nitubaga 17.09.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no tak... żaboty są do doopy a wiem coś o tym, bo w głębokiej podstawówce miałam taka bluzeczkę co to mnie mam stroiła w każde większe święto wrrrr tez miałam i musialam przez to nosic głowe do góry i nie mogłam patrzec na swiat swoim wzrokiem zabójcy oooo właśnie prawda że to uwłaczające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.09.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nie śmiejemy się eluś z dinożarłów. Strasznie lubię Bałtów, zresztą fajny tam mają spływ tratwami tą rzeką. A obo są bardzo ciekawe starożytne kopalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nie śmiejemy się eluś z dinożarłów. Strasznie lubię Bałtów, zresztą fajny tam mają spływ tratwami tą rzeką. A obo są bardzo ciekawe starożytne kopalnie... A już Cię chciałam na ich pożarcie rzucić ... mamy ambitny plan, aby przynajmniej raz w miesiącu wycieczkę całodzienną robić i fajne miejsca zwiedzić ... a jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Coś Ci zdiagnozowali czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no tak... żaboty są do doopy a wiem coś o tym, bo w głębokiej podstawówce miałam taka bluzeczkę co to mnie mam stroiła w każde większe święto wrrrr tez miałam i musialam przez to nosic głowe do góry i nie mogłam patrzec na swiat swoim wzrokiem zabójcy ale mnie tymi żabotami rozweseliłyście ... Mysza dzięki nim kilka istnień przeżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Coś Ci zdiagnozowali czy jak ? Nadpobudliwość i wścibstwo Matko Chrzestna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W końca masz na to papier :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no tak... żaboty są do doopy a wiem coś o tym, bo w głębokiej podstawówce miałam taka bluzeczkę co to mnie mam stroiła w każde większe święto wrrrr tez miałam i musialam przez to nosic głowe do góry i nie mogłam patrzec na swiat swoim wzrokiem zabójcy ale mnie tymi żabotami rozweseliłyście ... Mysza dzięki nim kilka istnień przeżyło nie no własnie nie bardzo, bo sie ciągle musiałam buntowac, az mi to w krew weszło. Tak bym pozabijała wzrokiem jako dzieciak- a to wiadomo niegrozna łajza byłam, a teraz moze byłabym bardizej wyluzowana, a tak wyłazi ze mnie wszystko na starość, bo do bluzki z żabotem nikt mnie juz nie zmusi no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zmusi może nieeeeee, ale przekona ? co? choć ja nie myślę próbować... lubie Cie i Ci tego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zmusi może nieeeeee, ale przekona ? co? choć ja nie myślę próbować... lubie Cie i Ci tego nie zrobię ale ze co jakie argumenty by ten ktos musial miec gdyby nawet miał i chciał mnie przekonac Dzieki Nitus ze mnie krzywdzic nie bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja sobie muszę kupić. Ale żabot oddzielny- będę nosić do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyy wszystkim i zmykam bo muszeeeeeeeeeeeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja sobie muszę kupić. Ale żabot oddzielny- będę nosić do wszystkiego Nefcia... bidulka wciąż chora bo o żabot się upomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witanko, Kruelko mam nowe koreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kruelcia - czekam na cieeeeeeeeeeeeeę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam dziewczynki ...dobrze, że to już piątek ... od roboty pracowej odpocznę, aby oddać sie robocie domowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzisiaj wyjątkowo nie ciesze sie z piątku soboty i niedzieli, ale trudno. byle do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja sobie muszę kupić. Ale żabot oddzielny- będę nosić do wszystkiego Tylko go nie zapomnij na działce przypinać zwłaszcza do robót ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts