pasie 04.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Nituś ja z chorób mojego starszaka właśnie najgorzej wspominam te straszne i męczące kaszle powiem na pocieszenie, że wyrósł z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam dziewczynki ... musiałam do pracy wpaść choć na chwilkę to zasiadłam, aby zobaczyć co słychać. Kochane jesteście dziękuję Wam za troskę i dobre słowo. Dobrosiu to musi być jakowyś wredny wirus ... u nas cała trójka, bez męża zawirusowana ... wpadłam na chwilkę na Warszawską, a tam takie śniadania, a mnie się cofa ... nic jeszcze nie jadałam i jak pomyślę o jedzeniu to ...brrrrr, piję za to dużo płynów mało wyskokowych Mam nadzieję, że już niebawem nam się poprawi, bo cholery można dostać z tym stanem rozmymłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobroś, córeczce życzę szybkiego powrotu do zdrówka i oby nie dawała się dzisiaj mamusi za bardzo we znaki Kruelciu, wy też zdrowiejcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Melduję, że jeszcze żyję ... mam co prawda cały czas gulę w żołądku, której nijak pozbyć się nie da ale plusem tego jest to, że mam jadłowstręt ... nawet na moje ukochane rybki ... jak tak dalej pójdzie, to żadnej diety nie będę musiała stosować Chce mi się wiosny !!! Już i natychmiast Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A to słońce to tak raz świeci, raz chmury go zazdrośnie strzegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 05.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry Oj, ja też już chcę wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 cześć Kruelcia i goście.... przyszłam się przywitać i o zdrówko pytać....coś widzę, że wszystkie nas jakos tak zebrało na kłopoty, a to zdrowotne, a to jakies inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dużo zdrówka Kochana życzem Melduję, że jeszcze żyję ... mam co prawda cały czas gulę w żołądku, której nijak pozbyć się nie da ale plusem tego jest to, że mam jadłowstręt ... nawet na moje ukochane rybki ... jak tak dalej pójdzie, to żadnej diety nie będę musiała stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pasie Ty sobie kochana żartów nie rób , bo trzeci dzień na wodzie i ryżowych chrupkach robi swoje Nituś mam nadzieję, że kłopoty zdrowotne nam wszystkim miną, i dobrosiowej i mysiej córeczce również bardzo szybko a z każdymi innymi też sobie poradzimy, bo dzielne dziewczynki jesteśmy ... a ja już nawet czarodziejską kulę wyciągnęłam i czaruję, czaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 doberek...dziefcynki sdruuffka zycem...wsytkim mnie tam nic nie dolegho..na scyscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Duszku dziękuję za życzenia cieszę się żeś zdrów jak ... Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 nioto jezd nas dwoje juz nomalnie siem tłumek robi..heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 mnie też nic nie jest... to może po maluchu ? ale fakt tych naszych dziecek szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gratuluję Choć żal rozumiem. Teraz będzie już tylko piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mato Chrzestna witaj Wiem, że będzie piękniej, ale tak mi się jakoś smutno zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Oj, Kruelciu ja miałam takie same odczucia jak Ty, po tym jak moja ekipa skończyła robotę. Fajne z nich chłopaki i współpraca układała się wyśmienicie i tacy sympatyczni byli i dowcipni A potem to już zgryz miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Edyś mam nadzieję, że zgryzu nie będzie nawet później Jak słyszę o problemach z ekipami to nie wiem o co chodzi Miło mi się zrobiło, jak powiedzieli, że im również się ze mną dobrze współpracowało i chętnie by do mnie wrócili ... to lecimy dalej z tym koksem Ekipa dekarska tez zapowiada się fajnie Wiesz, że dzisiaj były targi szkół licealnych i jutro też będą? Moje dziecię swoją też reprezentowało chodząc w jukacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Edyś mam nadzieję, że zgryzu nie będzie nawet później Jak słyszę o problemach z ekipami to nie wiem o co chodzi Miło mi się zrobiło, jak powiedzieli, że im również się ze mną dobrze współpracowało i chętnie by do mnie wrócili ... to lecimy dalej z tym koksem Ekipa dekarska tez zapowiada się fajnie Wiesz, że dzisiaj były targi szkół licealnych i jutro też będą? Moje dziecię swoją też reprezentowało chodząc w jukacie Jezusicku nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ooooo...moja córcia coś o tym jednak wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ooooo...moja córcia coś o tym jednak wie. dobrze, że dzieciska się orientują była? Moja córka mówiła, że dużo szkół dzisiaj było i dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts