kamyk68 18.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jaaaasnee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To zapraszam Cię już teraz leciutkim awansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 i wszystko na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Znowu pijemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.02.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia a może być inaczej ? jak się somsiada spotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hejka Kruelciu to ile dziś pączusiów zjadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hejka Kruelciu to ile dziś pączusiów zjadłaś Nie zjem żadnego ... za to śledzika już zjadłam z tej słodkiej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Pisałam już u Dobrosi o moich dylematach oknowych. Myślę i myślę i to jest dobry pomysł, aby wizualki zrobić i wtedy zobaczyć ... co prawda już wiem jak to się skończy ... oglądaliśmy już tysiące wizualek, ale nie naszego domku co prawda i cały czas jest podział zdań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelciu, coś specjalnie dla Ciebie! http://img25.imageshack.us/img25/1156/lodygu0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelciu, coś specjalnie dla Ciebie! http://img25.imageshack.us/img25/1156/lodygu0.jpg pięknie dziękuję ... miałam już pomysł co z nimi zrobić ale Mysza mogłaby się na mnie obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 wiesz Kruelciu mój znajomy ostatnio wybudował domek i ma właśnie białe okna ze szprosami, grafitową dachówkę i nie jest źle, nie wiem jeszcze jaka będzie brama i drzwi wejściowe ale sama też bym chciała jakieś orzechowe okna i na szczęście małż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Przechlapane z tymi oknami. Nie możesz użyć czegoś tam aby M przerobić? A białe to plastiki, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jaaaasnee a o mnie pamiętacie mam nadzieję ja tyz będe tutejsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 wiesz Kruelciu mój znajomy ostatnio wybudował domek i ma właśnie białe okna ze szprosami, grafitową dachówkę i nie jest źle, nie wiem jeszcze jaka będzie brama i drzwi wejściowe ale sama też bym chciała jakieś orzechowe okna i na szczęście małż też Moi chcą białe, szprosy mogą być ale nie będą się upierać ... ale jak białe to już chyba ze szprosami? sama już nie wiem Do tego byłyby białe bramy garażowe i orzechowe drzwi wejściowe. Dach będzie rudy a elewacja jasna - ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Przechlapane z tymi oknami. Nie możesz użyć czegoś tam aby M przerobić? A białe to plastiki, tak? Widzę, że muszę jakiś wielki argument przedstawić ... no właśnie plastiki, a może drewno ? ... muszę to bardzo dogłębnie przeanalizować Jeżeli nadal jesteś zainteresowana szkołą to był pierwszy dzień otwarty, a następny będzie za miesiąc ... wszystko jest na ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jaaaasnee a o mnie pamiętacie mam nadzieję ja tyz będe tutejsza.... Nituś ani o Tobie, ani o Maluszku nie zapomnimy no coś TY ... autochtoni muszą trzymać się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jaaaasnee a o mnie pamiętacie mam nadzieję ja tyz będe tutejsza.... Nituś ani o Tobie, ani o Maluszku nie zapomnimy no coś TY ... autochtoni muszą trzymać się razem no uffff o oknach to Ci nie pomoge, bo ja kurcze, jakos białych na zewnątrz nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To i ja dorzucę swoje trzy grosze w sprawie szprosów. Ogólnie bardzo podoba mi się domek z oknami ze szprosami. Ale po głębszym zastanowieniu mówię nie dla szprosów - jeśli prawdziwe to upiornym dla mnie jest mycie takich szyb w każdym rożku. Ponadto po raz pierwszy niedawno byłam w pomieszczeniach gdzie były takie szyby, i tu duże rozczarowanie - widok poszatkowany - w domku moim chcę mieś jak najpełniejszy obraz ogrodu, jak najmniej przesłonięty czymkolwiek Ale rozumiem zauroczenie szprosami wklejam do Ciebie moje spostrzeżenia w sprawie szprosów, możesz i to wziąć pod uwagę i jeszcze okna drewniane pracować będą do końca świata i jeden dzień dłużej i nie wystarczy je myć, co kilka lat malowanko im się należy. Mówi ci to leniwa pani domu, świadoma czego robić nie zamierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts