu, tęsknimy tu za tobą i zaglądaj do nas od czasu do czasu Mam nadzieję, że się spotkamy w poniedziałek u Nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Kruelciu, tęsknimy tu za tobą i zaglądaj do nas od czasu do czasu Mam nadzieję, że się spotkamy w poniedziałek u Nitki PONIEDZIAŁEK ? Jesooooooooooo ja Wam powiedziałam poniedziałek ? nieeeee - JUTRO.... w poniedziełek to Maluszek może wpadnie, ale to jeszcze nic pewnego.... DZIEWCZYNY JUTRO!!!!! chociaż w poniedziałek w sumie też mi pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Kruelciu, tęsknimy tu za tobą i zaglądaj do nas od czasu do czasu Mam nadzieję, że się spotkamy w poniedziałek u Nitki Lidziu w poniedziałek to będę grzecznie w robocie siedzieć bo to mój ostatni tydzień w pracy przed urlopem i muszę pozamykać wszystkie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hej Kruelko jak miło, że choć na chwilkę zawitałaś do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć Kruelciu Nitka ty to coś piłaś czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Kruelciu, tęsknimy tu za tobą i zaglądaj do nas od czasu do czasu Mam nadzieję, że się spotkamy w poniedziałek u Nitki Lidziu w poniedziałek to będę grzecznie w robocie siedzieć bo to mój ostatni tydzień w pracy przed urlopem i muszę pozamykać wszystkie sprawy to szkoda, że nie uda nam się spotkać dzisiaj miłego spotkania wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 witajcie Kochani Monia aż wstud się przyznać, że ja tak na trzeżwo Kruelcia - dzięki za wizyte, ploteczki i wspaniałe towarzystwo życze sobie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wieczorne witanie Co u Ciebie słychać...jak odwodnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja dopiero dzisiaj zaglądam i to przelotem Nituś i ja dziękuję za pogaduchy Króliczku witaj ... u mnie wszystko w porządeczku ... i w blokach startowych bo wakacje juz tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej Kruelciu Mam dla ciebie nakrętki od Malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bardzo dziękuję i muszę się do Malki udać z podziękowaniami a z Tobą spotkać, aby je odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bardzo dziękuję i muszę się do Malki udać z podziękowaniami a z Tobą spotkać, aby je odebrać to jak wrócisz z wczasów, to koniecznie musisz mnie na budowie nawiedzić Dzisiaj Pan M mi uświadomił, że dostałam od ciebie trochę stali, za którą muszę ci zapłacić Pan M powiedział, że to wszystko policzy i wtedy będzie wiadomo ile ci oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dzin dybry kruelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Bardzo dziękuję i muszę się do Malki udać z podziękowaniami a z Tobą spotkać, aby je odebrać to jak wrócisz z wczasów, to koniecznie musisz mnie na budowie nawiedzić Dzisiaj Pan M mi uświadomił, że dostałam od ciebie trochę stali, za którą muszę ci zapłacić Pan M powiedział, że to wszystko policzy i wtedy będzie wiadomo ile ci oddać Liduś jak wrócę z wakacji to się spotkamy i policzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dzin dybry kruelciu Tobie tez dobrego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Bardzo dziękuję i muszę się do Malki udać z podziękowaniami a z Tobą spotkać, aby je odebrać to jak wrócisz z wczasów, to koniecznie musisz mnie na budowie nawiedzić Dzisiaj Pan M mi uświadomił, że dostałam od ciebie trochę stali, za którą muszę ci zapłacić Pan M powiedział, że to wszystko policzy i wtedy będzie wiadomo ile ci oddać Liduś jak wrócę z wakacji to się spotkamy i policzymy zabrzmiało co najmniej groźnie ale serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kruelcia już pewnie wyprana, wyprasowana... się wciska w walizki ech tylko pozazdrościć Babo nasza kochana dobrej pogody życze... i wspaniałego wypoczynku pozdrowienia dla Szanownego i dziecisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nituś dzięki za życzenia ... mam zamiar wypocząć, ale teraz mam oberwanie ... i nie wyrabiam się na zakrętach. Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 papapa I miłego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kruelciu baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts