Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Okazało sie, że za 4 dni będzie rocznica, jak jestem na forum 5 lat :o .... to jakiś szok. Co mam powiedzieć? Mogę tylko podziękować, bo dzięki temu, że na tym forum poznałam cudownych ludzi zbudowałam swój dom. Kochani, Dziękuję bardzo, tym bezpośrednio związanych i tym pośrednio. A co tam, jest czas i miejsce, aby wymienić te osoby, które mnie w tych łatwych, a tym bardzie trudnych chwilach podparły:

Matka chrzestna, od której wszystko się zaczęło: Nefer

Siostra forumowa, moja bliźniacza dusza wystrojowa: Dobroszka

Świetni wykonawcy: Misiaki, którzy swoją wyobraźnią ubrali mój nietypowy sufit :), Zbych, który otulił mój dom bezpiecznym alarmem :). Stary, dzięki któremu mam piękny i bezpieczny widok na ogród :).Diablo, który położył perfekcyjnie mój trudny i duży dach :)

Pewnie pominęłam wielu wykonawców, za co przepraszam, ale minęło sporo czasu i mogło mi coś umknąć. O wpadkach, których było kilka nie będę pisać, bo czas "goi" rany :)

Poznałam wiele wspaniałych osób :) Boję się wymienić, aby nie pominąć kogoś, spróbuję. proszę o wyrozumiałość:..... nie żegnam się, chyba nie ... Rasia, NItubaga, Maluszek, Magłoś, Lidszu, Pas, Kamyk, Duch, Gosiek, Zuzia,, Kamyk, .... wiem, że o wielu nie powiedziałam. przepraszam.. Kruela

https://forum.murator.pl/topic/116389-eleonora-kruelki-komentarze/page/140/#findComment-5588639

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nareszcie jesteś :wiggle: gdy jadę Puławską i widzę niebieskie autko, patrzę kto siedzi za kierownicą ;)

Tytuł dostałaś jak wszyscy biorący udział w akcji dla Nelli Sza

Na sercu cieplutko mi się robi jak czytam o Twoim domu. I mam nadzieję, że teraz będziesz tu znowu częstym gościem. :rolleyes:

Ale zdjęcia jakieś bardzo by się przydały, bo wiesz, że nie ma to jak zobaczyć... Kruelkę przed kominkiem z mruczącymi kotami :).... choć na priv pliss

https://forum.murator.pl/topic/116389-eleonora-kruelki-komentarze/page/140/#findComment-5588693

• 1 month później...
  • 3 months później...