malgos2 01.03.2009 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No, to moze ja tez obsikam. Kamikadze przynioslam... http://img23.imageshack.us/img23/8716/z6044632m3075008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ja mam psa - własnego Westa, a domu jest ich jeszcze 3 : dwa yorki i przygarniety kundel i żaden york nie próbuje zjeść szynszyli Ja miałabym przechlapane noce, nie dość, że głaskać bym szynszylę chciała, to ona latałaby mi po głowie a za nią moje suki, które i tak po mnie łażą. Ale one choć w nocy śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kruelko faktycznie żywopłot to starszawy już liguster. Posadzony jest przed działką, czy przypadkiem ta droga nie jest drogą gminną ? Myśmy przed działką posadzili sosenki, coby nas od wiatru chroniły, teraz przy wyznaczaniu wyjazdu z działki trzeba było kilka wyciąć i tu schody się zaczęły, pozwolenie aż ze starostwa trzeba było uzyskać i trwało to ponad 2 miesiące Powinnaś więc wiedzieć czy liguster rośnie na Twojej drodze żeby można było coś z nim robić. Ale dowiedz się dyskretnie, bo w końcu to krzew nie drzewo Masz kilka opcji posadzić przed ligustrem mniejsze roślinki np. berberys czy irga która zima będzie mieć ozdobne czerwone owoce. Możesz też zacząć odnawiać liguster w przestrzeni bliżej płotu - sztobry tniesz z własnego żywopłotu, a po kilku latach pielęgnowania go karczujesz stary i na widoku masz piękny nowy żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosiek żywopłot rośnie na naszej ziemi , sąsiadka jak grodziła to się około 3 metrów odsunęła, aby już tego nie robić, jakby chcieli drogę poszerzać, a przy długości ponad 100 metrów te trzy nie robią różnicy Teraz się zastanawiam jak go ożywić Masz kilka opcji posadzić przed ligustrem mniejsze roślinki np. berberys czy irga która zima będzie mieć ozdobne czerwone owoce. - Ten pomysł mi się podoba Możesz też zacząć odnawiać liguster w przestrzeni bliżej płotu - sztobry tniesz z własnego żywopłotu, a po kilku latach pielęgnowania go karczujesz stary i na widoku masz piękny nowy żywopłot - Ta opcja tez nie jest zła, tylko długoterminowa Dzięki za rady ... muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No, to moze ja tez obsikam. Kamikadze przynioslam... http://img23.imageshack.us/img23/8716/z6044632m3075008.jpg malgos witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 skromnych ...hmmm witam skromnisie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Przywiało i Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 mnie też, mnie też dzień dobry... fajne to zwierzątko, szynszyla czy jak on tam jest ale dwóch stów było by mi ciut szkoda... wiem wiem, zaraz mi powiecie, ze serca nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Nitka masz ale małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Nitka masz ale małe oooo dzięki Ci o łaskawa myślałam, że będzie gorzej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosiek żywopłot rośnie na naszej ziemi , sąsiadka jak grodziła to się około 3 metrów odsunęła, aby już tego nie robić, jakby chcieli drogę poszerzać, a przy długości ponad 100 metrów te trzy nie robią różnicy Teraz się zastanawiam jak go ożywić Masz kilka opcji posadzić przed ligustrem mniejsze roślinki np. berberys czy irga która zima będzie mieć ozdobne czerwone owoce. - Ten pomysł mi się podoba Możesz też zacząć odnawiać liguster w przestrzeni bliżej płotu - sztobry tniesz z własnego żywopłotu, a po kilku latach pielęgnowania go karczujesz stary i na widoku masz piękny nowy żywopłot - Ta opcja tez nie jest zła, tylko długoterminowa Dzięki za rady ... muszę pomyśleć Jeśli chodzi o odsunięcie płotu od drogi to my tez tak mamy, a teraz dopiero się okazało, ze to już nie nasze dlatego o tym wspomniałam Liguster wygląda na dobrze utrzymany ino starszy nieco, jak obsadzisz go niższymi z przodu to na czas gdy urośnie ten z tyłu będzie w sam raz podałam Ci opcję stosunkowo mało kosztowną, jeśli o pieniądze idzie. Możesz zawsze kupić ,,gotowce" w postaci dobrze wyrośniętych roślin i wtedy efekt masz prawie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ja mam psa - własnego Westa, a domu jest ich jeszcze 3 : dwa yorki i przygarniety kundel i żaden york nie próbuje zjeść szynszyli Ja miałabym przechlapane noce, nie dość, że głaskać bym szynszylę chciała, to ona latałaby mi po głowie a za nią moje suki, które i tak po mnie łażą. Ale one choć w nocy śpią Yorki warjują jak widzą szynszyla, ale on je ignoruje, ale West jak go widzi na podłodze dostaje "paraliżu" i stoi nieruchomo śmiechowy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 To dopiero masz cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 To dopiero masz cyrk no - ja robię za clowna http://www.ewa.bicom.pl/karaokedz/images/happy_bullet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.03.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosieńko mam burze mózgów przez ten żywopłot bo chciałabym, aby już był taki jaki powinien, czyli gęsty i sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kruelciu jakie masz urocze zwierzątko. Fajnie, ze można ją popitulać, że się daje i w ogóle lubi. I ona tak po domu sobie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Nie zdążyłam się obejrzeć jak wpadłam do ELITY FORUM ... dziękuję Wszystkim dla których i z którymi te 1000 postów napisałam ... aby nie wdawać się w rzewne przemówienia zapraszam Wszystkich na drinka http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/drink1-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! ja się poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gratulacje! Lubimy sobie pogadać....nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts