lidszu 08.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 wpadłam się przywitać i krzyknąć HUUUUURAAAAA !!!! Jest w końcu dziennik !!!! resztą napiszę później, bo muszę dzieci do łóżek pozaganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 zostałam zmobilizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 znowu mi ślinka leci mi też na samo wspomnienie ... a miałam pozbyc się oponki przed wakacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kruelcia, przepiękna działka Normalnie zazdraszczam Tyle włości i do tego kawałek własnego lasu, to jest coś o czym warto marzyć, a potem te marzenia realizować czekam z niecierpliwością na zdjęcia już wkomponowanego domku na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To witam Cię Kruelciu Kochana i ja i strasznie się cieszę, że też będziesz dzienniczkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki za miłe słowa ... teraz to ona rozkopana i szara. Byliśmy dzisiaj,rozpaliliśmy ognisko i grilla i nawet kiełbaski były zdjęcia będą, ale po kolei ... trzeba dawkować przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To witam Cię Kruelciu Kochana i ja i strasznie się cieszę, że też będziesz dzienniczkowac cieszę się, że i Ty do mnie zajrzałaś ... ucałuj śliczną Zu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzięki za miłe słowa ... teraz to ona rozkopana i szara. Byliśmy dzisiaj,rozpaliliśmy ognisko i grilla i nawet kiełbaski były zdjęcia będą, ale po kolei ... trzeba dawkować przyjemności ty nam tych emocji za bardzo nie dawkuj, bo serduszka nasze biedne tej nerwówki nie wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Widziałam silną grupę pod wezwaniem ... same twarde babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zdazyliscie z tym grilkiem przed sniegiem , bo jesli u Was jeszcze nie pada to pewnie zacznie , jako i u nas snieg juz sypie i nawet lezy tak ze 2 cm . Lawy jak lawy , sciany fund jak sciany fundamentowe , co tu podziwiac ? Czekam na cos bardziej obrazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zdazyliscie z tym grilkiem przed sniegiem , bo jesli u Was jeszcze nie pada to pewnie zacznie , jako i u nas snieg juz sypie i nawet lezy tak ze 2 cm . Lawy jak lawy , sciany fund jak sciany fundamentowe , co tu podziwiac ? Czekam na cos bardziej obrazowego u mnie też już sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 rrmi śnieg nie pasuje mi w ogóle, bo więźba cały czas rośnie a i dachówka już w kolejce czeka ... nam co prawda i śnieg nie przeszkadzał w tym, aby ognisko zrobić ale w chałupie mokro zaraza wkleję jak ściany rosły ... musi być po kolei co prawda w przypadku mojego dziennika, jak zresztą i całego mojego życia; ), wszystko przebiega lekko na szałaputa ... ale chociaż fotki w miarę chronologicznie spróbuję wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 cieszę się, że i Ty do mnie zajrzałaś ... ucałuj śliczną Zu dziękuję, ucałuję, bo właśnie siedzi mi na kolanach bo sobie przerwę w spaniu urządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 cieszę się, że i Ty do mnie zajrzałaś ... ucałuj śliczną Zu dziękuję, ucałuję, bo właśnie siedzi mi na kolanach bo sobie przerwę w spaniu urządziła to niezła zawodniczka z niej ... a wygląda na takiego aniołeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie - chcę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Neferko jesteś nocnym markiem jak złoto będą zdjęcia jeszcze, ale lutlo bo idę już spać, bo mi gały wyłażą od komputera ... znaczy się od zdjęć zmniejszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ale z Ciebie Bardzo Dzielna Dziewczynka Umiesz wkleić zdjęcia A ja jestem nocny marek, bo dopiero z picia wróciłam Ale też idę spać, bo się zmęczyłam Do lutla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A ja tu o suchym pysku i też się zmęczyłam ... do lutla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma czego żałować . W drinkach było wszystko tylko tego alkoholu nie zauważyłam... PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 i ja przyszłam obejrzeć gdy zaczynaliście budowę, mój syn skończył 5 latek też uwielbiamy 13 miłego i szybkiego budowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts