zuznka 28.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Zuz@nka spadłam z kanapy i moja córka też ... ledwie żeśmy na nią z powrotem wlazły ... w banku wymienisz napewno ... moja przyjaciółka pracuje w banku i mogę się jutro dokładnie dowiedzieć dowiedź się Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jutro zadzwonię i się dowiem i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Zdjęcie SPRAWCY http://images42.fotosik.pl/69/cba5c96af3a21db0med.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Moze ten pies tygodniowki nie dostal , to chcial sie zemscic to nie pies to Szynszyla - Amfred to była zemsta za wszystkie futra świata tego - w końcu idzie na nie kupa kasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Moze ten pies tygodniowki nie dostal , to chcial sie zemscic to nie pies to Szynszyla - Amfred to była zemsta za wszystkie futra świata tego - w końcu idzie na nie kupa kasy.. kupa to mało powiedziane, co tam moje marne 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Podoba mi sie sprawca . Super futrzak Kurcze , dlaczego mi sie wydaje , ze kazdy ma psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Podoba mi sie sprawca . Super futrzak Kurcze , dlaczego mi sie wydaje , ze kazdy ma psa ja mam psa - własnego Westa, a domu jest ich jeszcze 3 : dwa yorki i przygarniety kundel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To znaczy , ze calkiem dobrze mi sie wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Podoba mi sie sprawca . Super futrzak Kurcze , dlaczego mi sie wydaje , ze kazdy ma psa podświadomośc jak nic.. masz psy , więc widzisz tylko tych z psami..Mam dziecko , widzę wkoło samych dzieciatych Swoją drogą , to pies bardziej widoczny na spacerze niż szynszyl Szynszyle chadzają na spacery ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 jasne, a co do fiutrzaka to mnie tez się podoba mimo jego wybryku - a głodny nie był - pazerny na kasę poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Podoba mi sie sprawca . Super futrzak Kurcze , dlaczego mi sie wydaje , ze kazdy ma psa podświadomośc jak nic.. masz psy , więc widzisz tylko tych z psami..Mam dziecko , widzę wkoło samych dzieciatych Swoją drogą , to pies bardziej widoczny na spacerze niż szynszyl Szynszyle chadzają na spacery ?? nie chadzają na spacery - to takie łobuźne skoczki nie do okielznania ( za dnia) bo w nocy wchodzą ci na głowę....jak nie śpisz (bo to zwierzątko nocny tryb zycia prowadzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 zuz@nko moja córka zapiszczała z radości, jak zobaczyła Amfreda ) i też jej się z futrem skojarzył a to ekolożka pełną gęba ) ... piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Podoba mi sie sprawca . Super futrzak Kurcze , dlaczego mi sie wydaje , ze kazdy ma psa podświadomośc jak nic.. masz psy , więc widzisz tylko tych z psami..Mam dziecko , widzę wkoło samych dzieciatych Swoją drogą , to pies bardziej widoczny na spacerze niż szynszyl Szynszyle chadzają na spacery ?? rrmi to skrzywieniem się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 zuz@nko moja córka zapiszczała z radości, jak zobaczyła Amfreda ) i też jej się z futrem skojarzył a to ekolożka pełną gęba ) ... piękny jest my się zastanawiamy jakie pomieszczenie w nowym domu mu oddamy (przystosujemy) na nocne życie bo teraz ma naszą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 jasne, a co do fiutrzaka to mnie tez się podoba mimo jego wybryku - a głodny nie był - pazerny na kasę poprostu Dobrze rrmi powiedziała ...chłopak nie dostał tygodniówki i to zemsta była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czy taką szynszylę można przytulać ? Czy możną ją głaskać ? Czy przychodzi jak się ją zawoła ? Bo taka piękniasta jezd, że sobie chyba kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Matko Chrzestna cieszę się, że Cie widzę ... to może razem z moją córką kupicie sobie jedą przechodnią bo się i moje dziecię w niej zakochało ... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czy taką szynszylę można przytulać ? Czy możną ją głaskać ? Czy przychodzi jak się ją zawoła ? Bo taka piękniasta jezd, że sobie chyba kupię Kup sobie - koniecznie ale: Szynszyla w dzień śpi w nocy odzywaja mu się naturalne instynkty (skacze, lubi gryźć np moje dwie stówki) Amfred podchodzi jak do niego cmokam, nosimy go na rękach, nie gryzie dzieci, lubi jak go się głaszcze ale w podzięce czeka na suszonego banana lub słonecznika Cudne zwierzątko i baaaaaaaaaaaaaaardzo miłe w dotyku !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A M F R E Dhttp://images48.fotosik.pl/73/ef3c6eb255992902.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Słodziak jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts