Kruela 18.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 BetaGreta fajne te buciki Dziewczynki mogę ostatni raz wrzucić na chwilkę tylko dajcie znać kiedy będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam Panie a ja dzisiaj jak skowronek energii mam za dwie a może i za trzy Nie wiem co mi się stało ale może tak zostać ... śmignęłam z rana oblukać daszek i coraz bardziej mi się podoba, utwierdziłam się też, że dobrze zrobiłam wybierając ten kolor a nie antracyt byłoby za ciemno. Chłopaki obiecują skończyć ze sprzątaniem terenu do piątku ... zobaczymy słoneczny jaśmin na poprawę nastroju wklejam http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/jasmin3.jpg ... będę taki miała na działeczce i jeszcze inne różne cuda Od razu weselej. Masz dużą działkę to miejsce na niego znajdzie się Posadzić go trzeba będzie gdzieś aby nie przemarzał i zimą zdobił Mam już posadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piekny daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Piekny daszek dzięki cieszę się, że do mnie wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ktoś chyba miał u mnie być czy mi się zdawało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 potfierdhom cytołyk..trfertyn psyjechoł??witham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ktoś chyba miał u mnie być czy mi się zdawało ? A jakże, że miał być. Dzwonił nawet, ale cały czas zajęte było. Chciał powiedzieć, że musi za..ć do roboty, bo pilna sprawa wypadła i nie mógł dojechać ... a trawertyn przyjechał? I kiedy na macanko można się zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 potfierdhom cytołyk..trfertyn psyjechoł??witham cześć czytaty Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dsien dobhry wassa spostrzygafczosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ktoś chyba miał u mnie być czy mi się zdawało ? A jakże, że miał być. Dzwonił nawet, ale cały czas zajęte było. Chciał powiedzieć, że musi za..ć do roboty, bo pilna sprawa wypadła i nie mógł dojechać ... a trawertyn przyjechał? I kiedy na macanko można się zgłosić? Paaaaaaaa a mi nie wyświetliło bydło jedno no..... Nie ma sprawy - ja dziś też mam w robocie urwanie jajec. Macanko ? Zbiórka w sobotę o 16.15 u mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 potfierdhom cytołyk..trfertyn psyjechoł??witham Zajebisty jezd :) Do wglądu w komentsach moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ktoś chyba miał u mnie być czy mi się zdawało ? A jakże, że miał być. Dzwonił nawet, ale cały czas zajęte było. Chciał powiedzieć, że musi za..ć do roboty, bo pilna sprawa wypadła i nie mógł dojechać ... a trawertyn przyjechał? I kiedy na macanko można się zgłosić? Paaaaaaaa a mi nie wyświetliło bydło jedno no..... Nie ma sprawy - ja dziś też mam w robocie urwanie jajec. Macanko ? Zbiórka w sobotę o 16.15 u mnie :) Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 :) buziak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzieki nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ktoś chyba miał u mnie być czy mi się zdawało ? A jakże, że miał być. Dzwonił nawet, ale cały czas zajęte było. Chciał powiedzieć, że musi za..ć do roboty, bo pilna sprawa wypadła i nie mógł dojechać ... a trawertyn przyjechał? I kiedy na macanko można się zgłosić? Paaaaaaaa a mi nie wyświetliło bydło jedno no..... Nie ma sprawy - ja dziś też mam w robocie urwanie jajec. Macanko ? Zbiórka w sobotę o 16.15 u mnie :) Tak jest przygarniecie i mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzieki nefcia Ghościu ale ten buziak to dla mnie był tak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 zuz@nka myślę, że Nefka nie będzie miała nic przeciwko do 17 trwa oficjalne macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzieki nefcia Ghościu ale ten buziak to dla mnie był tak mniemam Dobrze mniemasz (ale Duch ma u mnie abonament :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 po temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kruleciu, ten dach to normalnie jak błyskawica się kładzie Ślicznie wygląda Beta, super Martensiki Kruelcia, chętnie umówiłabym się z tobą na oblukanie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts