Gosiek33 22.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 cała rodzinka się zleciała i z lubością oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 kruelko wyszperałam, specjalnie dla Ciebie http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_witch.gif może ci się nada kuchnie bardzo mi sie podobają, acz w szoku jestem widząc lustra nad blatem a skąd taka wannę wziąć i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.02.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dziewczynki ale ciekawą dyskusję kamieniarską przeprowadziłyście , przynajmniej troszkę mi w głowie rozjaśniła, bo w temacie kamieni to tylko tyle wiem, że mi się podobają i będę je miała , na parapetach na pewno a gdzie jeszcze to nie wiem, mam trochę czasu żeby się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Gosiek dzięki za czarowniczki ... rozkminiły mnie toż to moje siostry Pasie będę temat kamieni cały czas drążyć, bo już wiem, że nie ma opcji, aby go u nas w domu nie było ... parapety chociaż i blat w kuchni musowo Pokażę Wam moje zwierzaki : Partyzant wygląda jak partyzant ... dzielny jest bardzo Jest po operacji, po tym jak szukał dymu z młodszym Ma "uszkodzone" jedno ucho, które ma schowane To już starszy Pan, który ma prawie 13 lat http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_0672.jpg Ichigo (po japońsu: Truskawka , córka Partyzanta przygląda się obolałemu tatce młodziutka kociczka, która ma 9 miesięcy http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_0675.jpg Nie będę już fotografować żółwia i rybek ... odpuszczę sobie ... tak, tak wiem, że jesteśmy cygańską rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Biedny bardzo Miejmy nadzieje , ze dobrze sie zagoi . Ty mowisz o operacji , to znaczy , ze a tak byl poszarpany teraz czy o operaji , ktora mial niedawno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 rrmi ... operację miał teraz po tym sparingu ... miał łatane ucho, dlatego wygląda jak bieda straszna ... pani weterynarz i tak stwierdziła, że nasza starowina trzyma się nieźle jak na swoje lata ale jak ma się małe dziecko, to ma się argument .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ma dla kogo zyc A ten pies to jakis byl bezpanski czy z kims na spacerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ojejuuu , jaki bidulek psiulek , strasznie mu i Wam współczuję , mam nadzieję,że mu się szybko zagoi.A nie założyli mu kołnierza?? nie drapie się w te pokiereszowane miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Tamten pies nawarczał na mojego, bo mój poszedł się przywitać z jego Państwem , dał się pogłaskać. Tamten (młody) coś szepnął mojej starowince, coś co mu się nie spodobało i to mój zrobił huzia na Józia ... Tamten piesek też poturbowany niestety ... a mój ma tylko uszko rozszarpane troszkę na własne życzenie. To jest tak, że mój pies jest jednym z nielicznych seniorów na osiedlu i wydaje mu się, że jest najważniejszy i gówniarze nie będą mu podskakiwać ... po kimś ten pies ma charakterek ... po Panu swoim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ojejuuu , jaki bidulek psiulek , strasznie mu i Wam współczuję , mam nadzieję,że mu się szybko zagoi.A nie założyli mu kołnierza?? nie drapie się w te pokiereszowane miejsca? Kołnierz ma oczywiście, ale nie lubi ... i wcale się nie dziwię, że nie lubi ... dlatego Gabi z nim była dziś, aby nie musiał w kołnierzyku siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Pewnie po Tobie ma , no zal mi go bardzo . Taka to juz psia uroda , ze zadyma moze sie zdarzyc . Moi na szczescie sami nie zaczynaja .Ucaluj go w nosek od ciotki . Dobrosiu W Twoim dzienniku nie ma nowych wpisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 rrmisiu , a bo latam po kometach , z obłędem w oku serfuję po necie w poszukiwaniu różnych rzeczy związanych z budową , a w sprawie budowy nic się nie dzieje - wciąż czekamy na PnB.To i wpisów brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Biedny starszy pan, że też wdał się w awanturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Pewnie po Tobie ma , no zal mi go bardzo . Taka to juz psia uroda , ze zadyma moze sie zdarzyc . Moi na szczescie sami nie zaczynaja .Ucaluj go w nosek od ciotki . Dobrosiu W Twoim dzienniku nie ma nowych wpisow Po mnie? a może po ciotce, od której mam go po nosie całować ... ucałuję jak zawsze Dobrosiu kochana jesteś, że tak latając czasem do mnie wpadniesz ... ale ja też zaglądam do Twojego dziennika, a tam wiatr hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Biedny starszy pan, że też wdał się w awanturę On jest generalnie spokojny, ale nie daje sobie gówniarzom w kasze dmuchać i jak któryś warknie to jest dym ... teraz i On jest ranny ... ale córka się nim zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kruelcia , no bo co ja mam w tym dzienniku napisać: 21 luty czekam na PnB 22 luty czekam na PnB 23 luty czekam.... Kto by tam to czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja to spokojna jestem jak doberman , chyba , ze mi ktos nadepnie Wylize sie szybko mam nadzieje , moze sie nauczy , ze juz nie te lata co zdymy mozna bylo rozkrecac . Tez w sumie zawsze sie boje , ze kiedys przez takie sytuacje bede musiala przechodzic .A u mnie to i moi sie nawzajem moga pogryzc przeciez. To juz calkiem dramat . A kotka mu tam wylizuje czy nie ? Dobrosiu Trzymam kciuki za Twoje papierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dzięki rrmi , może jutro będzie coś wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kruelcia , no bo co ja mam w tym dzienniku napisać: 21 luty czekam na PnB 22 luty czekam na PnB 23 luty czekam.... Kto by tam to czytał Ja to widzę tak : 21 luty czekając na PnP zrobiłam ... , wydarzyło się ...., Uwielbiam .... , wk ... się ... Zaplanowałam 22 luty czekając na PnP zrobiłam ... , wydarzyło się ...., Uwielbiam .... , wk ... się ... Zaplanowałam 23 luty czekając na PnP zrobiłam ... , wydarzyło się ...., Uwielbiam .... , wk ... się ... Zaplanowałam Oj dużo i ciekawie by było ... czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja to spokojna jestem jak doberman , chyba , ze mi ktos nadepnie rrmi kochana ... to jakiś niecodzienny masz znak zodiaku Nie wiem, czy się mój Partyzant nauczy ... patrząc na Pana jego ... jego Pan chodzi na "kungfuje" jak mówi mój syn i się pies zapatrzył ... gooopie te moje choopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts