Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

Eeee chyba już nie :D

pewnie buszuje w sieci, moco sie przygotowuje do następnego wypadu ;)

Kreuelcia wiesz, że bardzo się cieszę, że byłaś, ale nie uznaje tego jako wizyty wizyty... :p to był przelot jedynie. Wiyzta wciąż przed nami, pamiętasz?

może ktoś jeszcze się podłączyć będzie chciał...

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ło mateńko ilu gości miałam, a ja w nieświadomości ;)

Gosieńko

Wnętrza mają byc ciepłe - jasno-ciemne i drewniane ;)))

Nitka i Lidzszu

dopiero teraz mi mówicie, że najpierw psycholog i lufa a potem zakupy? ... teraz to ja dopiero pójdę do psychologa i na dwie lufy ;))

Swoją drogą jest tyle wyborów, że nie wiadomo co wybrać ;) Cieszę się jednak, że kupione już prawie rok temu płytki do gościnnej łazienki podobają mi się nadal :) i że pomysł na dwie inne wraz z płytkami się nie zmienił ;) ... to jedno dobre.

Pomysł kuchni się wyklarował, teraz się dopieszcza, ale ... no właśnie muszę wybrać sprzęt AGD. Jeszcze nie ochłonęłam po kiblach a już mi się zlasowało znowu ;)

Nitka obiecuję, że jak będę jechać do siebie to zahaczę o Ciebie i nie na 15 minut jak ostatnio :)

Dobroszka Sis

mnie odgrzebała nawet :) ... odwiedzaj siostra, odwiedzaj :)

Zuza

I nawet Ciebie dwóch mnie znalazło :) ... gratuluję :) ... jak się ma takiego pomocnika ;) to i budowa szybko pędzi :))))

Duszysko

miło Cie widzieć :)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Lidka :) ... kopę lat, to prawda :) Ty pewnie zaraz się wprowadzasz? ... dobrze Ci :) ... słyszałam od Misiaków, że masz fajnych malarzy, prawda to? :) ... jeżeli tak, to będę się uśmiechała o namiar :)

Gosieńko :) ... cóż tu opowiadać ;) ... idę sobie wolniutko, nóżka za nóżką :) Masa rzeczy jeszcze do zrobienia :) ale zawsze do przodu. Moje wylewki są bardzo świeżutkie, bo dzisiejsze :) więc nawet ich dobrze nie obejrzałam ;) ... mam pozwolenie za dwa dni na nie wejść ;) ... ale już domek wygląda bardziej domowo :) A Tobie jak się mieszka w tak cudnym miejscu?

Na tym nowym forum nic nie mogę znaleźć :( ... dlatego dzięki, że mnie znalazłyście :)

Ela, no prawie się wprowadzam :D Dzisiaj się kładły schody. Czekam na kuchnię, garderoby, szafę wnękową i drzwi wew. i to właściwie wsio. Oczywiście zostają jeszcze do kupienia meble i lapmy. Mam nadzieję, że przed wakacjami się wprowadzimy.

Co do malarzy, to rzeczywiście bardzo fajne chłopaki i serdecznie ich polecam. Jak będziesz chciała, to dam ci oczywiście namiary.

Fajnie, że idziecie do przodu, bo każdy nowy etap w domu niezmiernie cieszy :D Buźka :D

Byłam, widziałam te magiczne wylewki anhydrytowe - w kolejnym domu takie będę miała , więc trzymaj kontakt Kruelciu :)

Bardzo ładnie zrobione - myślę, że chłopaki zasłużyli na laurkę :)

Aaaaa i powiedz tej swojej Różowej, że zaproszenie aktualne - możesz jej dać mój numer jakby chciała pograć w 3D - ja to mówiłam serio.

I w ogóle bardzo dziękuję - od razu mi lepiej :):):)