78mysz 24.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Gosiek a ona się tak grzecznie daje ubrać w swój kubraczek? pewnie wie, ze nie ma wiekszych szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kiedyś dawała się ubierać spokojnie. Jak jeszcze na wystawy chodziłyśmy to trzymałam ja w papilotach (sic!) - to to czarne na głowie - jeśli mówicie o zdjęciu zimowym. Teraz odwykły i nie cierpią ubierania, chyba że mróz lub deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ale york w ubranku to pestka, kiedyś na wystawie ufociłam afgana w kombinezonie, to dopiero widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzień dobry... wróciłam i latam się ze wszystkimi witać... pewnie i tak nie w każdą dziurkę zajrze... ale gdzie zdążam to zaglądam... widziałam psinkę... oj to musiało bolec... ale czytałam, że i charakterny jest i że po panu tyz doczytałam hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 NO właśnie wyobraziłam sobie mojego psica w ubranku , abstrahując, że najpierw pozwoliłby się w nie ubrać ... jak był młodszy latem poparzył sobie od asfaltu poduszki. Miał opatrunki i na czterech łapach skapetki białe frotte mojej córki ... jak on sie wstydził w tych skarpetach chodzić po dworze przemykał tylko zrobić siusiu i ciągnął z powrotem do domu. Tak machał łapami dopóki ich nie zrzucił To wiem już nie lubi się w ciuszki ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzień dobry... wróciłam i latam się ze wszystkimi witać... pewnie i tak nie w każdą dziurkę zajrze... ale gdzie zdążam to zaglądam... widziałam psinkę... oj to musiało bolec... ale czytałam, że i charakterny jest i że po panu tyz doczytałam hihihihi Cześć Nituś miło, że wpadłaś ... u mnie wszystkie stwory płci męskiej to agresory charakterne więc nie ma się czemu dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzień dobry... wróciłam i latam się ze wszystkimi witać... pewnie i tak nie w każdą dziurkę zajrze... ale gdzie zdążam to zaglądam... widziałam psinkę... oj to musiało bolec... ale czytałam, że i charakterny jest i że po panu tyz doczytałam hihihihi Cześć Nituś miło, że wpadłaś ... u mnie wszystkie stwory płci męskiej to agresory charakterne więc nie ma się czemu dziwić aaaaaaa skoro tak.... to dawaj te charakterne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 MonikaC ostatnio zaraziła mnie pierogami ruskimi . A, że nie robiłam ich ze sto lat to moja córka mnie do tego zmobilizowała . Zjedliśmy na kolację ... nieskromnie powiem, że wyszły przesmaczne ... ale do rana będę wyrabiać, to co mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kruelciu, wpadłam z wizytą i widziałam psinkę biedaczka . Niech uszko mu się szybko zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 lidszu nie będę mojej psicy tego mówić, bo się gadzina rozbestwi cieszę się, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 lidszu nie będę mojej psicy tego mówić, bo się gadzina rozbestwi cieszę się, że wróciłaś ja też się cieszę, bo już muszę się trochę oderwać od tych ciągłych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 lidszu nie będę mojej psicy tego mówić, bo się gadzina rozbestwi cieszę się, że wróciłaś ja też się cieszę, bo już muszę się trochę oderwać od tych ciągłych problemów Lid ... wiem, że nie oderwę Cię od tego, co Cię trapi ... ale cieszę się, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dzień dobry paniom a ja wciąż czekam na charakterne rybki - Kruelacie nie popuszcze hhihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dzień dobry paniom a ja wciąż czekam na charakterne rybki - Kruelacie nie popuszcze hhihihihi jedyną charakterną rybką u nas w domu jest moja córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dzień dobry paniom a ja wciąż czekam na charakterne rybki - Kruelacie nie popuszcze hhihihihi jedyną charakterną rybką u nas w domu jest moja córka doooobraa.... dawaj fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 tak na forum? a ochrona danych osobowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 je tam... najwyżej zaraz usuniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 je tam... najwyżej zaraz usuniesz przywlokę się kiedyś do Ciebie w towarzystwie mojej starszawki ... jak znajdę jej jakąś fotkę na chwileczkę wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 NItu dla Ciebie ... na chwilkę wrzucam córka, teraz ma inny kolor włosów syn na trzy minutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 NItu dla Ciebie ... na chwilkę wrzucam córka, teraz ma inny kolor włosów syn na trzy minutki no super, no super - tylko nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts