Nefer 28.02.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kup sobie - koniecznie ale: Szynszyla w dzień śpi w nocy odzywaja mu się naturalne instynkty (skacze, lubi gryźć np moje dwie stówki) Amfred podchodzi jak do niego cmokam, nosimy go na rękach, nie gryzie dzieci, lubi jak go się głaszcze ale w podzięce czeka na suszonego banana lub słonecznika Cudne zwierzątko i baaaaaaaaaaaaaaardzo miłe w dotyku !!!!!!! Nie wiedziałam, że to nocne zwierzątko Fajnie, bo ja też To dobrze,że można nosić na rękach , bo ja wszystie futrzeali muszę pitulić i ukochac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Słodziak jest niesamowity kochany słodziak - dzieci za nim szaleją ja też dla niego rozum straciłam (szykować mu pomieszczenie w dowym domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kup sobie - koniecznie ale: Szynszyla w dzień śpi w nocy odzywaja mu się naturalne instynkty (skacze, lubi gryźć np moje dwie stówki) Amfred podchodzi jak do niego cmokam, nosimy go na rękach, nie gryzie dzieci, lubi jak go się głaszcze ale w podzięce czeka na suszonego banana lub słonecznika Nie wiedziałam, że to nocne zwierzątko Fajnie, bo ja też To dobrze,że można nosić na rękach , bo ja wszystie futrzeali muszę pitulić i ukochac Cudne zwierzątko i baaaaaaaaaaaaaaardzo miłe w dotyku !!!!!!! NOCNE - typowo nocne !!!! ale takie milusińskie w dotyku i ma piękne granatowe oczy i 10 cm wąsy, po których się głaszcze jak mu się daje buziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja też dla niego rozum straciłam (szykować mu pomieszczenie w dowym domu) byle nie w kasie pancernej cudny zwierzak i widać jaki milutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 NOCNE - typowo nocne !!!! ale takie milusińskie w dotyku i ma piękne granatowe oczy i 10 cm wąsy, po których się głaszcze jak mu się daje buziaka Przy moim kocie nic żywego sie nie uchowa - więc nie mów mi tak, bo przyspieszę decyzję natury w kwestii kota , żeby kupić SŁodziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja też dla niego rozum straciłam (szykować mu pomieszczenie w dowym domu) byle nie w kasie pancernej kasa pancerna mi już niepotrzebna - Amfred zjadł jej wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 NOCNE - typowo nocne !!!! ale takie milusińskie w dotyku i ma piękne granatowe oczy i 10 cm wąsy, po których się głaszcze jak mu się daje buziaka Przy moim kocie nic żywego sie nie uchowa - więc nie mów mi tak, bo przyspieszę decyzję natury w kwestii kota , żeby kupić SŁodziaka Słodziak is The Best !!!!!! i już masz dla niego imię - hahahaha wpadłaś w sidła miłości do futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 NOCNE - typowo nocne !!!! ale takie milusińskie w dotyku i ma piękne granatowe oczy i 10 cm wąsy, po których się głaszcze jak mu się daje buziaka Przy moim kocie nic żywego sie nie uchowa - więc nie mów mi tak, bo przyspieszę decyzję natury w kwestii kota , żeby kupić SŁodziaka Nefcia rozbawiłaś mnie w kwestii przyspieszania ... nie, żebym była za przyspieszaniem, ale rozbawił mnie wydana decyzją wiem, że wiesz o co mi chodzi .. nie mogę, bo rżę jak ... klaczka młodziutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 :) Grunt to przynosić ludziom radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 :) Grunt to przynosić ludziom radość w taki czy inny sposób za sprawą zwierząt (choć nie wiem co tam u was z tym kocim tematem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sorki, że z innej bajki , ale właśnie oglądamy sobie z moją córką własną rodzoną program po himpańsku i moje dziecię pięknie mamuni tłumaczy ... mamy przy tym niezły ubaw a są to eliminacje do hiszpańskiej Eurowizji ... niezła impra u nas dziś ... zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja zmykam - idę dać Amfredowi buziaczka (od was też) a jutro o 6 rano muszę wyleźć z ciepłego luzia (kurna w tyg tak wcześnie nie wstaję !!!) Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzięki - ale nie dziś. Dziś zjazd do bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sorki, że z innej bajki , ale właśnie oglądamy sobie z moją córką własną rodzoną program po himpańsku i moje dziecię pięknie mamuni tłumaczy ... mamy przy tym niezły ubaw a są to eliminacje do hiszpańskiej Eurowizji ... niezła impra u nas dziś ... zapraszamy Bawcie się dobrze a nawet bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To dobrej nocki życzę ... mamy już marzec ) coraz bliżej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To dobrej nocki życzę ... mamy już marzec ) coraz bliżej wiosny i po jaka cholere nam wiosna..znowu bedziemy mrózyc oczy..i bedziemy sie pocic..nienawidze slonca i ciepla ..wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszku to Ty prawdziwy Duch jesteś albo Wampir jakowyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To dobrej nocki życzę ... mamy już marzec ) coraz bliżej wiosny i po jaka cholere nam wiosna..znowu bedziemy mrózyc oczy..i bedziemy sie pocic..nienawidze slonca i ciepla ..wrrrr Hmm , a to przypadkiem nie o lato chodzi? Wiosną to ciepło jest w sam raz i wiaterek przyjemny powiewa...a jak sie lato rozbucha , to tylko nad wodą , a właściwie w wodzie można siedzieć..inne opcje są do bani Może w tym roku zadekuję się w jakiejś fontannie parkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Przestań, bo mam bujną wyobraźnię Ja sie kiedyś zadekowałam pod Louvrem. Podniosłam poziom wody. Ale było mi wszystko jedna przy 40 stopniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jest takie fajne miejsce koło Centre Pompidou - fontanna Strawińskiego - takie kolorowe śmieszne w baseniku.Dają tak , że nie trza wchodzic do środka - uwielbiam to miejsce , szczególnie w upał A jakbym była facetem tobym się podmieniła miejscem z manneken pis - do syta i bez grzechu.....tylko on małych rozmiarów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts