dobroszka 01.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No co Ty Kruelcia...O-Świeć nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 inna razą bo teraz zimno, ciemno, głucho ... wilki lamparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Kochana , i to Cię odstrasza??? Zaświeć im po oczach , a padna Ci do stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Mam taka moc, że nawet nie zdążyłam zaświecić a jedno małe czarne lamparciątko śpi na moich nogach a tato lamparciątka czarno-siwy wilk u nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 no ja się im wcale nie dziwię , nie ma to jak się powygrzewać w takim ciepełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dobrosieńko spadam do łóżeczka, bo jutro bardzo rano muszę się zwlec ... do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.03.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 buziaczki papapa , sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień doberek Kurelcia - gratki z Elyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Doberek pamiętaj o info w sprawie moich nadgryzionych stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 02.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kruela gratuluje elity Właśnie byłam w twoim dzienniczku i pięknie zadbany masz ten swój żywopłocik u mnie to niektóre krzaczki na piękne drzewka wyrosły ale mam nadzieje że uda mi się je doprowadzić do takiego stanu jak u ciebie Chociaż obawiam się że jednak lepszym pomysłem będzie, jak doradziła Gosia, posadzić nowe. Przynajmniej za jakieś dwa lata miała bym piękny żywopłot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jest takie fajne miejsce koło Centre Pompidou - fontanna Strawińskiego - takie kolorowe śmieszne w baseniku.Dają tak , że nie trza wchodzic do środka - uwielbiam to miejsce , szczególnie w upał A jakbym była facetem tobym się podmieniła miejscem z manneken pis - do syta i bez grzechu.....tylko on małych rozmiarów jest Dobroś dawne czasy mi przypomniałaś, mieszkałam jakiś czas w Paryżu właśnie na tyłach Centre Pompidou a przy tej fontannie często siedziałam i podziwiałam chodzące męskie ciacha.....................mniam Kruelciu GRTAULKI WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za gratulacje i za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Doberek pamiętaj o info w sprawie moich nadgryzionych stówek Rozmawiałam i sprawa wygląda tak, że w NBP powinni to zrobić najszybciej, bo podobno banki zaostrzyły wymagania przy wymianie zdezelowanych banknotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kruela gratuluje elity Właśnie byłam w twoim dzienniczku i pięknie zadbany masz ten swój żywopłocik u mnie to niektóre krzaczki na piękne drzewka wyrosły ale mam nadzieje że uda mi się je doprowadzić do takiego stanu jak u ciebie Chociaż obawiam się że jednak lepszym pomysłem będzie, jak doradziła Gosia, posadzić nowe. Przynajmniej za jakieś dwa lata miała bym piękny żywopłot. piękny to on będzie jak już dziur na dole nie będzie miał ... dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Doberek pamiętaj o info w sprawie moich nadgryzionych stówek Rozmawiałam i sprawa wygląda tak, że w NBP powinni to zrobić najszybciej, bo podobno banki zaostrzyły wymagania przy wymianie zdezelowanych banknotów. Dzieki - popędzę jutro i wezmę Amfreda ze sobą w celu okazania winowajcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Uważaj bo kibitki w banku gotowe Ci go ukraść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 "mój ci on, mój, nie oddam go nikomu...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Bardzo dziękuję za opinię, która powinna znaleźć się w komentarzach Ja tam do remontu nie czekam. No fucking way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Bardzo dziękuję za opinię, która powinna znaleźć się w komentarzach Ja tam do remontu nie czekam. No fucking way Nie mogłam sobie poprzeklinać przecież w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kurcze - dziewczyny co wy dzisiaj z tymi dziennikami??!! o co chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts