Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

11 lat :roll: ... obydwoje chcą rządzić ;) Ona nie odpuszcza gówniarzowi a on się też nie daje ;) ale są za sobą i świetnie się dogadują. Młody się dużo od niej uczy :) i baaardzo lubi jej koleżanki ;)

no to mnie akurat nie dziwi :)

między mna a moim bratem jest 9 lat... i jakos tak nooo.... tej więzi za szczególnej nie było... on komputer, a ja swoimi drogami :)

Witam :D

Właśnie trafiłam do twojego dzienniczka i widzę że piękny dom ci się buduje w pięknej okolicy. :D Jak ja ci zazdroszczę tego lasu :oops:

Doczytałam też że teraz masz rekonwalescenta, współczuje i mam nadzieje że ranki szybko się zagoją. :)

Bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś :) i zapraszam częściej :)

Marzyła nam się co prawda rozłożysta parterówka, ale WZ nie dawała nam takiej możliwości :( Bardzo się cieszę, że podoba Ci się nasz domek :) troszkę duży wyszedł, ale ma bardzo dobrze rozwiniętą część gospodarczą :)

Drzew mamy pod dostatkiem to prawda :) ale jest to Park Krajobrazowy :lol:

A Ty w jakich okolicach się budujesz?

No tak moja starowinka przypomniała sobie młodzieńcze lata ;) i teraz w turbanie do wtorku musi chodzić i codziennie lekarstwa brać :-?

Ilona obejrzałam Twój dziennik, komentarzy nie znalazłam dlatego tu Ci napiszę, i masz fajny domek :) mnie się podobają parterówki. Działeczkę też masz ładną zieloną :) Ściągnę jak pozwolisz notatki dotyczące żywopłotu, bo też mam i powinnam go troszkę odświeżyć :)

Oj zaglądać na pewno będę często bo jestem ciekawa efektu końcowego :wink: :D

A działeczkę mam w Brwinowie, tam niestety wszędzie same pola, a ja tak bym chciała gdzieś w lesie :( No ale jeśli nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :wink: więc będę musiała sobie zasadzić ten las :D

To dobrze że tak szybko się goi bo wyobrażam sobie jaki bidulek jest, zawłaszcza jak musi wziąć ten wstrętny antybiotyk. :(

Jeśli chodzi o komentarze to pewnie założę dopiero jak zacznę budowę bo na razie nie ma za bardzo czego komentować. :roll:

A ty gdzie ukryłaś swój żywopłot bo w dzienniku nie mogłam go znaleźć.

I oczywiście jeżeli ci to w czymś pomoże to nie mam nic przeciw w sprawie żywopłotu :wink: :D

To prawda, że coś zaczęło się dziać :) bo już myślałam, że do wiosny będę czekać ;)
To juz sie zaczyna wlasnie ta wiosna i inaczej prosze nawet nie myslec . :D

Jakos dacie rade do wtorku , no dlugo bardzo , biedny .

Antybiotyk do weta czy dajesz sama ?

Samopoczucie na Twojej ziemi czy tam terenie nie zalezy od ziemi czy terenu , ale od Ciebie .

Nie wazne jest miejsce , wazne jest z kim sie przebywa . :p

Temu ludzie gadaja , ze lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc :D

Pewnie podobna zasada.

Kruelcia, u ciebie różnica wieku między dziećmi jest taka sama jak u mojego M i jego siostrą. Bardzo dobrze się dogadują, więc mam nadzieję, że u ciebie będzie tak samo.

Ja mam starszego brata o 6 lat i jakoś tak w ogóle się nie dogadujemy, widzimy się średnio 3-4 razy do roku (mieszka na drugim końcu W-wy). Trochę to smutne, bo rodziców moich też z taką samą częstotliwością odwiedza :x .

IlonaS, widzę, że dziennik założyłaś, a komentarze to zaraz jakaś dobra duszyczka ci założy :wink: :lol: