nitubaga 27.02.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Eeee chyba już nie pewnie buszuje w sieci, moco sie przygotowuje do następnego wypadu Kreuelcia wiesz, że bardzo się cieszę, że byłaś, ale nie uznaje tego jako wizyty wizyty... to był przelot jedynie. Wiyzta wciąż przed nami, pamiętasz? może ktoś jeszcze się podłączyć będzie chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nituś, a kiedy spotkanko chcesz zmontować ? może pod koniec tygodnia udałoby mi się wpaść, ale nic nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Słuchaj póki co nie mam niczego konkretnego w planach.. więc mozemy się tak wstępnie umówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzien dobry sie z Elą i Paniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.03.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ale się elegancko odgrzebałaś , no no no.... Chyba faktycznie idzie wiosna , skoro się Kruelcia z zimowego snu budzi:) Ślad bytności zostawiam,żeby nie było i będę podglądac co z tego Twojego zakręcenia wyjdzie . Buźka Sis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Remember me? Fajnie, że wróciłaś! Jak nie? jak tak ... cześć Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ło mateńko ilu gości miałam, a ja w nieświadomości Gosieńko Wnętrza mają byc ciepłe - jasno-ciemne i drewniane )) Nitka i Lidzszu dopiero teraz mi mówicie, że najpierw psycholog i lufa a potem zakupy? ... teraz to ja dopiero pójdę do psychologa i na dwie lufy ) Swoją drogą jest tyle wyborów, że nie wiadomo co wybrać Cieszę się jednak, że kupione już prawie rok temu płytki do gościnnej łazienki podobają mi się nadal i że pomysł na dwie inne wraz z płytkami się nie zmienił ... to jedno dobre. Pomysł kuchni się wyklarował, teraz się dopieszcza, ale ... no właśnie muszę wybrać sprzęt AGD. Jeszcze nie ochłonęłam po kiblach a już mi się zlasowało znowu Nitka obiecuję, że jak będę jechać do siebie to zahaczę o Ciebie i nie na 15 minut jak ostatnio Dobroszka Sis mnie odgrzebała nawet ... odwiedzaj siostra, odwiedzaj Zuza I nawet Ciebie dwóch mnie znalazło ... gratuluję ... jak się ma takiego pomocnika to i budowa szybko pędzi ))) Duszysko miło Cie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nitka obiecuję, że jak będę jechać do siebie to zahaczę o Ciebie i nie na 15 minut jak ostatnio nooo to teraz mam to na piśmie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! http://ozdoby.net.pl/wp-content/uploads/2010/08/ozdoby-wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://img39.imageshack.us/img39/2996/forummd.jpg życzy Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.swiateczne-tapety.pl/wielkanoc/wielkanocne-tapety-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 hej i jak tam po wylewkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A tak właśnie już po ... dziękuję, dziękuję Bardzo dziękuję za życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Elcia, kope lat gadaj szybko co się u ciebie dzieje, bo że wylewki masz, to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hejka napisz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Lidka ... kopę lat, to prawda Ty pewnie zaraz się wprowadzasz? ... dobrze Ci ... słyszałam od Misiaków, że masz fajnych malarzy, prawda to? ... jeżeli tak, to będę się uśmiechała o namiar Gosieńko ... cóż tu opowiadać ... idę sobie wolniutko, nóżka za nóżką Masa rzeczy jeszcze do zrobienia ale zawsze do przodu. Moje wylewki są bardzo świeżutkie, bo dzisiejsze więc nawet ich dobrze nie obejrzałam ... mam pozwolenie za dwa dni na nie wejść ... ale już domek wygląda bardziej domowo A Tobie jak się mieszka w tak cudnym miejscu? Na tym nowym forum nic nie mogę znaleźć ... dlatego dzięki, że mnie znalazłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ela, no prawie się wprowadzam Dzisiaj się kładły schody. Czekam na kuchnię, garderoby, szafę wnękową i drzwi wew. i to właściwie wsio. Oczywiście zostają jeszcze do kupienia meble i lapmy. Mam nadzieję, że przed wakacjami się wprowadzimy. Co do malarzy, to rzeczywiście bardzo fajne chłopaki i serdecznie ich polecam. Jak będziesz chciała, to dam ci oczywiście namiary. Fajnie, że idziecie do przodu, bo każdy nowy etap w domu niezmiernie cieszy Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Elciaaaaaaaaaaaaaaaaaaa domowo jezd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Zapodałabyś niedługo jakieś foty... nawet na priva... a w ogóle to sobie myślę, że brata będziesz odwiedzać, to może i do mnie wpadniesz właśnie poluję na jelonka - biedaczek wpadł na sąsiednią działkę i wyjścia znaleźć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Byłam, widziałam te magiczne wylewki anhydrytowe - w kolejnym domu takie będę miała , więc trzymaj kontakt Kruelciu Bardzo ładnie zrobione - myślę, że chłopaki zasłużyli na laurkę Aaaaa i powiedz tej swojej Różowej, że zaproszenie aktualne - możesz jej dać mój numer jakby chciała pograć w 3D - ja to mówiłam serio. I w ogóle bardzo dziękuję - od razu mi lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts