78mysz 19.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja bedę stawiać a Ty będziesz pić no to jeszcze kartonik fajeczek daj i juz bedzie mi całkiem dobrze Fajeczek nie będzie, bo odkąd rzuciłam nie znaszam dymu ... a jak mam polewać to bedę wąchać bez fajek nie ma picia, bez picia nie ma zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja bedę stawiać a Ty będziesz pić no to jeszcze kartonik fajeczek daj i juz bedzie mi całkiem dobrze Fajeczek nie będzie, bo odkąd rzuciłam nie znaszam dymu ... a jak mam polewać to bedę wąchać bez fajek nie ma picia, bez picia nie ma zycia zamiast fajki bedzie lufa, potem lufa, potem fajek-lufa, potem lufa , a potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja bedę stawiać a Ty będziesz pić no to jeszcze kartonik fajeczek daj i juz bedzie mi całkiem dobrze Fajeczek nie będzie, bo odkąd rzuciłam nie znaszam dymu ... a jak mam polewać to bedę wąchać bez fajek nie ma picia, bez picia nie ma zycia zamiast fajki bedzie lufa, potem lufa, potem fajek-lufa, potem lufa , a potem ... a wiesz mi tez przeszkadza zapach fajki jak ktos pali i to strasznie. jak ja ciągne dymek to juz jakos nie dziwne prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja bedę stawiać a Ty będziesz pić no to jeszcze kartonik fajeczek daj i juz bedzie mi całkiem dobrze Fajeczek nie będzie, bo odkąd rzuciłam nie znaszam dymu ... a jak mam polewać to bedę wąchać bez fajek nie ma picia, bez picia nie ma zycia zamiast fajki bedzie lufa, potem lufa, potem fajek-lufa, potem lufa , a potem ... a wiesz mi tez przeszkadza zapach fajki jak ktos pali i to strasznie. jak ja ciągne dymek to juz jakos nie dziwne prawda? to zupełnie normalne ... ale Ty tak towarzysko dymka puszczasz? ... ja nie moge towarzysko, bo zaczęłabym palić znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a ja raczej umiem tak, choc czasem mam taka faze ze jak zaczne paczke to juz nie ma towarzysko tylko musze ją dopalic do ostatniego fajurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Już nie zapalę nawet towarzysko, bo dym mi przeszkadza i już mi nie smakują fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 fajnie Ci, tez bym chciala nie lubic palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 całe szczescie ze bedziemy miec taaaraaaaasy. Jak przyjdzie ciepełko to bedzie mozna sie rozłozyc na tarasiku i puscic dymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A ja się będę do wyrzygu powtarzać jak zdarta płyciora: no tu już muszę wkroczyć i Myszce pacem pogrozić.... Mycha weź no sie odfajkuj od tych fajek ale ju !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobry wieczór ale dymiący temat macie A ja się będę do wyrzygu powtarzać jak zdarta płyciora: no tu już muszę wkroczyć i Myszce pacem pogrozić.... Mycha weź no sie odfajkuj od tych fajek ale ju !!! a ja Ci będę wtórować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale czego ja nie moge palic a inne Panie mogą i nikt im nie kiwa palcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja wszystkim kiwam , a teraz na Ciebie padło , boś sama z fajami mi tu wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 i jako stary kilkunastoletni palacz nałogowiec, który palił, bo lubił i rzucił to w diabły prawie 7 lat temu popieram przedmówczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale czego ja nie moge palic a inne Panie mogą i nikt im nie kiwa palcem? bo nieletnia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ej nie kiwajcie paluszkami bo sie zdenerwuje i zapaleja moge nie palic na codzien, ale do alkoholu nie ma innej mozliwosci i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale czego ja nie moge palic a inne Panie mogą i nikt im nie kiwa palcem? bo nieletnia jesteś i w dodatku masz taka jedna nieletnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ej nie kiwajcie paluszkami bo sie zdenerwuje i zapale ja moge nie palic na codzien, ale do alkoholu nie ma innej mozliwosci i juz eee nie ściemniaj....tyle ludzi popija bez udzału fajek , że jak widac DA SIĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ej nie kiwajcie paluszkami bo sie zdenerwuje i zapale ja moge nie palic na codzien, ale do alkoholu nie ma innej mozliwosci i juz eee nie ściemniaj....tyle ludzi popija bez udzału fajek , że jak widac DA SIĘ !!! Da sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale co o za frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale czego ja nie moge palic a inne Panie mogą i nikt im nie kiwa palcem? bo nieletnia jesteś i w dodatku masz taka jedna nieletnią... ale ja przy niej nie pale i jej nie truje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts