Kruela 14.05.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Beta bardzo mi miło widzieć Cie u mnie i dziękuję za życzenia PS. 15 są urodziny i imieniny mojej mamy więc sama wiesz .... ale będzie jeszcze okazja do spotkania ... pozdrów Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Zuza życzę sobie, aby Twoje słowa sie spełniły PS. Życzę udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Kuźwa, znowu mnie cóś minęło ? Ale Ty wiesz, że ja Ci dobrze życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Elcia, ode mnie też najszczersze, choć spóźnione życzenia urodzinowe STO LAT !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.05.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Kuźwa, znowu mnie cóś minęło ? Ale Ty wiesz, że ja Ci dobrze życzę :) Nefka wiem, że dobrze mi życzysz ... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Elcia, ode mnie też najszczersze, choć spóźnione życzenia urodzinowe STO LAT !! Lidka bardzo dziękuję ... cho życzenia lekko wymuszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wiem, że nie zawsze pamiętamy, bo nie musimy , pamiętać o naszych uroczystościach, i to wcale nie ze złej woli Dlatego bezczelnie się upominam o życzenia, bo je lubię Wszystkim bardzo, ale to bardzo dziękuję za ciepłe słowa .... niesamowite "baby" jestescie .... jeszcze raz dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nie prowadzę dziennika, bo go kiedyś , z różnych przyczyn skasowałam, ale zapisze co, co było dla mnie ważne. 15 maja 2010 roku. U mnie po udanej imprezie imieninowo-urodzinowej mojej mamy wyruszyliśmy całą rodziną w miasto Córka udała się do galerii fotograficznej, a my ( tzn. rodzice pewnego młodego przystojniaka wraz z nim) udaliśmy się do Muzeum Wojska Polskiego. Od godziny 21,30 zaczęliśmy oglądać przygotowaną ekspozycję sprzętu wojskowego. Obejrzeliśmy całą przygotowana ekspozycję. Zwiedziliśmy "dogłębnie" helikopter transportowy. W "Shermanie" młody "zniknął" na dłuższy czas. Jak wyszedł, to uśmiech nie schodził mu z ust, a w ręku trzymał zaciśniętą PRAWDZIWĄ ŁUSKĘ ;O. którą dostał od prawdziwego żołnierza - czołgistę .... i to była najlepsza pamiątka z tego wieczoru, który zakończył sie o 24,00 16 maja 2010 roku Rodzina, po wczorajszych wyprawach nocnych obudziła się baardzo późno Rano kawka do łóżka, maciupkie zakupy , wizytacja działki .... same przyjemności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 I to się nazywa fajny weekend Ale wpadłabyś do mnie co ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.05.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 I to się nazywa fajny weekend Ale wpadłabyś do mnie co ? :) Nawet myślałam co u Ciebie słychać ') .... Przybędę niewątpliwie .....a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... i Maluszka spotkałam ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nawet myślałam co u Ciebie słychać ') .... Przybędę niewątpliwie .....a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... i Maluszka spotkałam ))) Przyszły tydzień kiedy Pani wygodnie. To masz więcej szczęści, bo Maluszka już 100 lat nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.05.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Cześć Kruelciu Matko ja nie wiedziałam ale STO LAT!!!! Czy hydraulik jeszcze u ciebie siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dziennika nie prowadzę na własne życzenie. Sporadycznie wpadam na FM - z braku czasu oczywiście. Ale myślę co się TUTAJ dzieje bardzo często. Dzięki mojej forumowej Siostrze Dobrosi która ma serce Ogromne dla Ludzi, dotarłam do wątku Kasi z Sandomierza, którą powódź doświadczyła okrutnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!!/page16 Każdego, kto do mnie zajrzy proszę o wejście na Kaskowy wątek i grosik na wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki Kruelciu i Siostro Dobrosiu, za wizytę i dary dla Sandomierza!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 O jejku! U mnie gość szanowny a ja nic o tym nie wiem Rasieńko bardzo miło było się z Tobą spotkać . Twój dom i ogród popodziwiać PS. a rzeczy przekazane dla Sandomierza to niestety kropla w morzu potrzeb Ale mam nadzieję, że komuś się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kuruelko hop. hop dobrze Cię widzieć a ubrania dla powodzian - mam kilka sitek tylko ni miałam czasu do Rasi podskoczyć. Może jeszcze ktoś gdzieś zbiórkę będzie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Gosieńko bardzo się cieszę widząc Ciebie u mnie .... myślę, że jeżeli chodzi o transport z Warszawy do Sandomierza to jeszcze coś się zorganizuje. Dam wtedy odgłos paszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Dzieki Kruelciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzieki Kruelciu. Małgoś a za cóż to mi dziękujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wpadniesz do mnie w czwartek czy znowu muszę podanie wysyłać ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts