Kruela 25.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To gdzie się moja droga szwędasz daj znać jak będziesz to na chwilkę Ci jeszcze raz wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To gdzie się moja droga szwędasz daj znać jak będziesz to na chwilkę Ci jeszcze raz wrzucę jestem, siedzę , czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 córka raz syn dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 syncia zdjęcie zajebiste... strasznie fajnie wyszedł... a córcia to juz noooo pannica i jakby zdjęła te okulary to wypisz wymaluj by była mamusia - mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Teraz się robi podobna do mnie to fakt i z wyglądu i z zachowania - czasami mój mąż się śmieje, że jak na nią patrzy to mnie widzi A młody to cały tatka narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 kurcze, bo oni maja dośc sporawą różnice wieku...- jak się dogadują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 11 lat ... obydwoje chcą rządzić Ona nie odpuszcza gówniarzowi a on się też nie daje ale są za sobą i świetnie się dogadują. Młody się dużo od niej uczy i baaardzo lubi jej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 11 lat ... obydwoje chcą rządzić Ona nie odpuszcza gówniarzowi a on się też nie daje ale są za sobą i świetnie się dogadują. Młody się dużo od niej uczy i baaardzo lubi jej koleżanki no to mnie akurat nie dziwi między mna a moim bratem jest 9 lat... i jakos tak nooo.... tej więzi za szczególnej nie było... on komputer, a ja swoimi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wiadomo, że w w pewnym wieku ich drogi się trochę rozejdą, ale jest szansa, że później się znowu zejdą moja mama ze swoim najmłodszym bratem dogaduje się najlepiej z całego rodzeństwa a jest między nimi właśnie 11 lat różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 i zas censored mnie dopadł...((kruelcia ja siem tak nie bbbaaawwiiieeemmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 i zas censored mnie dopadł...((kruelcia ja siem tak nie bbbaaawwiiieeemmm Duszku nie płakać zaraz wleję temu censoredowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Hejka Elciu widzę, że się budowa znowu ruszyła kurcze masz już tak bliziutko do końca, białe okna też mogą być fajne powiedz mi na jaką dachówkę się zdecydowałaś, bo Mariusz na razie zaproponował Euronita, którego wcale nie brałam pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kupiłam Meyer Holsena czerwień kenijska angobowana Tandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To prawda, że coś zaczęło się dziać bo już myślałam, że do wiosny będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam Właśnie trafiłam do twojego dzienniczka i widzę że piękny dom ci się buduje w pięknej okolicy. Jak ja ci zazdroszczę tego lasu Doczytałam też że teraz masz rekonwalescenta, współczuje i mam nadzieje że ranki szybko się zagoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam Właśnie trafiłam do twojego dzienniczka i widzę że piękny dom ci się buduje w pięknej okolicy. Jak ja ci zazdroszczę tego lasu Doczytałam też że teraz masz rekonwalescenta, współczuje i mam nadzieje że ranki szybko się zagoją. Bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś i zapraszam częściej Marzyła nam się co prawda rozłożysta parterówka, ale WZ nie dawała nam takiej możliwości Bardzo się cieszę, że podoba Ci się nasz domek troszkę duży wyszedł, ale ma bardzo dobrze rozwiniętą część gospodarczą Drzew mamy pod dostatkiem to prawda ale jest to Park Krajobrazowy A Ty w jakich okolicach się budujesz? No tak moja starowinka przypomniała sobie młodzieńcze lata i teraz w turbanie do wtorku musi chodzić i codziennie lekarstwa brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ilona obejrzałam Twój dziennik, komentarzy nie znalazłam dlatego tu Ci napiszę, i masz fajny domek mnie się podobają parterówki. Działeczkę też masz ładną zieloną Ściągnę jak pozwolisz notatki dotyczące żywopłotu, bo też mam i powinnam go troszkę odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Oj zaglądać na pewno będę często bo jestem ciekawa efektu końcowego A działeczkę mam w Brwinowie, tam niestety wszędzie same pola, a ja tak bym chciała gdzieś w lesie No ale jeśli nie ma co się lubi, to się lubi co się ma więc będę musiała sobie zasadzić ten las To dobrze że tak szybko się goi bo wyobrażam sobie jaki bidulek jest, zawłaszcza jak musi wziąć ten wstrętny antybiotyk. Jeśli chodzi o komentarze to pewnie założę dopiero jak zacznę budowę bo na razie nie ma za bardzo czego komentować. A ty gdzie ukryłaś swój żywopłot bo w dzienniku nie mogłam go znaleźć. I oczywiście jeżeli ci to w czymś pomoże to nie mam nic przeciw w sprawie żywopłotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To prawda, że coś zaczęło się dziać bo już myślałam, że do wiosny będę czekać To juz sie zaczyna wlasnie ta wiosna i inaczej prosze nawet nie myslec . Jakos dacie rade do wtorku , no dlugo bardzo , biedny . Antybiotyk do weta czy dajesz sama ? Samopoczucie na Twojej ziemi czy tam terenie nie zalezy od ziemi czy terenu , ale od Ciebie . Nie wazne jest miejsce , wazne jest z kim sie przebywa . Temu ludzie gadaja , ze lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc Pewnie podobna zasada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kruelcia, u ciebie różnica wieku między dziećmi jest taka sama jak u mojego M i jego siostrą. Bardzo dobrze się dogadują, więc mam nadzieję, że u ciebie będzie tak samo. Ja mam starszego brata o 6 lat i jakoś tak w ogóle się nie dogadujemy, widzimy się średnio 3-4 razy do roku (mieszka na drugim końcu W-wy). Trochę to smutne, bo rodziców moich też z taką samą częstotliwością odwiedza . IlonaS, widzę, że dziennik założyłaś, a komentarze to zaraz jakaś dobra duszyczka ci założy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts