Kruela 19.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Gosieczku bardzo Ci dziękuję za swoje spostrzeżenia ... już mi mózg rozsadza od tego myślenia ... ja zachorowałam na orzechowe okna bez szprosów ale moja rodzina upiera się przy białych, bo niby lżejsze będą a białe bez szprosów to takie smutne mi się wydają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 szanoffna gospodyni ma serdeczne possddrroofnienia..łod drivera eremite..i piszace owe słoffa ruufnies.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Duszeczku bardzo dziękuję za pozdrowienia to z okazji tłustego czwartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 z okazji fatthursdaya dostannies .srodki cystosci..łok? http://img21.imageshack.us/img21/8329/durczokbyadamthewizzardtw3.jpg http://img21.imageshack.us/img21/durczokbyadamthewizzardtw3.jpg/1/w476.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelcia łączę się z Tobą w oknowym bólu.Dostałam dziś dokładniejszą wycenę na okna w alu... Prawie sie poplakałam.Zrobię jeszcze jedną wycenę , ale powoli godzę się z tym , że ten pomysł odpływa w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelcia łączę się z Tobą w oknowym bólu.Dostałam dziś dokładniejszą wycenę na okna w alu... Prawie sie poplakałam.Zrobię jeszcze jedną wycenę , ale powoli godzę się z tym , że ten pomysł odpływa w siną dal To mamy rzeczywiście wspólny problem ... jestem skłonna odpuścić te okna ... po wizualkach rzecz jasna, dla mojej nowej miłości ... kamienia ... zaraziłam się od Nefki A znalazłam takie cuda, które już leżą u mnie w domu Mam gotowe pomysły i nawet Szanowny jest na TAK ... nawet budowa domu to kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 U mnie kompromisy sa z finansami , bo z M. się zgadzamy właściwie co do wszystkiego ( oczywiście w kwestii budowy i wykończeniówki ) Przepracowałam wewnętrznie temat i teraz jestem na etapie konstruktywnej wścieklizny jak nie te to inne , nie zatrzyma mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Do tej pory też nie miałam z tym problemu ... coś się mojej starowinie poprzestawiało ale kolor u Ciebie cały czas ten sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 okna mają być szare i tego sie oboje trzymamy.Jakoś w najbliższym czasie spróbuję gdzieś obejrzeć szare okna w drewnie i pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja też zaczynam się rozglądać również za drewnianymi ... białymi ale zastanawiam się jak to jest z konserwacją drewnianych? A podłogi kładziesz drewniane czy panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Podłogi drewniane - wszędzie chcemy mieć parkiet przemysłowy.jak nas zje cenowo przy metrażu(ok 160m2) , to w sypialniach zwykłe dechy sosnowe , jeszcze nie wiem czy wtedy zabejcowane czy nie. Paneli nie chcę , drewnianych okien właściwie tyż nie , nie chcę się bawić w konserwację tego.Więc zostaje mi PCV , drewniane okna sprawdze tak pro forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A wiesz, czy pod drewniane podłogi można dać podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 są takie pod które możesz , o szczegóły dopytaj Duszka , wszystko Ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mozna..przecie tluke caly czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelko, temat akurat drążę..z prasy.. nie wszystkie gat.drewna sie nadają..ale mowia , że brzoza, dąb, jesion, wisnia amer., doussie, merbau, sapelle czy wenge moga byc na wodnym systemie ogrzewania podł. Należy tylko przestrzegać n/w: - przed polożeniem musi być wygrzewanie posadzki i test poziomu wilgotności, -parkiet należy przykleić do podloża, -w pokoju tym musi być utrzymywana wilgotność powietrza 40-65%, -max temp. podlogi nie może przekroczyć 27st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Masz rację sięgnę do źródła ... zafiksowałam się na punkcie kamieni ostatnio już nawet wiem, gdzie je umieszczę i kolory mi się już układają w całość ... a na mojej budowie cisza i biało ... dach przesunięty na za dwa tygodnie ... echhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 skarbie , żródło sam do Ciebie trafiło , ledwo napomknięto o podłogach , a się zaraz Duchaty objawił radarek ma normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mozna..przecie tluke caly czas.. Duszku będę musiała Cię na dywanik zaprosić i posłuchać opowieści o ślicznych drewnianych podłogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 skarbie , żródło sam do Ciebie trafiło , ledwo napomknięto o podłogach , a się zaraz Duchaty objawił radarek ma normalnie widać ma nieźle radary na swojego konika nastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts