rasia 05.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hejeczka spóźnione ale szczere życzonka Noworoczne zostawiam buziaki Nitka! Czemu się nie odzywasz??? Napisz co u Zoyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Elciu! Krucafix! gdzie się zgubiłaś noworocznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hejeczka spóźnione ale szczere życzonka Noworoczne zostawiam buziaki Nitka! Czemu się nie odzywasz??? Napisz co u Zoyki? teraz śpi ale byliśmy całe święta u teściów.... tam jest też młody wilczur... oj było uciechy... jeden przykład: jest tam tylko jedna buda. Pierwszej nocy on spał w budzie (bo jego) a ona przed na kocu... drugiej nocy - moja dama nauczyła się włazić do tej budy równie szybko jak właściciel... więc to on spał na kocu... :P Od trzeciej nocy spali w tej budzie razem.... :P i ja nie mam pojęcia jak oni tam wchodzili...bo buda jest mocno jednopsia - widzieliśmy tylko dwa futra w budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hejeczka spóźnione ale szczere życzonka Noworoczne zostawiam buziaki Nitka! Czemu się nie odzywasz??? Napisz co u Zoyki? teraz śpi ale byliśmy całe święta u teściów.... tam jest też młody wilczur... oj było uciechy... jeden przykład: jest tam tylko jedna buda. Pierwszej nocy on spał w budzie (bo jego) a ona przed na kocu... drugiej nocy - moja dama nauczyła się włazić do tej budy równie szybko jak właściciel... więc to on spał na kocu... :P Od trzeciej nocy spali w tej budzie razem.... :P i ja nie mam pojęcia jak oni tam wchodzili...bo buda jest mocno jednopsia - widzieliśmy tylko dwa futra w budzie W taką pogodę na podwórku spała? Przynajmniej trzeciej nocy już jej ciepło było. A miała już cieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ano spała... wszystkie noce tak spali... i bynajmniej nie wyglądąła na nieszczęśliwą... tylko żarełko jej zmieniałam... tzn. karmę dziele na 3 porcje zalewam mocno ciepłą wodą... i daję takie "mokre". Nie... o cieczce jeszcze ni słychu ni widu... a u Was? no i czego mam się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ano spała... wszystkie noce tak spali... i bynajmniej nie wyglądąła na nieszczęśliwą... tylko żarełko jej zmieniałam... tzn. karmę dziele na 3 porcje zalewam mocno ciepłą wodą... i daję takie "mokre". Nie... o cieczce jeszcze ni słychu ni widu... a u Was? no i czego mam się spodziewać? Moja Nitka też jeszcze nie, ale Mayka Pasi to już w grudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ano spała... wszystkie noce tak spali... i bynajmniej nie wyglądąła na nieszczęśliwą... tylko żarełko jej zmieniałam... tzn. karmę dziele na 3 porcje zalewam mocno ciepłą wodą... i daję takie "mokre". Nie... o cieczce jeszcze ni słychu ni widu... a u Was? no i czego mam się spodziewać? Moja Nitka też jeszcze nie, ale Mayka Pasi to już w grudniu... Moja Lunka też już miała cieczkę w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 .... już co nieco doczytałam używałaś majtek czy tych sprejów na zmianę zapachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Z rok mnie nie było ... postanowiłam założyć ciepłą, starą kapotę i kapelusz, bo zima za oknem trzyma i nie wiadomo kiedy puści. Mój domek ciepłą, śniegową kołderką przykryty czeka do wiosny aby rozkwitnąć w pełni ... już zaczynam przebierać nóżkami. A teraz przedrepczę z moim wiernym kotem po znanych mi kątach Witam się i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Heeej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 NOOOOOOO nareszcie Jak dobrze, że jesteś... mam nadzieje, ze już nie znikniesz co? a jakieś plany zakupowe już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Właśnie się do Ciebie wybieram ... wirtualnie i w realu ... i tak idę przez zaspy cieszę się zę Cie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ło matko i Nitkę przywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Cześć i czołem , kluski z rosołem Dostałaś dziś mojego esemesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Cześć i czołem , kluski z rosołem Dostałaś dziś mojego esemesa? Tia ... ale urwanie jajow mialam a jak go dostalam to właśnie Starego męczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czesc Kruelciu. kope lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Aaaa to spoko , bo ostatnio kilka nie doszło i nie wiedziałam,czy ten też wcięło Starego męczyłam całkiem niedawno - na początku tygodnia - jest takim wdzięcznym obiektem do męczenia Znosi to ze stoickim spokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 odkopali ją, juuupi Czesc Elcia. stare czasy wracają, siostrzyczki wróciły na forum Cos tam zmajstrowała z podłogami ;)Jednak nici z podłogówki, ale ci fajnieeee.Będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Właśnie się do Ciebie wybieram ... wirtualnie i w realu ... i tak idę przez zaspy cieszę się zę Cie widzę O! Już kawkę robię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale się cieszę na Twój widok, nawet nie wiesz jak bardzo, gęba sama mi się uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts