Kruela 17.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 O dredach nic nie wiem ... miała pomysł na kolczyki w wardze, ale narazie cisza ... jeżeli chodzi o włosy to bawi się kolorami ... czerwony, fioletowy, różowy ... bawi się też modą łączy różne style wykorzystując różne popkultury zwłaszcza japońskie ... artystyczna dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja marzyłam o dredach , ale niestety włosy za słabe miałam na takie experymenta... Piękną czapkę dostał Twój dom Kruelciu , PRZE-PIĘ-KNĄ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Twoja córcia Kruelko jest bardzo kolorową postacią. To super!!! Taka oryginalna i nieprzecietna, z silną osobowością. A szkoła nie krzywi się? Wiem, że różnie to bywa. Ale w liceum to już chyba nie czepiają się każdego kucyka u chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja marzyłam o dredach , ale niestety włosy za słabe miałam na takie experymenta... Piękną czapkę dostał Twój dom Kruelciu , PRZE-PIĘ-KNĄ !!!! Dziękuję kochana ... myślałam, że będzie bardziej rudy a jest taki nieokreślony ... pochmurno było to był bardziej czerwony, ale może jak zaświeci słonko to zrobi się rudzielec ... ale ładnie jest położony, równo ... trza przyjechać i oblukać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mój dach też zmienia kolor w zależności od pogody. I powiem szczerze, że w dzień deszczowy, bez słońca, podoba mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Twoja córcia Kruelko jest bardzo kolorową postacią. To super!!! Taka oryginalna i nieprzecietna, z silną osobowością. A szkoła nie krzywi się? Wiem, że różnie to bywa. Ale w liceum to już chyba nie czepiają się każdego kucyka u chłopaka. Oni sa postrzegani jako artyści, bo sa na takich kierunkach ... kulturoznawczy i plastyczny ... patrzą na nich jak na oszołomów, ale uczących się przy tym i wnoszących świeże wariactwo do szkoły informatycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mój dach też zmienia kolor w zależności od pogody. I powiem szczerze, że w dzień deszczowy, bez słońca, podoba mi się najbardziej. Mój chyba tez będzie zmieniał kolor ... zobaczę kiedy będzie mi się bardziej podobał ... a Ty masz czarny dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wszystkie zmieniają kolor w zależności od oświetlenia dobrze tylko że niezupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mój dach też zmienia kolor w zależności od pogody. I powiem szczerze, że w dzień deszczowy, bez słońca, podoba mi się najbardziej. Mój chyba tez będzie zmieniał kolor ... zobaczę kiedy będzie mi się bardziej podobał ... a Ty masz czarny dach? Brązowy. I w pełnym słońcu wygląda jak sraczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mój dach też zmienia kolor w zależności od pogody. I powiem szczerze, że w dzień deszczowy, bez słońca, podoba mi się najbardziej. Mój chyba tez będzie zmieniał kolor ... zobaczę kiedy będzie mi się bardziej podobał ... a Ty masz czarny dach? Brązowy. I w pełnym słońcu wygląda jak sraczka. to .. piękny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 to .. piękny .... Bez wątpienia, to najpiękniejsza kupka na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wszystkie zmieniają kolor w zależności od oświetlenia dobrze tylko że niezupełnie Gosiek Ty masz czerwonego-rudzielca i tez zmienia kolor w zależności od oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 to .. piękny .... Bez wątpienia, to najpiękniejsza kupka na świecie. Edyta ... uwielbiam Cie za teksty ;) ... wariatka ... odwołuję, że byłaś grzeczna ... teraz jesteś ... cudnie oszołomska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 to .. piękny .... Bez wątpienia, to najpiękniejsza kupka na świecie. Edyta ... uwielbiam Cie za teksty ;) ... wariatka ... odwołuję, że byłaś grzeczna ... teraz jesteś ... cudnie oszołomska Patrz no jak to sie człowiekowi na starośc w głowie przewraca. Nawet usposobienie mi sie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ale to nie jest wcale złe ... niech nam dzieci zazdraszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ale to nie jest wcale złe ... niech nam dzieci zazdraszczają A wiesz, że jest dużo prawdy w tym co piszesz. M oje dzieci już mówią, że chciałyby byc takie ja ich rodzice. Na luzie, z poczuciem humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A bierze się to stąd, że mamy dystans do pewnych "ważnych rzeczy" i do wielu spraw podchodzimy z dystansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wszystkie zmieniają kolor w zależności od oświetlenia dobrze tylko że niezupełnie Gosiek Ty masz czerwonego-rudzielca i tez zmienia kolor w zależności od oświetlenia? dach mam ceglasty taki chciałaaaaaaaaaam - w zasadzie jasno brązowy chciałam, ale w zależności od oświetlenia jest bardziej lub mniej czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gosia ja uwielbiam swój dach i kolor, który wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wiem afrykańska czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts