Edmar70 08.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://www.dmnt.pl/forum/attachments/azalia2_1.jpg Do ogródka dokładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kruelcia... ja właśnie czekam na projekt ogródka... wieczorkiem mam mieć pierwsze foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to się pochwal koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 to się pochwal koniecznie no przecie wiesz, że nie dam rady wysiedzieć na tyłku... nie? juz przebieram nóżkami z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 I całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Piękny dzionek miałaś Kruelko, i słonko Ci świeciło Niech już ta wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Już gdzieś pisałam : domek BAJECZNY, miejsce SUPER , robota wykonana pięknie. Będzie stał 500 lat :) Oj, żeby wszyscy budowlańcy tak budowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dziękuję Matko Chrzestna ... już drogę znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kruelko, Ty chyba u Edyty pisałaś coś o chemikum?? Pytałam, ale nie wiem czy widziałaś, czy może chodzi o technikum chemiczne i może jeszcze na Saskiej?? Tak skończyłam chemika na Saskiej a czemu pytasz? Nie mów, że Ty też No właśnie ja też Ale ten świat jest mały ale jeżeli cyferki w nicku to, to o czym myślę to ja skończyłam nieco wcześniej a jaki kierunek skończyłaś? i nie mów, że pracujesz w zawodzie No mały mały rzeczywiście Właśnie próbowałam liczyć kiedy skończyłam szkołę i wyszło mi że w 1998 roku, skończyłam ochronę środowiska, a moją wychowawczynią była sławna Pani Tomczak (teraz Krauze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 To się minęłyśmy ... ja skończyłam zabezpieczenie antykorozyjne ... to były szalone lata ... glany, prochowce ... echhh ... moją wychowawczynią była cudna i wspaniała Hania Guzowska Tomczak ? coś mi to nazwisko mówi? czego ona uczyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie gadaj , ze glany nosilas Ja tez i mialam czarny golf i szeroki pas I czarne dziny z pewexu I czupryne na lakier w kolorze niebieskim Pozdrowieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 To się minęłyśmy ... ja skończyłam zabezpieczenie antykorozyjne ... to były szalone lata ... glany, prochowce ... echhh ... moją wychowawczynią była cudna i wspaniała Hania Guzowska Tomczak ? coś mi to nazwisko mówi? czego ona uczyła? Polskiego uczyła i uczy do tej pory Bardzo skutecznie Też ją kocham nad życie zresztą do tej pory mamy kontakt Jak ja zaczęłam szkołę to wprowadzili eksperymentanie ochronę środowiska, ale nie wpadli na to kto nas ma tego uczyć i przez 5 lat ciągle coś się działo, ciągle zmieniali się nauczyciele Eksperyment nie był udany niestety Ale wpominam te lata bardzo dobrze Pozapominałam tylko nazwiska nauczycieli Sławna była wtedy pani Pojda od matematyki usadzała po pół klasy od razu naszczęscie mnie nie uczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 rrmi kochana glany (zwane też rumunami ), dziergane własnoręcznie niepowtarzalne swetry, szyte spódnice z karczkiem z dzinsowych portek, torby szyte ze spodnie, dziadka przedwojenny prochowiec, rurki w kratkę, pogo tańczone z kolegami, koleżanki i koledzy "irokezi", alternatywa, moi ukochani The Cure ( i mojej córki też ) ... szalone czasy, wspaniałe i niepowtarzalne nam już lepiej, ale się oszczędzamy do 21.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Punki wszystkich krajów łączmy się (ja miała czerwone włosy robione tuszem kreślarskim mojego ojca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Magi Pojda mnie uczyła matematyki ale mnie jej nie nauczyła ... zresztą ja w tej szkole mało czasu spędzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Punki wszystkich krajów łączmy się (ja miała czerwone włosy robione tuszem kreślarskim mojego ojca) Ja pierdzielę Nefcia i Ty tez ... aż mi sie japa uśmiecha na wspomnienie tych szalonych lat ... pięęknie było ... punkowe, alternatywne imprezy .... o kutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wyjadanie wiśni z likieru łapami pod Rzepichą (jedyny nocny w Śródmieściu) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Punki wszystkich krajów łączmy się (ja miała czerwone włosy robione tuszem kreślarskim mojego ojca)No ja mialam pod reka tylko tusz taki do piora , bo pisalam piorem . Stad kolor Pogo fajne bylo , jedyny moj taniec w zyciu . Innych nie zdarza mi sie popelniac teraz jak i kiedys nie zdarzalo sie The Cure do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Magi Pojda mnie uczyła matematyki ale mnie jej nie nauczyła ... zresztą ja w tej szkole mało czasu spędzałam Jakoś mnie to nie dziwi Przerost formy nad treścią Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 ... znam miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts