nitubaga 26.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 oj oj oj jak fajnie... Kruelcia... super że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziewczynki nawet nie wiecie jak sie za Wami stęskniłam I nigdy w życiu się nie odgrażam ... tylko uprzedzam, że się zaczytam wrócisz do pracy to nie będziesz miała czasu na książki i wrócisz do realu.... czyli FM Gosienko .... wróciłam do realu zarzuciłam komputer na rzecz książek ... nie wiem, czy to jest dobre podejście ... ale zaczytuję się codziennie, przez co zaniedbałam FM ... nawet bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziewczynki nawet nie wiecie jak sie za Wami stęskniłam I nigdy w życiu się nie odgrażam ... tylko uprzedzam, że się zaczytam wrócisz do pracy to nie będziesz miała czasu na książki i wrócisz do realu.... czyli FM Gosienko .... wróciłam do realu zarzuciłam komputer na rzecz książek ... nie wiem, czy to jest dobre podejście ... ale zaczytuję się codziennie, przez co zaniedbałam FM ... nawet bardzo, bardzo Ogólnie to bardzo dobrze, pod warunkiem jednak, że i dla nas czasu trochę znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziewczynki nawet nie wiecie jak sie za Wami stęskniłam I nigdy w życiu się nie odgrażam ... tylko uprzedzam, że się zaczytam wrócisz do pracy to nie będziesz miała czasu na książki i wrócisz do realu.... czyli FM Gosienko .... wróciłam do realu zarzuciłam komputer na rzecz książek ... nie wiem, czy to jest dobre podejście ... ale zaczytuję się codziennie, przez co zaniedbałam FM ... nawet bardzo, bardzo Witaj Fajnie że do nas wróciłaś Ja też jakiś czas temu zaniedbałam FM na rzecz książek i wciągnęłam ich taką ilość że hoho Teraz nadal oczywiście czytam, ale i na FM bywam Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witaj Sisterko Kochana I ja dla Ciebie w zakrętkach dłubię i się stęskniłam okrutnie DObrze , że juz wróciłaś i zazdraszczam czasu na czytanie.Ja zasypiam z nosem na tej samej stronie od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hejeczka fajnie, że z nami jesteś ale czytaj, czytaj sobie do woli a potem się podziel w co warto nos włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Po niemalże stu latach spania na chwilkę się obudziłam i daję znak, że żyję i mam się dobrze To szybko powiem co u mnie, przebiegnę przez wątki i wracam do roboty Młodsze dziecię poszło do szkoły do zerówki ... dumny jest jak nie wiem co Psica moja starowina czeka na operację ... najpierw USG a potem decyzja. Wyniki badań ma bardzo dobre i ponoć nie wygląda na swoje mocno dorosłe lata Jak byliśmy na wakacjach to ktoś się nie nie bał i wlazł nam na działkę i wyrwał dwie wierzby hakuro i jodłę koreankę oraz wyprowadził starego grilla ... ręce opadają A i chciałam się pochwalić, że podtrzymuję nawyki codziennego rannego pływania ... pięć dni w tygodniu od 6,30 do 7,00 pływam .. sama z siebie jestem dumna i zdecydowanie lepiej się czuję Tylko cały czas nie napisałam pracy, którą miałam napisać już pół roku temu ... koniecznie muszę się za nią zabrać, koniecznie Jeżeli chodzi o domek to ... dojrzewa i ja też I dzień dobry chciałam powiedzieć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No czeeeee Kruelcia, ale pobedziesz z nami kwilke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Jak to miło znów widzieć Cię na FM. W zdrowym ciele zdrowy duch no nie A z tymi złodziejami to klęska Jak zamieszkasz to się już nie odważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cześć Kruelko!!! Z tym basenem, to czapka ze łba! Jestem pod wrażeniem... nieopisanie wielkim! A złodziejem się nie przejmuj, bo zawsze mogło być gorzej... ja tak sobie mówię czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Małgoś mam nadzieję, że uda mi się zagościć na dłużej ... ale i tak mam mocne postanowienie, że nie odpalam komputera wieczorem, bo wolę z dzieciami posiedzieć, film obejrzeć, książkę poczytać lub zagrać w domino lub scrable więc na komputer nie ma czasu Gosiu wiem, że złodzieje są wszędzie, ale wkurw mnie bierze, że ktoś nie pytany włazi na moją własność ... i jak czytam u Zuzy to noż się w kieszeni otwiera Rasiu ... nie czapkę ze łba, tylko czepek na łebek i hola do wody ... miałam mały kryzys, ale się nie dałam ... twardym trzeba być, nie mientkim A jutro jadę w świętokrzyskie dinozaury oglądać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Kruelko witaj! Jak miło znów zobaczyć Twoją buziuchnę. Podzieliłabyś się trochę tym swoim samozaparciem, bo ja mam niedostatek tego czegoś. Ale za Ciebie trzymam kciuki, abyś wytrwała jak najdłużej. Nerw mnie bierze jak czytam o tyk drobnych złodziejaszkach. Niech mu te łapy pousychają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Powiem tak. Gdyby nie to forum, to nie spotkałabym tylu fajnych babek ... Niektóre dzwonią z przypominajką ... na niektóre wpadłam w sklepie,klepiąc ponad godzinę o ... wszystkim .... sama pamiętam , że powinnam zadzwonić .... ale ja, jako bycza baba pamięć mam dobrą, nawet za dobrą ale baaardzo krótką ... dlatego proszę o wyrozumiałość i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Słyszałam, że się o b c e babki w sklepach biustem ocierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Słyszałam, że się o b c e babki w sklepach biustem ocierasz Jak się ma, to się ociera ... zazdrośnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Byłam wczoraj na wycieczce w Bałtowie, oglądać dinozaury ... bardzo fajna sprawa i szczerze polecam ... a teraz zmykam na działkę popatrzeć jak trawa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Serwus Kruelka, wpadłam na moment pooglądać choć troszkę i też spadam na działkę. Zdaj relacje jakie chaszcze Ci porosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Przyszłam z wyrzutem normalnie z fochem na ustach to Ty bywasz na forumie i do mnie nie zaglądasz - tak ? pfi popraw się, oj popraw ... buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Słyszałam, że się o b c e babki w sklepach biustem ocierasz Jak się ma, to się ociera ... zazdrośnica Cześć Kruelciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 W Polsce mieszka dużo dinoźarłów. Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts