lidszu 02.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzień doberek, dziewczyny, czy mogłybyście zajrzeć do moich komentów, bo mam problem ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kurcze Kruelcia u ciebie zdjęć też brak - zwarjuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No właśnie cały photobucket Ci wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kruelko gratuluję awansu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.03.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Może coś Kruelcię zmusiło do usunięcia zdjęć? Ja jeszcze na te ostatnie się załapałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kruelko, gratulacje Elity , ja też mam nadzieję niedługo do niej dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzień dobry !!! Kruelcia wpadaj na Warszawską-Babską my tam kawę, herbatę serwujemy z dodatkiem (sama zobacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jestem miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kruelka gdyie Cie wcielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 tyż jestem... a gospodyni za czym poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzień dobry dziewczynki wpadam na chwilkę się przywitać i powiedzieć, że jest mi ogromnie miło, że jesteście nawet jak mnie nie ma Dziękuję za gratulacje i czekam na nowe Elity Młody dziś od 3 nad ranem ma problemy z żołądkiem, więc lekko nieprzytomna jestem Chciałam też powiedzieć, że zastanawiam się nad zmianą formuły mojego dziennika, na bardziej inspiracyjny i roślinkowy dlatego zdjęcia w nim są czasowo niedostępne, ale mam nadzieję pokażą się w nim bardziej kolorowe Wpadajcie do mnie, bo wtedy posiadanie komentarzy ma sens ... buziaki dla Wszystkich się wpisujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Hejka Kruelciu my nocne problemy żołądkowe Zu przerabiałyśmy przedwczoraj więc współczuję a ta zmiana dziennika to w związku z nadchodzącą wiosną więc czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kruelko zdrówka życze. Herbatkę przyniosłam http://lula1.blox.pl/resource/mint.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witanko też jestem.... i tyż mam kiepskawą noc za sobą - moje starsze ma gorączkę siedzimy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja też miałam kiepską noc. Mój M ma gorączkę. Z tym, że ja nie zostałam w domu. Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja też miałam kiepską noc. Mój M ma gorączkę. Z tym, że ja nie zostałam w domu. Dobry! dzieńdoberek a u nas odpukać wszystko OK, aby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Młody, co mu się NIE ZDARZA ŚPI cały dzień i nie chce nic jeść ((((( ... Stara też została w domu, bo to samo a i mnie zaczyna żołądek pobolewać ... kurtka wcale mi sie to nie podoba. Nie wiem, czy to wirus, czy może szkarlatyna, która podobno grasuje po przedszkolach i szkołach Narazie nic i nikogo nie wysypało, ale nie podoba mi się to Dzięki za wsparcie, otuchę i herbatkę ... Myszko, toż Ty teraz Mycha Wojowniczka ... nie poznałam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Przybyłam , przytuliłam , pocieszyłam Nigdzie mi nie łazikowac , żadnych bałwanków na działce nie dziergać , pod kocyk wleźć i się dokurować. Przesyłam całusy dla wszystkich choraczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a mnie i moje kaszlące i gorączkujące też przytulicie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Przytulam całą kaszlącą trójkę A kto przytuli mojego wymiotującego małego stworka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts