BetaGreta 13.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a szklanki???? ja nie wyobrażam sobie sięgać filiżanki do kawusi z szuflady jak express stoi na blacie - o nie !! Ja nie mam szklanek Ciepłe napoje pijamy w kubkach lub filiżankach. Ja będę miała jedną ścianę zabudowaną od dołu do góry i pewnie tam wygospodaruję miejsce na szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 a szklanki???? ja nie wyobrażam sobie sięgać filiżanki do kawusi z szuflady jak express stoi na blacie - o nie !! Ja nie mam szklanek Ciepłe napoje pijamy w kubkach lub filiżankach. Ja będę miała jedną ścianę zabudowaną od dołu do góry i pewnie tam wygospodaruję miejsce na szkło. no dobra - sie nie sprzeczam zawsze trzeba zrobic tak żeby uzytkownicy byli zadowoleni - czyli ty, małż i córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 generalnie miejsce na szkło, kubki, filiżanki itd. itp. musi być i to niezaprzeczalny fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Szuflady są super, ale jak którejś kręgosłup odmówi posłuszeństwa, to już tak chętnie nie będzie się schylała po każdą rzecz do tej najniższej To mówi Wam Wasz smerf maruda Ale kiedy to będzie, będziecie już wtedy miały drugi, albo i trzeci domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Gosiek ale kiedy to będzie toż my same młodziusieńkie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Gosiek a do szafki nie trzeba się schylać? Jeszcze gorzej, bo trzeba dać nura w głąb, aby coś z niej wyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Toć przecie mówię, że smęcę, a Wy to jeszcze kilka domków po drodze wybudujecie, a co najmniej ze dwa razy wystrój kuchni będziecie zmieniać Moja ulubiona szafka to taka cała z szufladami, a przed tą głęboką pokłony biję i latarką świecę w jej odchłań by coś znaleźć, a jak już znajdę, to okazuje się, że już przeterminowane i wtedy moje dziecię wrzeszczy że jeść tego nie wolno. I wtedy jeszcze awantura gotowa, ot co - takie są przyczyny braku szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Gosiek ale kiedy to będzie toż my same młodziusieńkie jesteśmy I ja mloda i ja 100 lat dla Mlodej Naprawde zupelnie nie rozumiem , ze ja taka wciaz ladna , mloda i atrakcyjna niemalze jak Kazimierz calkiem za chwile bede miala 21 latka Zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Zdrówka rrmi, który to ten Kazimierz? ten od ciąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 rrmi dziękuję za życzenia dla młodej starej ... po 22 wróciła z imprezy z małolatami ... na kręglach się bawili Dziewczynki zawsze młode i piękne będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dzisiejszy piękny dzień przeszedł mi koło nosa ...od rana robiłyśmy z córą porządki i gdyby były na działce to byłoby cudownie a trzeba było odgruzować chałupę przed najazdem gości urodzinowych Córka dumna z dziadków, którzy zjedli sushi przez nią robione i ani jedno nie zostało Młoda dostała między innymi odleciane buty i oryginalny pas komandosów armii USA ... w tych butach jest ode mnie wyższa Przeglądam katalogi roślin, które zamieszkają na naszej działce ... już zapowiedziałam mężowi, że trzeba działkę przekopać ... zapytał tylko, czy całą ... oj takie maleństwo to chyba nie kłopot Jutro jedziemy szczerze popracować i nałapać słoneczka ciekawa jestem jak mój dach się czuje? Już nie mogę się doczekać Narobię fotek, aby oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dzisiejszy piękny dzień przeszedł mi koło nosa Jutro jedziemy szczerze popracować i nałapać słoneczka Już nie mogę się doczekać Narobię fotek, aby oko nacieszyć Wypisz wymaluj jak u mnie, też mam nadzieję na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Gosiek już przebieram nóżkami, aby się zmęczyć na działce ... nie mogę się doczekać jutra ... i daszku jestem ciekawa, bo dostałam cynk, że już jest jego spora część pokryta dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To się pochwal jutro...jak nie tu na maila mi podeslij , popodziwiam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 To się pochwal jutro...jak nie tu na maila mi podeslij , popodziwiam sobie dachówką? czy butami mojej córki ? ... zdjęcia dachówki będą jutro a dzisiaj wrzucę pantofelki mojej panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 jak słusznie się domysliłas , najlepiej,żebyś sie wszystkim pochwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 jak słusznie się domysliłas , najlepiej,żebyś sie wszystkim pochwaliła Takimi butami warto się pochwalić ... tiaaaaa ... sama bym w nie sie wpasowała, ale za małe na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.03.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 wrzucę nogi z butami teraz ( nie moimi rzecz jasna ... i rankiem wyrzucę je znów moja córa w całości Buty rzeczone w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 łoooooo.... to mi przypomniało jak mają lat 15 zakupiłam sobie moje pierwsze martensy, za zaoszczędzoną kasę, w wielkiej tajemnicy przed mamą... jak je pierwszy raz zobaczyłam to się w nich zakochałam... a jak je moja mama pierwszy raz zobaczyła to myślałam, ze mi zejdzie na zawał.... łoj chodziłam w nich jakies 6 lat.... moja mama do końca ich nie trawiła, ale na następne buty już mi sama dała kasę bo mówiła, że ładne to one nie są, ale za to wytrzymałe jak licho. w tych drugich latam do dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts