Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

buuuuuuuuu :-? wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam :cry: 8)

Gosieńko :) goście przyjechali a my z małżem w roboczych wdziankach ;) ... ja tez dzisiaj i dechy nosiłam i liście grabiłam i porządki budowlane robiłam :) ... rzuć to i przyjeżdżaj :) do nas na grillowanie z rodziną :) ... a u nas tez sobie możesz dechy ponosić ;) jak będziesz chciała ;)

Chciała nie chciała, a uprzątać musiała :wink: :lol:

Goście nawet nie zauważyli porządków :-?

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buuuuuuuuu :-? wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam :cry: 8)

Gosieńko :) goście przyjechali a my z małżem w roboczych wdziankach ;) ... ja tez dzisiaj i dechy nosiłam i liście grabiłam i porządki budowlane robiłam :) ... rzuć to i przyjeżdżaj :) do nas na grillowanie z rodziną :) ... a u nas tez sobie możesz dechy ponosić ;) jak będziesz chciała ;)

Chciała nie chciała, a uprzątać musiała :wink: :lol:

Goście nawet nie zauważyli porządków :-?

:o :o :o :o :o :o :o

zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ;) ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ;) ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ;))))

następnym razem jeszcze jedna kosmitke dowiozę :wink: :lol: :lol:

rozsypia twoja górkę :wink: :lol: :lol:

bardzo dobrze :) bo ja właśnie trzeba rozsypać ;)

zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ;) ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ;) ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ;))))

powiedz kiedy a ja ci "robotników i robotnice " zwiozę :D :D

Im szybciej, tym lepiej :) ... mój mąż bardzo dzisiaj ubolewam, że nie zdążył górki rozsypać ;) :lol: :lol:

Im szybciej, tym lepiej :) ... mój mąż bardzo dzisiaj ubolewam, że nie zdążył górki rozsypać ;) :lol: :lol:

trza mu pomóc koniecznie a on niech ogniska pilnuje :wink: :D :D

ja też się melduję, że szczęśliwie do domku dojechaliśmy :D - i sweter również z fikolandu udało nam się odebrać :lol:

Kurelciu, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie i przepraszam za nasze obżarstwo :oops: :oops:

Następnym razem się zrehabilitujemy :D

Byłam pod ogromnym wrażeniem działki - przecudna :D , domu - piękny, duży i bardzo porządnie zbudowany :D , całej rodzinki Kruelkowej :D

Jak tylko coś się zacznie dziać na naszej działeczce, to serdecznie zapraszam, bo teraz to nawet nie ma gdzie grilla postawić :lol:

Zuz@nka, ciebie i twojego męża również bardzo nam było miło poznać :D

ja też się melduję, że szczęśliwie do domku dojechaliśmy :D - i sweter również z fikolandu udało nam się odebrać :lol:

Kurelciu, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie i przepraszam za nasze obżarstwo :oops: :oops:

Następnym razem się zrehabilitujemy :D

Byłam pod ogromnym wrażeniem działki - przecudna :D , domu - piękny, duży i bardzo porządnie zbudowany :D , całej rodzinki Kruelkowej :D

Jak tylko coś się zacznie dziać na naszej działeczce, to serdecznie zapraszam, bo teraz to nawet nie ma gdzie grilla postawić :lol:

Zuz@nka, ciebie i twojego męża również bardzo nam było miło poznać :D

Mi miło było poznać córę młodszą :) cudną moja zodiaczkę :)

.... ależ kochana :) Czym chata bogata :) ... znacie już teraz prostszą drogę :) ... przyjeżdżajcie :) ... dzieci szczęśliwe były :)

No normalnie i formalnie sie obrażam...zloty za plecami siostry organizować... :evil: :evil: Idę sobie i nie wiem , kiedy wrócę :evil: :cry:
A kto ci kazał do dom jechać???????? :evil:

Wszystko można nadrobić next weekend 8)

Dobrze mówisz :D

Bardzo miło spędziłam z Wami sobotę :D

Qurka już dawno mnie tak szczęka ze śmiechu nie bolała no i dawno nie miałam takiej durnej, śmiechowej głupawki :lol: :lol: :lol:

Kurelcia - normalnie nie Cię nie poznałam :( Się muszę przyzwyczaić :D

Mieliśmy i my do Ciebie wczoraj wpaść, ale wstało nam się wczoraj tak ok. 13 :D więc zanim się ogarneliśmy to zaczął padać deszczyk i już nam się nie chciało nigdzie wychodzić. Może się zmówię z Dobrosią i razem przyjedziemy :D

miłego dzionka życzę Wszystkim :D

Hejka :p

noormalnie Wam pozazdrościłam tego lookania i małża namawiam coby na przyszły weekend Kruelkę najechać, tym bardziej że Maluszek się szykuje i Dobrosia chyba też.......

będzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to ja tyż się piszę jeszcze raz - zaproszenie mam na stałe :wink:

Hejka :p

noormalnie Wam pozazdrościłam tego lookania i małża namawiam coby na przyszły weekend Kruelkę najechać, tym bardziej że Maluszek się szykuje i Dobrosia chyba też.......

będzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to ja tyż się piszę jeszcze raz - zaproszenie mam na stałe :wink:

Miejsca jest dość :) ... przyjeżdżajcie :) ... bo górkę trzeba rozsypać ;)

Może i next week nadrobię :wink: A skąd ja mogłam wiedzieć ,że Kru-Ela będzie po Waszej sobotniej balandze w działkowym nastroju.... :-?

Dobroś Ty wiesz, że ja w weekend zmieniam się w działkowe zwierzę :) U nasz roboty jest co nie miara :) i każdą wolną chwilę spędzamy na wsi ;) ... łatwo jest mnie namierzyć :) ... już teraz wiesz ;)

no jak ja już to wiem, to w któryś niezbyt odległy weekend sprawdzę jak sie prezentujesz jako działkowy zwierz :wink: :lol:

No nareszcie :):):)

no tak, no tak.... do Kruelci jechały a do mnie po drodze to nie przyjechały.... phi... focham się :(