lidszu 26.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 z okazji 10 stronki zapraszam na http://chic.net.pl/images/duze_drinki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 To prawda, że coś zaczęło się dziać bo już myślałam, że do wiosny będę czekać To juz sie zaczyna wlasnie ta wiosna i inaczej prosze nawet nie myslec . Jakos dacie rade do wtorku , no dlugo bardzo , biedny . Antybiotyk do weta czy dajesz sama ? Samopoczucie na Twojej ziemi czy tam terenie nie zalezy od ziemi czy terenu , ale od Ciebie . Nie wazne jest miejsce , wazne jest z kim sie przebywa . Temu ludzie gadaja , ze lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalezc Pewnie podobna zasada. rrmi masz słuszna rację ... dlatego dobrze czasami jest je sobie przypomnieć, aby złapać dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ilona to Ty będziesz moją sąsiadką prawie - będziemy się budować przy Milanówku - to od brwinowa rzut beretką.No i też parterówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ilona ja będę na działce to zrobię zdjęcie żywopłotu rośnie przed ogrodzeniem zatrzymując kurz Coś czuję, że zaraz wpadnę do Ciebie na komentarze, które dobra dusza Ci założy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Lidszu dzięki za 10 stronkę i dryneczka Nitubaga wymusiła na mnie ostatnio zdjęcia dzieciaków, które trzy minuty siedziały na forum ... a jeżeli chodzi o różnicę wieku, to wierzę że się dogadają, bo ostatnio syn stwierdził, że się z siostrą ożeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ilona to Ty będziesz moją sąsiadką prawie - będziemy się budować przy Milanówku - to od brwinowa rzut beretką.No i też parterówka Dobrosiu to jak się kiedyś do Ciebie wproszę to Ilonę też odwiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 NO baaaaaa , na razie u mnie ino ugór na działce , ale jak masz ochotę rzucić okiem na nasze włości to Cie porwę i zawiozę , się potaplamy w błotku. I do Edmar bysmy mogły wpaść , bo od niej na moją działkę to 2 minuty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja na wycieczki krajoznawcze otwarta jestem ... a u Edmar jest już co nieco do pomacania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 eeeeeeee noooo wy się tu na wycieczki umawiacie a o mnie nikt nie pamięta.... nie bawię sie tak... chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 aaaaaa i żeby nie było że nie wychowana jestem czy coś dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nitu nie bucz , tylko idź zobacz co u Edmar napisałam o robieniu na nią nalotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nitu nie bucz , tylko idź zobacz co u Edmar napisałam o robieniu na nią nalotu byłam, czytała, - odwołuję buczenie..... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nitu nie bucz , tylko idź zobacz co u Edmar napisałam o robieniu na nią nalotu Ja też poszłam a tu mnie nikt nie chce zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nitu nie bucz , tylko idź zobacz co u Edmar napisałam o robieniu na nią nalotu Ja też poszłam a tu mnie nikt nie chce zabrać nooo bo to jasne, że jedziesz, nie? pro forma się Ciebie ino zapytamy czy chcesz... wiesz, żeby nie było, że my Ci wolność ograniczamy czy jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Adwokat Nitu na posterunku ... niemożliwa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Lidszu, tak wreszcie się zebrałam i postanowiłam coś nabazgrać, no i chyba mi się udało Ale z komentarzami bym jeszcze poczekała Dobroszka faktyczne rzut beretem w takim razie idę nawiedzić twój dzienniczek póki mam troszkę luzu Kruela trzymam cię za słowo a żywopłot też z tego powodu chcemy odratować bo niestety obok naszej działki droga jest niestety piaszczysta więc na pewno będzie się kurzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.02.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ilona to Ty będziesz moją sąsiadką prawie - będziemy się budować przy Milanówku - to od brwinowa rzut beretką.No i też parterówka Dobrosiu to jak się kiedyś do Ciebie wproszę to Ilonę też odwiedzimy Zapraszam ale ostrzegam że u mnie pewnie jest teraz podobmnie jak u Dobroszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jak kupiliśmy działkę to żywopłot już był, ale dopiero my zaczęliśmy go przycinać. Niestety na dole są "dziury". które jakoś muszę zasłonić. Tylko nie wiem jeszcze czy dosadzać, czy ten istniejący już żywopłot bardzo krótko przyciąć A z takich samych powodów jak u Ciebie musi i u nas być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 26.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 U mnie też jest podobnie, nie dość że dziury u dołu to jeszcze prześwity. Myślę że przycięcie mocne raczej powinno go zagęści a jeśli chodzi o duł to trzeba wyciąć stare pędy a te powyżej przyciąć po skosie tak aby ten duł zarósł. Tylko u mnie są dosyć spore prześwity na dole i raczej trzeba będzie dosadzać Ewentualnie po drugiej stronie płotu jakieś chojaczki nie za wysokie posadzić aby duł zakryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 pozwolicie, że wtrącę się jeśli to stary ligustr to niewiele da przycinanie. Na starych zdrewniałych ,,pniach" niewiele odbije. Rośnie tylko góra. Na dodatek drugi rok zaczynają te najstarsze schnąć całe i wyciągam takie martwe z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts