Kruela 22.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nadal błękity Gosieńko przyjrzyj się dokładnie ... czarny to nadal jest ale rozjaśniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Laski, ale sie prezentujeta Już w domu jestem. Paaaaaadaaaaaaaaaaammmmm. Pielgrzymi rano śpiewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Niedawno wróciliśmy z działki, gdzie mieliśmy dzisiaj gości forumowych Przyjechała lidszu z rodziną i zuz@nka z mężem ... dziękuję bardzo za wizytę Wczoraj i dzisiaj popracowaliśmy uczciwie robiąc porządki po budowie i te już wiosenne Wygonił nas około 19 deszcz z którego bardzo się cieszę, bo umyje mi daszek z pyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Laski, ale sie prezentujeta Już w domu jestem. Paaaaaadaaaaaaaaaaammmmm. Pielgrzymi rano śpiewali Ale padasz z ich śpiewania ... Kasieńko cieszę się, że szczęśliwie dojechałaś ... i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No normalnie i formalnie sie obrażam...zloty za plecami siostry organizować... Idę sobie i nie wiem , kiedy wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Laski, ale sie prezentujeta Już w domu jestem. Paaaaaadaaaaaaaaaaammmmm. Pielgrzymi rano śpiewali Ale padasz z ich śpiewania ... Kasieńko cieszę się, że szczęśliwie dojechałaś ... i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia Nie tylko, nie tylko. Zaczęli o 7 rano No i było po spaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No normalnie i formalnie sie obrażam...zloty za plecami siostry organizować... Idę sobie i nie wiem , kiedy wrócę Jakie za plecami? ... to ja się obrażę na Sis ... ile razy można zapraszać, prosić ? ... trzeba powiedzieć, że się przyjeżdża i się jest A ja czekam i czekam ... Wracaj i szybko mów kiedy będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Laski, ale sie prezentujeta Już w domu jestem. Paaaaaadaaaaaaaaaaammmmm. Pielgrzymi rano śpiewali Ale padasz z ich śpiewania ... Kasieńko cieszę się, że szczęśliwie dojechałaś ... i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia Nie tylko, nie tylko. Zaczęli o 7 rano No i było po spaniu To miałaś ranne wstawanie przez weekend ... może w domu się w końcu wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No normalnie i formalnie sie obrażam...zloty za plecami siostry organizować... Idę sobie i nie wiem , kiedy wrócę A kto ci kazał do dom jechać???????? Wszystko można nadrobić next weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może i next week nadrobię A skąd ja mogłam wiedzieć ,że Kru-Ela będzie po Waszej sobotniej balandze w działkowym nastroju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kruelcia - jaka zmiana Dzięki serdeczne za spotkanie u Was, podziekowania równiez dla męża Dach - faktycznie jest na czym oko zawiesić Działka piekna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domu duzy i cudny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waszystkim byłam zachwycona i oszołomiona Normalnie mnie zatkało Gratulację - trzymam kciuki za dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może i next week nadrobię A skąd ja mogłam wiedzieć ,że Kru-Ela będzie po Waszej sobotniej balandze w działkowym nastroju.... Dobroś Ty wiesz, że ja w weekend zmieniam się w działkowe zwierzę U nasz roboty jest co nie miara i każdą wolną chwilę spędzamy na wsi ... łatwo jest mnie namierzyć ... już teraz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 buuuuuuuuu wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kruelcia - jaka zmiana Dzięki serdeczne za spotkanie u Was, podziekowania równiez dla męża Dach - faktycznie jest na czym oko zawiesić Działka piekna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domu duzy i cudny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waszystkim byłam zachwycona i oszołomiona Normalnie mnie zatkało Gratulację - trzymam kciuki za dalsze etapy Zuz@nka bardzo się cieszę, że dobrze się u nas czuliście ... drogę znacie już a my gościnni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może i next week nadrobię A skąd ja mogłam wiedzieć ,że Kru-Ela będzie po Waszej sobotniej balandze w działkowym nastroju.... Dobroś Ty wiesz, że ja w weekend zmieniam się w działkowe zwierzę U nasz roboty jest co nie miara i każdą wolną chwilę spędzamy na wsi ... łatwo jest mnie namierzyć ... już teraz wiesz no jak ja już to wiem, to w któryś niezbyt odległy weekend sprawdzę jak sie prezentujesz jako działkowy zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 buuuuuuuuu wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam Gosieńko goście przyjechali a my z małżem w roboczych wdziankach ... ja tez dzisiaj i dechy nosiłam i liście grabiłam i porządki budowlane robiłam ... rzuć to i przyjeżdżaj do nas na grillowanie z rodziną ... a u nas tez sobie możesz dechy ponosić jak będziesz chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może i next week nadrobię A skąd ja mogłam wiedzieć ,że Kru-Ela będzie po Waszej sobotniej balandze w działkowym nastroju.... Dobroś Ty wiesz, że ja w weekend zmieniam się w działkowe zwierzę U nasz roboty jest co nie miara i każdą wolną chwilę spędzamy na wsi ... łatwo jest mnie namierzyć ... już teraz wiesz no jak ja już to wiem, to w któryś niezbyt odległy weekend sprawdzę jak sie prezentujesz jako działkowy zwierz No nareszcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kruelcia - jaka zmiana Dzięki serdeczne za spotkanie u Was, podziekowania równiez dla męża Dach - faktycznie jest na czym oko zawiesić Działka piekna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domu duzy i cudny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waszystkim byłam zachwycona i oszołomiona Normalnie mnie zatkało Gratulację - trzymam kciuki za dalsze etapy Zuz@nka bardzo się cieszę, że dobrze się u nas czuliście ... drogę znacie już a my gościnni jesteśmy Dzięki serdeczne !!!!! było nam niezmiernie miło i napewno was odwiedzę ( nie raz ) wezmę syna to się w kosmitów z twoim pobawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 buuuuuuuuu wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam Gosieńko goście przyjechali a my z małżem w roboczych wdziankach ... ja tez dzisiaj i dechy nosiłam i liście grabiłam i porządki budowlane robiłam ... rzuć to i przyjeżdżaj do nas na grillowanie z rodziną ... a u nas tez sobie możesz dechy ponosić jak będziesz chciała Chciała nie chciała, a uprzątać musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts