ghost34 22.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 heheh..no kurcze chce sie facet starac o umiejetnosci obronczo zaczepne dla bezpieczenstwa i spokoju rodziny..a łona jewo gooopkuff...kruelcia nio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 heheh..no kurcze chce sie facet starac o umiejetnosci obronczo zaczepne dla bezpieczenstwa i spokoju rodziny..a łona jewo gooopkuff...kruelcia nio.. Gostku zaczepny masz awatarek ) ... szukasz dymu? ... moja psica nie raz mi już udowodniła, że jest baaardzo dzielna i goopolina nie musi juz nic udowadniać, zwłaszcza. Facet też niczego udowadniać nie musi Miło mi Cię u siebie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a dekujem..bywam łod czasu do czasu za to czytujem regularnie..jak juss nie wytsymujem to pisem..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a dekujem..bywam łod czasu do czasu za to czytujem regularnie..jak juss nie wytsymujem to pisem..hehe ... lubię Cię nawet nie wiem czemu ... i lubię jak się za ... asz bo wtedy dajesz głos ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a dekujem..bywam łod czasu do czasu za to czytujem regularnie..jak juss nie wytsymujem to pisem..hehe ... lubię Cię nawet nie wiem czemu ... i lubię jak się za ... asz bo wtedy dajesz głos ; ze co robie z z....asz bo nie jarzem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a dekujem..bywam łod czasu do czasu za to czytujem regularnie..jak juss nie wytsymujem to pisem..hehe ... lubię Cię nawet nie wiem czemu ... i lubię jak się za ... asz bo wtedy dajesz głos ; ze co robie z z....asz bo nie jarzem..? )) nie będe na forum brzydkich słów używać ....)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Czesc Elu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Hej Kruelciu i jak tam z okienkami wybrane, zamówione ugłaszcz od mojego syna i mnie Twojego partyzanta Kacper to miłośnik psiaków i strasznie się przejął ranami odniesionymi w walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Czesc Elu Cześć Myszo ... jak tam na budowie? tak jak u mnie? ... czyli cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Hej Kruelciu i jak tam z okienkami wybrane, zamówione ugłaszcz od mojego syna i mnie Twojego partyzanta Kacper to miłośnik psiaków i strasznie się przejął ranami odniesionymi w walce Cześć pasie ... dziękuję za ugłaskania dla mojego weterana ... ugłaszczę za zdrowym uchem A jeżeli chodzi o okna to zaczynam się już oswajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak tam chlopiec dzisiaj sie miewa ?Goi sie ?Nie czytalam dokladnie co gadacie o oknach , ale w poprzednim domu mialam biale ze szprosami bialymi , i jak dla mnie to kicha jak 150.Teraz mam bez szprosow biale i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jak tam chlopiec dzisiaj sie miewa ? Goi sie ? Nie czytalam dokladnie co gadacie o oknach , ale w poprzednim domu mialam biale ze szprosami bialymi , i jak dla mnie to kicha jak 150.Teraz mam bez szprosow biale i jest ok Dostaje antybiotyk, jutro ma mieć zdjęty opatrunek ale ludzie się pytają, czy nie ma ucha? Spawa okien jeszcze się gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Czesc Elu Cześć Myszo ... jak tam na budowie? tak jak u mnie? ... czyli cicho sza a jutro beda bloczki ukladac chlopaki - jak sie nie zakopią w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 śledzę cię Mysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czesc Elu Cześć Myszo ... jak tam na budowie? tak jak u mnie? ... czyli cicho sza a jutro beda bloczki ukladac chlopaki - jak sie nie zakopią w błocie Ależ Ci dobrze, że coś się dzieje ... moich wczoraj jeszcze nie było i nie wiem, czy dzisiaj dojadą ... czekam, czekam, czekam ... jaka cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dostałam cynk, że ekipa dotarła ... jutro podskoczę na działkę pogadać sobie z nimi ... juhuuu zaczyna się znowu coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no to swietnie Elu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czesc Gosiek fajniutki ten Twój kieszonkowy skarbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Gosiek a ona się tak grzecznie daje ubrać w swój kubraczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts