nitubaga 18.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no no ja przecie tylko polowem sjadlem... Duchaty ależ ja nic nie mówię - rezerwuje sobie tylko możliwość konsumpcji następego serniczka - razem se siędziemy i zjemy - cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no no ja przecie tylko polowem sjadlem... Duchaty ależ ja nic nie mówię - rezerwuje sobie tylko możliwość konsumpcji następego serniczka - razem se siędziemy i zjemy - cały no ja przepraszam, sernik nalezy sie myszy, cały on jest mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no no ja przecie tylko polowem sjadlem... Duchaty ależ ja nic nie mówię - rezerwuje sobie tylko możliwość konsumpcji następego serniczka - razem se siędziemy i zjemy - cały no ja przepraszam, sernik nalezy sie myszy, cały on jest mój! no ja Cię mysza sorryyy .... ale Ty to sie bierz za żółty lepiej a sernik jest nasz - Duchaty poprzyj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jestem w kropce....sernik lubie ale myszke tez...nitusia moze ja kupie z 5 serniczkow albo an-budkowa nam trzasnie ze dwie trzy plyty tegoz specjalu cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja was przepraszam powiedzialam swoje sernika nie oddam jakem mysza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moj ci on i zamierzam go zjesc powolutku i po kawałku delektując sie jego słodyczą na podniebieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja was przepraszam powiedzialam swoje sernika nie oddam jakem mysza! nooo to mi wojną o sernik pachnie Duchaty trudno - jakoś z pata trza wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moj ci on i zamierzam go zjesc powolutku i po kawałku delektując sie jego słodyczą na podniebieniu. a reszta ma stać i się przyglądać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moj ci on i zamierzam go zjesc powolutku i po kawałku delektując sie jego słodyczą na podniebieniu. a reszta ma stać i się przyglądać..... no skąd ! może się dołączyć.... do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moj ci on i zamierzam go zjesc powolutku i po kawałku delektując sie jego słodyczą na podniebieniu. a reszta ma stać i się przyglądać..... no skąd ! może się dołączyć.... do mnie Nitu nie zamierzam sie o nic bic i tak swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ja bym nadgryzionego sernika nie zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziewczynki ja Wam swój sernik oddam bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A czy ja się mogę też uśmiechnąć o te zdjęcia Nie wiem czy lepiej na e-mail czy na płytce przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zaraz zaraz Kruelka Ty siem gdziesz "stawiasz " w moich okolicach i siem nic nie pucujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A czy ja się mogę też uśmiechnąć o te zdjęcia Nie wiem czy lepiej na e-mail czy na płytce przy okazji? zmniejszyłam specjalnie zdjęcia, aby się na skrzynkę zmieściły ... dawaj biegusiem na PW namiar na maila to Ci wyślę ... już przygotowane czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Zaraz zaraz Kruelka Ty siem gdziesz "stawiasz " w moich okolicach i siem nic nie pucujesz Kamyczku to żadna tajemnica, że ja na wschodzie siem zamierzam zamieszkać ... nawet Cie znalazłam u mojego sąsiada w dzienniku ... przemieścić się zamierzam między Radzyminem a Wołominem , czyli jesteś moim sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 zaraz zaraz to chyba Ty kcesz zostać moja somsiadką to ja normarnie po zapałki bedem mógł do Ciebie śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 zaraz zaraz to chyba Ty kcesz zostać moja somsiadką to ja normarnie po zapałki bedem mógł do Ciebie śmigać po zapałki? to nie bardzo bo rzuciłam palenie już kilka lat temu? ... ale na kawkę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kawki nie pijam ale po sól zawsze wdepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kawki nie pijam ale po sól zawsze wdepnę ale nalewki się napijesz? ... będzie mi Cie miło widzieć u Siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts