malgos2 08.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja zgaduje, ze jakis artwork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Podpowiedź: to coś zwyczajnie nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Podpowiedź: to coś zwyczajnie nadzwyczajnego taaaa w płynie chociaż? beton jak ma Małgoś raczej nie... bo to mi do Ciebie nie pasi.... a rozmawiamy o podłogach tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Pośrednio ma to związek z podłogą ... a patrząc nań można się delektować płynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kominek ? taki jak u Dobroszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Powinnam postawić coś płynnego za nową stronkę i odgadniętą zagadkę Lidka zgadłaś ! ... chodzi o kominek jaki również jest u barranków ... taki z żywym ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 bedzie łotwarty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 i z wielka paszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Szanowne Panie Aniu buziaki dla Ciebie i Helenki Maluszku to musimy sie spotkać, korki zabrać i z babami pogadać A jeżeli chodzi o zarażenie to już pewne i postanowione po dzisiejszym spotkaniu na szczycie ... że zarażenie będzie gościło u mnie w salonie ... a to wszystko dzięki mojej Siostrze ... dziękuję moja droga Sisterko za to zarażenie bo jest piękne i już przebieram nóżkami ... no i kto zgadnie o co chodzi Kto zgadnie? Kiedy jestem na etapie Twojego SSO kominek? ale da się bez niego żyć podłogi? podpowiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Powinnam postawić coś płynnego za nową stronkę i odgadniętą zagadkę Lidka zgadłaś ! ... chodzi o kominek jaki również jest u barranków ... taki z żywym ogniem a jaka jest nagroda za rozwiązanie zagadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Szanowne Panie Aniu buziaki dla Ciebie i Helenki Maluszku to musimy sie spotkać, korki zabrać i z babami pogadać A jeżeli chodzi o zarażenie to już pewne i postanowione po dzisiejszym spotkaniu na szczycie ... że zarażenie będzie gościło u mnie w salonie ... a to wszystko dzięki mojej Siostrze ... dziękuję moja droga Sisterko za to zarażenie bo jest piękne i już przebieram nóżkami ... no i kto zgadnie o co chodzi Kto zgadnie? Kiedy jestem na etapie Twojego SSO kominek? ale da się bez niego żyć podłogi? podpowiedz coś Gosiu, 2 posty wyżej napisane, że o otwarty kominek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Powinnam postawić coś płynnego za nową stronkę i odgadniętą zagadkę Lidka zgadłaś ! ... chodzi o kominek jaki również jest u barranków ... taki z żywym ogniem a jaka jest nagroda za rozwiązanie zagadki ? PROSTOWNICA DO WŁOSÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Powinnam postawić coś płynnego za nową stronkę i odgadniętą zagadkę Lidka zgadłaś ! ... chodzi o kominek jaki również jest u barranków ... taki z żywym ogniem a jaka jest nagroda za rozwiązanie zagadki ? PROSTOWNICA DO WŁOSÓW Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Powinnam postawić coś płynnego za nową stronkę i odgadniętą zagadkę Lidka zgadłaś ! ... chodzi o kominek jaki również jest u barranków ... taki z żywym ogniem a jaka jest nagroda za rozwiązanie zagadki ? PROSTOWNICA DO WŁOSÓW no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To znaczy, że nie chcesz wygranej ? ... ... to zostawię sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Szanowne Panie Aniu buziaki dla Ciebie i Helenki Maluszku to musimy sie spotkać, korki zabrać i z babami pogadać A jeżeli chodzi o zarażenie to już pewne i postanowione po dzisiejszym spotkaniu na szczycie ... że zarażenie będzie gościło u mnie w salonie ... a to wszystko dzięki mojej Siostrze ... dziękuję moja droga Sisterko za to zarażenie bo jest piękne i już przebieram nóżkami ... no i kto zgadnie o co chodzi Kto zgadnie? Kiedy jestem na etapie Twojego SSO kominek? ale da się bez niego żyć podłogi? podpowiedz coś Gosiu, 2 posty wyżej napisane, że o otwarty kominek chodzi teraz to wiem, ale jak powiadomienie otworzyłam, to nic więcej nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A ja sobie właśnie grzywkę wyprostowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Czeeeeeeee wy juz o kominku bardzo dobrze, ja lubie takie "bliskie" plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Odnalazłam po tropach wreszcie ten zgubiony przeze mnie kącik... ktuelciu! Podłoga! Kominek! Ogród!!! To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Odnalazłam po tropach wreszcie ten zgubiony przeze mnie kącik... ktuelciu! Podłoga! Kominek! Ogród!!! To kiedy przeprowadzka? Rasia co ty dziś u wszystkich z tymi przeprowadzkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts