ghost34 19.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelko, temat akurat drążę..z prasy.. nie wszystkie gat.drewna sie nadają..ale mowia , że brzoza, dąb, jesion, wisnia amer., doussie, merbau, sapelle czy wenge moga byc na wodnym systemie ogrzewania podł. Należy tylko przestrzegać n/w: - przed polożeniem musi być wygrzewanie posadzki i test poziomu wilgotności, -parkiet należy przykleić do podloża, -w pokoju tym musi być utrzymywana wilgotność powietrza 40-65%, -max temp. podlogi nie może przekroczyć 27st. 45%-65% 23-25stopni test poziomu tylko za pomoca metody suszarkowo wgowej i powinno sie przygotowac miejscia do pomiarów...sapeli i wenge absolutnie nie lite, warstwowe owszem, jesion nie bardzo wygrzewanie 2 razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 to i ja posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kruelko, temat akurat drążę..z prasy.. nie wszystkie gat.drewna sie nadają..ale mowia , że brzoza, dąb, jesion, wisnia amer., doussie, merbau, sapelle czy wenge moga byc na wodnym systemie ogrzewania podł. Należy tylko przestrzegać n/w: - przed polożeniem musi być wygrzewanie posadzki i test poziomu wilgotności, -parkiet należy przykleić do podloża, -w pokoju tym musi być utrzymywana wilgotność powietrza 40-65%, -max temp. podlogi nie może przekroczyć 27st. 45%-65% 23-25stopni test poziomu tylko za pomoca metody suszarkowo wgowej i powinno sie przygotowac miejscia do pomiarów...sapeli i wenge absolutnie nie lite, warstwowe owszem, jesion nie bardzo wygrzewanie 2 razy... aby to wszystko przyswoić to muszę się jakoś wzmocnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Duszku a tak poważnie, dla żółtodzioba w temacie, co najpierw powinnam wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 MOże Duch powinien osobny wątek machnąć dla dobra forumowego ogółu "Podłogówka pod drewnianą podłogą - ABC Forumowicza" "Podłogówka i drewno - uwierz w Ducha " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dobrosiu powinnaś dostać tytuł DORADCA ... Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 MOże Duch powinien osobny wątek machnąć dla dobra forumowego ogółu "Podłogówka pod drewnianą podłogą - ABC Forumowicza" "Podłogówka i drewno - uwierz w Ducha " duch pod podlogą? łeeee, jak wiatr by tam hulal caly czas, ale pączka mi nie dowiózł skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Duszku a tak poważnie, dla żółtodzioba w temacie, co najpierw powinnam wiedzieć ? Kruelko najpierw to powinnas wiedziec jakie okna wybraliscie juz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 przede wszystkim..musisz wiedziec..jakie gatunki ci sie podobaja..jaka grubosc jest przez ciebie akcpetowalna jak bedzie to uzytkowane..czy ogrzewanie podl..ma byc ..wspomagajace czy główne..jakiego rodzaju bedzie to ogrzewanie...to tak na dzien doberek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dobrosiu powinnaś dostać tytuł DORADCA ... Ducha Chyba ADVOCAT DUCHOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 przede wszystkim..musisz wiedziec..jakie gatunki ci sie podobaja..jaka grubosc jest przez ciebie akcpetowalna jak bedzie to uzytkowane..czy ogrzewanie podl..ma byc ..wspomagajace czy główne..jakiego rodzaju bedzie to ogrzewanie...to tak na dzien doberek.. To ja się zorientuję co i jak i jakie są odpowiedzi na w/w pytania . Jak już będę wiedziała co bym chciała to zastukam do Ducha po poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ok postaram sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Duszku a tak poważnie, dla żółtodzioba w temacie, co najpierw powinnam wiedzieć ? Kruelko najpierw to powinnas wiedziec jakie okna wybraliscie juz cos? Mycha ty mnie lepiej nie nerwicuj już z tymi oknami ... przepychanka trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dobrosiu powinnaś dostać tytuł DORADCA ... Ducha Chyba ADVOCAT DUCHOLI raczej advocat sipritus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dobrosiu powinnaś dostać tytuł DORADCA ... Ducha Chyba ADVOCAT DUCHOLI To Duch ma dobrze własnego Advocata ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ok postaram sie.. miałam obawę, że będziesz tłumaczył po duchatowemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dobrosiu powinnaś dostać tytuł DORADCA ... Ducha Chyba ADVOCAT DUCHOLI raczej advocat sipritus Toć pisałam,że ja właściwie tylko winko i piwo , nawet advokata nie pijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To Ty winka jesteś? ... a taka nie winna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 nie winność to ja już dawno straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dobrosiu czy Ty też jesteś mało oglądająca telewizję ? coś mi się na Warszawskiej rzuciło w oko? ... to może my bliźniaczki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts