Kruela 01.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gratulacje! Lubimy sobie pogadać....nie ma co. ale droga na Olimp będzie duuuzo trudniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 zleci, zleci a póki co gratuluję również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gratuluje Elito Napilam sie juz , dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 i ja gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kruelcia , gratulacje kochana siostrzyczko , jeszcze niedawno zarzekałas się,że czasu na dziennik brak , a tu Elita...no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kruelcia , gratulacje kochana siostrzyczko , jeszcze niedawno zarzekałas się,że czasu na dziennik brak , a tu Elita...no no no Pewnie z zasady sie tak krygowala To na druga nozke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 01.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ech Elita ślicznie na tej działce macie - i żywopłot już odhodowany. Angelski... się mężowi by spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gratulacje! Lubimy sobie pogadać....nie ma co. ale droga na Olimp będzie duuuzo trudniejsza Jeszcze masz lidera po drodze. A stamtad to juz tylko rzut beretem, zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kruelcia , gratulacje kochana siostrzyczko , jeszcze niedawno zarzekałas się,że czasu na dziennik brak , a tu Elita...no no no Pewnie z zasady sie tak krygowala To na druga nozke Jakoś nie mam dzis siły na drugą nóżkę będę sie na jednej chwiała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dziewczyny kochane jesteście ) i bez Was nie byłoby tej Elity ... ja tam jutro o 8 muszę się stawić w przedszkolu, a potem lecę młodego do szkoły zapisać i ... na żadną nóżkę nie mogę ale chętnie potowarzyszę nawet przy trzeciej i czwartej i .... nóżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gratulacje! Lubimy sobie pogadać....nie ma co. ale droga na Olimp będzie duuuzo trudniejsza Jeszcze masz lidera po drodze. A stamtad to juz tylko rzut beretem, zobaczysz... Znaczy się żółtą koszulkę dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Znaczy się żółtą koszulkę dostanę Tak , nocna Tylko spac nie idz ztego powodu , do rana jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ech Elita ślicznie na tej działce macie - i żywopłot już odhodowany. Angelski... się mężowi by spodobał. Też żywopłot do poprawki leci i to już pewne, bo za cienkie ma nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rrmisia jak słońce będę wyglądać w tej koszulce ... już i tak jak słońce w pełni wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rrmisia jak słońce będę wyglądać w tej koszulce ... już i tak jak słońce w pełni wyglądam Tylko dekolt w dobrą stronę załóż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kruelko, gdzie ja byłam i się zagapiłam i zapóźniłam ale gratulacje najszczersze http://members.home.nl/martcrins/Pimboli112.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rrmisia jak słońce będę wyglądać w tej koszulce ... już i tak jak słońce w pełni wyglądam Tylko dekolt w dobrą stronę załóż..... Myślisz, że to robi jakąś różnicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosieńko dziękuję i najważniejsze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rrmisia jak słońce będę wyglądać w tej koszulce ... już i tak jak słońce w pełni wyglądam Tylko dekolt w dobrą stronę załóż..... Myślisz, że to robi jakąś różnicę ? To zależy od dekoltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 rrmisia jak słońce będę wyglądać w tej koszulce ... już i tak jak słońce w pełni wyglądam Tylko dekolt w dobrą stronę załóż..... Myślisz, że to robi jakąś różnicę ? To zależy od dekoltu rozumiem mam na świętą noc nie świecić gołymi plecami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts