dobroszka 09.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 szekspirowe sisters to i ja pamiętam , ale ja jednak od Myszy starsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 To jednak bardziej moje klimaty ... tu dwa w jednym cieszę się, że zaraziłam muzyką również moją córkę Obie małolatki jesteście, Dobrosia o pół roku starsza od Myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dziewczyny, od 10 marca przez miesiac walczymy o misia dla Forumianki Nadusi. Prosimy klikac codziennie. http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/b3fa905fb280e94ebad2d06a1973cd73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.03.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Moje ostatnie starcie z kreatywnością męża skończyło sie trzaśnięciem drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć Kruelcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witanko http://img21.imageshack.us/img21/7732/ogrod14052008dzialka11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Buziaka zostawiam dla SIster i lecem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć - tez buziaka zostawiam... a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kruela Witam Cię serdecznie.Jestem u Ciebie pierwszy raz.Szkoda że większośc zdjęc sie nie wyświetla.Ale jaki piękny lasek.I oczywiście bardzo ładny domek się zapowiada.Mam olbrzymią prośbę-wpadła mi w oko twoja propozycja kuchni - dokładnie szafek.Zdradzisz mi kto jest producentem?http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/kuchnia-1.jpgPozdrawiam.[list=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Buziaka zostawiam dla SIster i lecem dalej Ty Dobrosiu ja Cie chyba zaraz strzele za te głupoty co wypisujesz. Coz to za róznica wieku jest między nami panienko Vittorio, choc moze jesli chodzi o mądrośc to jest na to pewne przełożenie Kruelko, bo dzieciom trzeba pokazywac co to jest muzyka. Moj tato np miał mase winyli z mlodosci i jakims cudem któregos pieknego dnia stracil je wszystkie razem z gramofonem. Fakt, nie jestem wielką fanką tej przedpotopowej muzyki pre-pop-rockandroll, a juz napewno nie elvisa pelvisa, ale mialam wogole szanse uslyszec ze jest cos takiego, no i wiem co krecilo mojego ojca. A moja córka tez słucha ze mną Cure. A wczoraj wieczorkiem sluchalysmy razem tego: http://www.youtube.com/watch?v=QL_5LF9Ph9U&feature=related no[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Buziaka zostawiam dla SIster i lecem dalej Ty Dobrosiu ja Cie chyba zaraz strzele za te głupoty co wypisujesz. Coz to za róznica wieku jest między nami panienko Vittorio, choc moze jesli chodzi o mądrośc to jest na to pewne przełożenie Że niby na starość głupieję? U nas muza w tle cały czas i to przeróżna.A dziecko moje lubi przede wszystkim szybkie i dynamiczne kawałki.Dostałam soundtrack z Mamma Mia i tak załapała , że cały czas o to mendzi A jak puszczę , to podspiewuje i tancuje do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Buziaka zostawiam dla SIster i lecem dalej Ty Dobrosiu ja Cie chyba zaraz strzele za te głupoty co wypisujesz. Coz to za róznica wieku jest między nami panienko Vittorio, choc moze jesli chodzi o mądrośc to jest na to pewne przełożenie Że niby na starość głupieję? U nas muza w tle cały czas i to przeróżna.A dziecko moje lubi przede wszystkim szybkie i dynamiczne kawałki.Dostałam soundtrack z Mamma Mia i tak załapała , że cały czas o to mendzi A jak puszczę , to podspiewuje i tancuje do tego oj kokietko. Nie ten wiek Dobrosiu, jeszcze nie ten. Ciekawe co Helenka bedzie wymiatała za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nie ten wiek...? A może dobre złego początki....ech chyba juz bredzę A co będzie na tapecie za rok? Może : "zbudujemy nowy dom , jeszcze jeden nowy dom..." MOgę sie poświęcic i śpiewać to z nia na głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Moje ostatnie starcie z kreatywnością męża skończyło sie trzaśnięciem drzwiami Neferko to ja już bym drzwi nie miała ... kompromisy, kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kruela Witam Cię serdecznie.Jestem u Ciebie pierwszy raz.Szkoda że większośc zdjęc sie nie wyświetla.Ale jaki piękny lasek.I oczywiście bardzo ładny domek się zapowiada. Mam olbrzymią prośbę-wpadła mi w oko twoja propozycja kuchni - dokładnie szafek.Zdradzisz mi kto jest producentem? http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/kuchnia-1.jpg Pozdrawiam.[list=] [/b]danaf miło, że zajrzałaś nie wiem kto jest producentem tych szafek, ale kombinuję jak tu zrobić aby mieć u siebie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziekuję Piękna kuchnia-piękne mebelki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wpadłam się Przywitać i pędzę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kruelcia coś nas tu zaniedbujesz ostatnio Jak dach , robi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts