Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, że nie zawsze pamiętamy, bo nie musimy ;), pamiętać o naszych uroczystościach, i to wcale nie ze złej woli ;) Dlatego bezczelnie się upominam o życzenia, bo

je lubię :)

Wszystkim bardzo, ale to bardzo dziękuję za ciepłe słowa :) .... niesamowite "baby" jestescie :) .... jeszcze raz dziekuję :)

Nie prowadzę dziennika, bo go kiedyś , z różnych przyczyn skasowałam, ale zapisze co, co było dla mnie ważne.

15 maja 2010 roku.

U mnie po udanej imprezie imieninowo-urodzinowej mojej mamy wyruszyliśmy całą rodziną w miasto :) Córka udała się do galerii fotograficznej, a my ( tzn. rodzice pewnego młodego przystojniaka wraz z nim) udaliśmy się do Muzeum Wojska Polskiego.

Od godziny 21,30 zaczęliśmy oglądać przygotowaną ekspozycję sprzętu wojskowego. Obejrzeliśmy całą przygotowana ekspozycję. Zwiedziliśmy "dogłębnie" helikopter transportowy. W "Shermanie" młody "zniknął" na dłuższy czas. Jak wyszedł, to uśmiech nie schodził mu z ust, a w ręku trzymał zaciśniętą PRAWDZIWĄ ŁUSKĘ ;O. którą dostał od prawdziwego żołnierza - czołgistę ;) .... i to była najlepsza pamiątka z tego wieczoru, który zakończył sie o 24,00 :)

16 maja 2010 roku

Rodzina, po wczorajszych wyprawach nocnych obudziła się baardzo późno :) Rano kawka do łóżka, maciupkie zakupy ;) , wizytacja działki :) .... same przyjemności :)

.

Nawet myślałam co u Ciebie słychać ') .... Przybędę niewątpliwie :) .....a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... i Maluszka spotkałam :))))

Przyszły tydzień kiedy Pani wygodnie. To masz więcej szczęści, bo Maluszka już 100 lat nie widziałam :)

• 3 weeks później...

Dziennika nie prowadzę na własne życzenie. Sporadycznie wpadam na FM - z braku czasu oczywiście. Ale myślę co się TUTAJ dzieje bardzo często.

Dzięki mojej forumowej Siostrze Dobrosi :) która ma serce Ogromne dla Ludzi, dotarłam do wątku Kasi z Sandomierza, którą powódź doświadczyła okrutnie :(

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!!/page16

Każdego, kto do mnie zajrzy proszę o wejście na Kaskowy wątek i grosik na wsparcie :)