Kruela 16.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 eee duszek nie stresuj sie , moje kompleksy to moj problem i zadne dżołki tego nie zmienią . Nie lubię się oglądać na fotach - takie schorzenie mam jak Neferka , tylko ja jestem cięższy przypadek dobrosiu a o jakich kompleksach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a poza tym Duch sobie świetnie poradzi ... i nie musisz go bronić przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 eee duszek nie stresuj sie , moje kompleksy to moj problem i zadne dżołki tego nie zmienią . Nie lubię się oglądać na fotach - takie schorzenie mam jak Neferka , tylko ja jestem cięższy przypadek dobrosiu a o jakich kompleksach mówisz? nie wchodźmy na ten grząski grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jasne ze ciemnie se poradzem ..ze wsytkim...sebastianek ciem w glaza wpadł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 eee duszek nie stresuj sie , moje kompleksy to moj problem i zadne dżołki tego nie zmienią . Nie lubię się oglądać na fotach - takie schorzenie mam jak Neferka , tylko ja jestem cięższy przypadek dobrosiu a o jakich kompleksach mówisz? nie wchodźmy na ten grząski grunt jestem młodsza/ starsza , więc się nie boję ... i nie będę Cie publicznie o .... ć ... wolę to osobiście załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jasne ze ciemnie se poradzem ..ze wsytkim...sebastianek ciem w glaza wpadł?? Nie tylko w gałaza, ale również w obiektyw ... jedno zdjęcie równiez Ci prześle ... Sebastian ... bardo fajny ... pozdrów go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nio masz ale on jest pingwinkiem..wiesz..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nio masz ale on jest pingwinkiem..wiesz..) ale nie przeszkadza to w pozdrowieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nie wiem czy w tym jazyku łon to pojmie jeszcze wystapi mu problem w jadrze kernella..i co.?hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nie wiem czy w tym jazyku łon to pojmie jeszcze wystapi mu problem w jadrze kernella..i co.?hehehe No dobra proszę o łtumaczenie ... problem w jadrze kernella.. ... bo jak zaczęłam sobie tłumaczyć, to straszne głupoty mi wyszły ... następną razą proszę prościej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hihi, przyszłam i tu sobie popiszczec trochejądra kernella, widzial kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kruelcia to jak już masz te bosskie tarasy , to się od najazdu hordy z FM nie wywiniesz.Trza je jakoś ochrzcić porządnie i w zacnym gronie Krótko mówiąc , wpraszam się się też wpraszam jakby co - znaczy się obejrzeć te piękne tarasy witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Kruelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kruelcia to jak już masz te bosskie tarasy , to się od najazdu hordy z FM nie wywiniesz.Trza je jakoś ochrzcić porządnie i w zacnym gronie Krótko mówiąc , wpraszam się się też wpraszam jakby co - znaczy się obejrzeć te piękne tarasy witanko To ja zapraszam i będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Kruelko Gosieńko jak tam Twoje wczorajsze postanowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dobry dzień jakby cuś to ja też się wproszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A ja myślałam że kernel to JEST jądro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kruelcia to jak już masz te bosskie tarasy , to się od najazdu hordy z FM nie wywiniesz.Trza je jakoś ochrzcić porządnie i w zacnym gronie Krótko mówiąc , wpraszam się się też wpraszam jakby co - znaczy się obejrzeć te piękne tarasy witanko Ja sie wpraszalam przed Wami jeszcze , bo juz w sobote , wiec jesli bedzie wg kolejnosci wpraszania to jestem na poczatku peletnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kruelcia to jak już masz te bosskie tarasy , to się od najazdu hordy z FM nie wywiniesz.Trza je jakoś ochrzcić porządnie i w zacnym gronie Krótko mówiąc , wpraszam się się też wpraszam jakby co - znaczy się obejrzeć te piękne tarasy witanko Ja sie wpraszalam przed Wami jeszcze , bo juz w sobote , wiec jesli bedzie wg kolejnosci wpraszania to jestem na poczatku peletnu to będziesz musiała od Dobrosi żółtą koszulkę pożyczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie ma potrzeby ja po prostu patrzę gdzie rrmisia jedzie i za nią huzia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts