dobroszka 13.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No właśnie o ten łatwy dostęp do wszystkiego mi chodzi. Bo teraz aby coś wyjąć z końca szafki to muszę niemalże wszystko wyciągać mam ten sam ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Chciałabym w kuchni mieć sporo szuflad, bo podobno są wygodniejsze od szafek ... tak mi zeznała moja siostra rodzona Dobrze Ci zeznała moim zdaniem.Szuflady są megawygodne i pakowne i wsio masz na wierzchu.U mnie szafki będa tylko tam gdzie się nie da zrobić szuflad Podłączam się do opinii. W miarę jak tylko kuchnia na to pozwala, robić jaknajwięcej szyflad, a szafki jak kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 eee , okna tyż się chlapią i brudzą.Ja jestem pragmatyczna ,ale na nutkę szaleństwa i niepraktyczności sobie czasem pozwalam.A pomysł mnie urzekł Oooo...to możemy podać sobie ronsię. Jestem cholernie praktyczna i zawsze mówiłam, że nie będę w nowym domu niewolnikiem własnych mebli. Ale na małe odstępstwa to już sobie pozwoliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no bo jest tyle pięknych , a zupełnie niepraktycznych rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A ja jestem oszołomem i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kruelciu oszołomie kochany , zostawić Ci ten numer Villi? mnie już właściwie niepotrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kruelciu oszołomie kochany , zostawić Ci ten numer Villi? mnie już właściwie niepotrzebny... baaardzo ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Chciałabym w kuchni mieć sporo szuflad, bo podobno są wygodniejsze od szafek ... tak mi zeznała moja siostra rodzona Dobrze Ci zeznała moim zdaniem.Szuflady są megawygodne i pakowne i wsio masz na wierzchu.U mnie szafki będa tylko tam gdzie się nie da zrobić szuflad Podłączam się do opinii. W miarę jak tylko kuchnia na to pozwala, robić jaknajwięcej szyflad, a szafki jak kto lubi. SZUFLADY i jeszcze raz SZUFLADY i to szerkie szyflady !!! polecam wszystkim szyflady bo - praktyczne bardzo, - efektowne bardzo, - pojemne bardzo, - wygodne bardzo, i ogólnie BARDZO Cooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!! Ja u siebie będę mieć na dole same szyflady, nawet zmywarka będzie obudowana drzwiczkami imitującymi szylady bądz zmywarka szyfladowa ( jak będzie kasa) http://www.dombianco.com.pl/img_sme_10/sto905_min.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To jeszcze opinia o szufladach została potwierdzona przez fachowca ... szuflady górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja też kcem same szuflady no i może jakieś duże cargo na podręczną spiżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A tak propo szuflad: czy ktoś wie jaką mają one wytrzymałość wagową? Mam takie dość ciężkie talerze i się zastanawiam nad tym czy można je przechowywać w szufladach i czy coś się za chwilę z nimi nie stanie, np. zarwanie. Rozważałam kuchnie IKEI.. ma ktoś? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A tak propo szuflad: czy ktoś wie jaką mają one wytrzymałość wagową? Mam takie dość ciężkie talerze i się zastanawiam nad tym czy można je przechowywać w szufladach i czy coś się za chwilę z nimi nie stanie, np. zarwanie. Rozważałam kuchnie IKEI.. ma ktoś? Jak się sprawują? ja mam kuchnię Ikea i właśnie w szufladach trzymam talerze, małe, duże, głębokie i jeszcze miseczki, i to wszystko w jednej szufladzie od 2005r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A tak propo szuflad: czy ktoś wie jaką mają one wytrzymałość wagową? Mam takie dość ciężkie talerze i się zastanawiam nad tym czy można je przechowywać w szufladach i czy coś się za chwilę z nimi nie stanie, np. zarwanie. Rozważałam kuchnie IKEI.. ma ktoś? Jak się sprawują? spoko wytrzymają !!!!!!! szyflady montowane na prowadnicach marki BLUM wytrzymują obciążenie od 30 nawet do 50 kg !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To ja też jestem za szufladami.Szafek wiszących nie lubię. I na razie nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To ja też jestem za szufladami. Szafek wiszących nie lubię. I na razie nie planuję. ja lubię wiszące - będę mieć wysokie ( dużo rzeczy mam do schowania) a dolne tylko SZUFLADY !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wiszące szafki na kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wiszące szafki na kieliszki oj tak - a ja mam ich duuuuuuuuuuuuuuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wiszące szafki na kieliszki No ok, na kieliszki mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wiszące szafki na kieliszki No ok, na kieliszki mogą być a szklanki???? ja nie wyobrażam sobie sięgać filiżanki do kawusi z szuflady jak express stoi na blacie - o nie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts