Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kruela gratuluje elity :D

Właśnie byłam w twoim dzienniczku i pięknie zadbany masz ten swój żywopłocik :) u mnie to niektóre krzaczki na piękne drzewka wyrosły :oops: ale mam nadzieje że uda mi się je doprowadzić do takiego stanu jak u ciebie :D

Chociaż obawiam się że jednak lepszym pomysłem będzie, jak doradziła Gosia, posadzić nowe. Przynajmniej za jakieś dwa lata miała bym piękny żywopłot. :roll:

Jest takie fajne miejsce koło Centre Pompidou - fontanna Strawińskiego - takie kolorowe śmieszne w baseniku.Dają tak , że nie trza wchodzic do środka - uwielbiam to miejsce , szczególnie w upał

A jakbym była facetem tobym się podmieniła miejscem z manneken pis - do syta i bez grzechu.....tylko on małych rozmiarów jest

Dobroś dawne czasy mi przypomniałaś, mieszkałam jakiś czas w Paryżu właśnie na tyłach Centre Pompidou a przy tej fontannie często siedziałam i podziwiałam chodzące męskie ciacha.....................mniam :D

Kruelciu GRTAULKI WIELKIE :D :D :D

Kruela gratuluje elity :D

Właśnie byłam w twoim dzienniczku i pięknie zadbany masz ten swój żywopłocik :) u mnie to niektóre krzaczki na piękne drzewka wyrosły :oops: ale mam nadzieje że uda mi się je doprowadzić do takiego stanu jak u ciebie :D

Chociaż obawiam się że jednak lepszym pomysłem będzie, jak doradziła Gosia, posadzić nowe. Przynajmniej za jakieś dwa lata miała bym piękny żywopłot. :roll:

;) piękny to on będzie jak już dziur na dole nie będzie miał ;) ... dzięki za dobre słowo :)

Doberek :D :D :D

pamiętaj o info w sprawie moich nadgryzionych stówek :wink:

Rozmawiałam i sprawa wygląda tak, że w NBP powinni to zrobić najszybciej, bo podobno banki zaostrzyły wymagania przy wymianie zdezelowanych banknotów.

Dzieki - popędzę jutro i wezmę Amfreda

ze sobą w celu okazania winowajcy :lol: :lol: