Kruela 19.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Właśnie się do Ciebie wybieram ... wirtualnie i w realu ... i tak idę przez zaspy cieszę się zę Cie widzę O! Już kawkę robię! Ty się kochana tak nie ciesz ... bo gości Ci prowadzę ale miłych bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ty wiesz,że mi taki jeden KOT wyzarł do spółki z dzieckiem lody??!!!! I nie mogę głosu dokurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czesc Kruelciu. kope lat Aniuś myśllę o Tobie często i o Twojej marcowej dziewczynce ... moja marcowa dziewczynka za "chwilkę: 18 będzie miała ... 'Rybki"to Artystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ty wiesz,że mi taki jeden KOT wyzarł do spółki z dzieckiem lody??!!!! I nie mogę głosu dokurować A u mnie Koty jakoweś szaleją i z kanapy mnie spychają ... przyślij do mnie te KOTY niedobroty lodowe niech szaleją a ja do Ciebie wpadnę na odpoczynek bezgłosowy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A bo te koty to chyba wiosnę poczuły i się nam tak rozmarcowały jakoś Ale ja mantrę sobie powtarzam :kominek jutrooooooo i to mnie jakoś trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 odkopali ją, juuupi Czesc Elcia. stare czasy wracają, siostrzyczki wróciły na forum Cos tam zmajstrowała z podłogami ;)Jednak nici z podłogówki, ale ci fajnieeee.Będzie piknie No tak .... domyślni donieśli ... podłogówki nie będzie pod podłogą to fakt ale mam nadzieję dechy dębowe "rasiowe" się zagnieżdżą" u mnie na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A bo te koty to chyba wiosnę poczuły i się nam tak rozmarcowały jakoś Ale ja mantrę sobie powtarzam :kominek jutrooooooo i to mnie jakoś trzyma Mantra powiadasz? .... spokój, święty, do, c.....y, spokój ......... i mnie też trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 kogo moje oczy widzą ? cześć Elcia. Fajnie, że wpadłaś . Brakowało cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 kogo moje oczy widzą ? cześć Elcia. Fajnie, że wpadłaś . Brakowało cię Miło słyszec ... jak budowa u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 kogo moje oczy widzą ? cześć Elcia. Fajnie, że wpadłaś . Brakowało cię Miło słyszec ... jak budowa u Ciebie? stoi i wiatr hula po niej w przyszłym tygodniu będziemy pewnie zamawiać okna u Starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hejeczka to i ja tu wpadłam, super że znowu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 NO zesrało się coś w lesie - właścicielka się objawiła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 NO zesrało się coś w lesie - właścicielka się objawiła :) Chwilę człowieka nie było a juz mu sie .... się w lesie zesrają .....Cześc mała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hejeczka to i ja tu wpadłam, super że znowu jesteś Jaka piękna Zu ... czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Właśnie się do Ciebie wybieram ... wirtualnie i w realu ... i tak idę przez zaspy cieszę się zę Cie widzę O! Już kawkę robię! Ty się kochana tak nie ciesz ... bo gości Ci prowadzę ale miłych bardzo Jak ja lubiam gościów... ... mrrraaauuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 To ja też chcę się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2010 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 To ja też chcę się wprosić Waaariaaaatkaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 To ja też chcę się wprosić Waaariaaaatkaaaaa! Mogę robić za kierowcę, bo niektórych mam po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 To ja też chcę się wprosić Waaariaaaatkaaaaa! Mogę robić za kierowcę, bo niektórych mam po drodze Nawet kilka po drodze ... dam głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts