dobroszka 18.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no ja to rozgarnięty wylazłem na tych fotkach jak kupa siana lepiej byc jak kupa siana , niż jak sama kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no ja to rozgarnięty wylazłem na tych fotkach jak kupa siana lepiej byc jak kupa siana , niż jak sama kupa ... mnie się wydaje, że kamyczkowi o swoją zwichrzoną fryzurę chodziło ... i to raczej o snopek siana chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 o całokształt mi chodziło o całokształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 czy tam o hery chodziło czy o cały kształt , ja swoje podtrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no ja to rozgarnięty wylazłem na tych fotkach jak kupa siana lepiej byc jak kupa siana , niż jak sama kupa Dobrosia Ty to zacna Babka jesteś.... i im dłużej Cię znam tym straszniej Cię lubię.... a ta fryzura Kamyka to faktycznie taka młodzieńcza jest... mój Szanowny tak zarzucał jak miał ale potem poszedł rabotat do banku i go uprzejmie poprosili by przykrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nituśka , ja to Ciebie love normalnie a co do herów do mojemu M. się przerzedza na zakolach ale to nie przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nituśka , ja to Ciebie love normalnie a co do herów do mojemu M. się przerzedza na zakolach ale to nie przeze mnie jasne jasne..... od razu winna się tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jaka winna , jaka winna...tak bez procesu ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja to whogule mam hery nie hihiu..co ja bidny mom poffiedzieć...kamyk to kurna vella mo jak model jakis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja to whogule mam hery nie hihiu..co ja bidny mom poffiedzieć...kamyk to kurna vella mo jak model jakis.. to proste , nic nie mów i licz na to,że nikt nie zauważy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no alebo powiedz, że twoje są gites, a to Kamyk ma jakąś passe szopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Panowie, ale jak obydwaj byliście w czapeczkach to owłosienia głowy nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Panowie, ale jak obydwaj byliście w czapeczkach to owłosienia głowy nie było widać ale nie w każdej sytuacji czapeczka pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Panowie, ale jak obydwaj byliście w czapeczkach to owłosienia głowy nie było widać ale nie w każdej sytuacji czapeczka pasi można zamiast czapeczki 'tereskę" sobie doczepić albo łebek ślicznie wyglancować i też będzie piknie ... dużo miejsca do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Panowie, ale jak obydwaj byliście w czapeczkach to owłosienia głowy nie było widać ale nie w każdej sytuacji czapeczka pasi można zamiast czapeczki 'tereskę" sobie doczepić albo łebek ślicznie wyglancować i też będzie piknie ... dużo miejsca do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mój mąż póki co ma całą gęstą czapkę gdzie nie gdzie przetykaną srebrną nitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no alebo powiedz, że twoje są gites, a to Kamyk ma jakąś passe szopę kasia co chcesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no alebo powiedz, że twoje są gites, a to Kamyk ma jakąś passe szopę kasia co chcesz????? zapewne ładną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no alebo powiedz, że twoje są gites, a to Kamyk ma jakąś passe szopę kasia co chcesz????? zapewne ładną podłogę to tyż ale tymi gadkami o serniczku się głodna zrobiłam... Duchaty przy następnej okazji jak się widziec będziem - dzielisz się serniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no no ja przecie tylko polowem sjadlem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts