Kruela 22.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 buuuuuuuuu wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam Gosieńko goście przyjechali a my z małżem w roboczych wdziankach ... ja tez dzisiaj i dechy nosiłam i liście grabiłam i porządki budowlane robiłam ... rzuć to i przyjeżdżaj do nas na grillowanie z rodziną ... a u nas tez sobie możesz dechy ponosić jak będziesz chciała Chciała nie chciała, a uprzątać musiała Goście nawet nie zauważyli porządków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 buuuuuuuuu wszystkie się spotykacie, cuda oglądacie, a ja biedna nieszczęśliwa dechy targam Gosieńko goście przyjechali a my z małżem w roboczych wdziankach ... ja tez dzisiaj i dechy nosiłam i liście grabiłam i porządki budowlane robiłam ... rzuć to i przyjeżdżaj do nas na grillowanie z rodziną ... a u nas tez sobie możesz dechy ponosić jak będziesz chciała Chciała nie chciała, a uprzątać musiała Goście nawet nie zauważyli porządków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ))) następnym razem jeszcze jedna kosmitke dowiozę rozsypia twoja górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ))) następnym razem jeszcze jedna kosmitke dowiozę rozsypia twoja górkę bardzo dobrze bo ja właśnie trzeba rozsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ))) następnym razem jeszcze jedna kosmitke dowiozę rozsypia twoja górkę bardzo dobrze bo ja właśnie trzeba rozsypać powiedz kiedy a ja ci "robotników i robotnice " zwiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ))) następnym razem jeszcze jedna kosmitke dowiozę rozsypia twoja górkę bardzo dobrze bo ja właśnie trzeba rozsypać powiedz kiedy a ja ci "robotników i robotnice " zwiozę Im szybciej, tym lepiej ... mój mąż bardzo dzisiaj ubolewam, że nie zdążył górki rozsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 zuz@nka Twojego syna Twój mąż dzisiaj dzielnie zastąpił ... ale myślę, że syn będzie lepszym kosmitą ... swoją drogą również niezłe małe kosmitki dzisiaj były ))) następnym razem jeszcze jedna kosmitke dowiozę rozsypia twoja górkę bardzo dobrze bo ja właśnie trzeba rozsypać powiedz kiedy a ja ci "robotników i robotnice " zwiozę Im szybciej, tym lepiej ... mój mąż bardzo dzisiaj ubolewam, że nie zdążył górki rozsypać trza mu pomóc koniecznie a on niech ogniska pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ja też się melduję, że szczęśliwie do domku dojechaliśmy - i sweter również z fikolandu udało nam się odebrać Kurelciu, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie i przepraszam za nasze obżarstwo Następnym razem się zrehabilitujemy Byłam pod ogromnym wrażeniem działki - przecudna , domu - piękny, duży i bardzo porządnie zbudowany , całej rodzinki Kruelkowej Jak tylko coś się zacznie dziać na naszej działeczce, to serdecznie zapraszam, bo teraz to nawet nie ma gdzie grilla postawić Zuz@nka, ciebie i twojego męża również bardzo nam było miło poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ja też się melduję, że szczęśliwie do domku dojechaliśmy - i sweter również z fikolandu udało nam się odebrać Kurelciu, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie i przepraszam za nasze obżarstwo Następnym razem się zrehabilitujemy Byłam pod ogromnym wrażeniem działki - przecudna , domu - piękny, duży i bardzo porządnie zbudowany , całej rodzinki Kruelkowej Jak tylko coś się zacznie dziać na naszej działeczce, to serdecznie zapraszam, bo teraz to nawet nie ma gdzie grilla postawić Zuz@nka, ciebie i twojego męża również bardzo nam było miło poznać Mi miło było poznać córę młodszą cudną moja zodiaczkę .... ależ kochana Czym chata bogata ... znacie już teraz prostszą drogę ... przyjeżdżajcie ... dzieci szczęśliwe były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Doberek w ten ochodny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No normalnie i formalnie sie obrażam...zloty za plecami siostry organizować... Idę sobie i nie wiem , kiedy wrócę A kto ci kazał do dom jechać???????? Wszystko można nadrobić next weekend Dobrze mówisz Bardzo miło spędziłam z Wami sobotę Qurka już dawno mnie tak szczęka ze śmiechu nie bolała no i dawno nie miałam takiej durnej, śmiechowej głupawki Kurelcia - normalnie nie Cię nie poznałam Się muszę przyzwyczaić Mieliśmy i my do Ciebie wczoraj wpaść, ale wstało nam się wczoraj tak ok. 13 więc zanim się ogarneliśmy to zaczął padać deszczyk i już nam się nie chciało nigdzie wychodzić. Może się zmówię z Dobrosią i razem przyjedziemy miłego dzionka życzę Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Maluszku na samo wspomnienie chce mi się śmiać ... mam nadzieję, że przyjedziesz, bo masz niemalże przez miedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hejka noormalnie Wam pozazdrościłam tego lookania i małża namawiam coby na przyszły weekend Kruelkę najechać, tym bardziej że Maluszek się szykuje i Dobrosia chyba też....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hejka noormalnie Wam pozazdrościłam tego lookania i małża namawiam coby na przyszły weekend Kruelkę najechać, tym bardziej że Maluszek się szykuje i Dobrosia chyba też....... będzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja tyż się piszę jeszcze raz - zaproszenie mam na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzien dobry w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hejka noormalnie Wam pozazdrościłam tego lookania i małża namawiam coby na przyszły weekend Kruelkę najechać, tym bardziej że Maluszek się szykuje i Dobrosia chyba też....... będzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja tyż się piszę jeszcze raz - zaproszenie mam na stałe Miejsca jest dość ... przyjeżdżajcie ... bo górkę trzeba rozsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ooo , ja nie wiem , czy już w ten weekend będe mogła....za daleko jeszcze na takie planowanie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ooo , ja nie wiem , czy już w ten weekend będe mogła....za daleko jeszcze na takie planowanie u mnie Siostra przyjeżdżaj kiedy Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Może i next week nadrobię A skąd ja mogłam wiedzieć ,że Kru-Ela będzie po Waszej sobotniej balandze w działkowym nastroju.... Dobroś Ty wiesz, że ja w weekend zmieniam się w działkowe zwierzę U nasz roboty jest co nie miara i każdą wolną chwilę spędzamy na wsi ... łatwo jest mnie namierzyć ... już teraz wiesz no jak ja już to wiem, to w któryś niezbyt odległy weekend sprawdzę jak sie prezentujesz jako działkowy zwierz No nareszcie :) no tak, no tak.... do Kruelci jechały a do mnie po drodze to nie przyjechały.... phi... focham się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a po drodze między miedzom Maluszka a Kreuelci ja jestem... i proszem o mnie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts