Kruela 23.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nitka a nie mogłaś zabrać chłopaków i przyjechać ? ... baza kosmitów czekała na chłopaków ... daleko nie masz:) powiedziałaby, że najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a po drodze między miedzom Maluszka a Kreuelci ja jestem... i proszem o mnie pamiętać ja bardzo chetnie wpadnę - zawsze mam po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no a kurat w ten weekend nieee... bo tyż miałam gości.. więc siedziałam cicho.... ale następną razą wezmę gości ze sobą a co do chłopów moich to nooo.... mój Szanowny nie wiem czy się krępować nie będzie dużo obcych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no a kurat w ten weekend nieee... bo tyż miałam gości.. więc siedziałam cicho.... ale następną razą wezmę gości ze sobą a co do chłopów moich to nooo.... mój Szanowny nie wiem czy się krępować nie będzie dużo obcych ... Twój Szanowny poda sobie rączkę z moim M. , który na samą myśl o najeździe kilkunastu forumowych bab blednie A co do tych weekendowych gości ..... to ekhm...podobno plan był taki,że miałyście zahaczyć o Neferkę , a my czekałyśmy , a Was nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no a kurat w ten weekend nieee... bo tyż miałam gości.. więc siedziałam cicho.... ale następną razą wezmę gości ze sobą a co do chłopów moich to nooo.... mój Szanowny nie wiem czy się krępować nie będzie dużo obcych ... Twój Szanowny poda sobie rączkę z moim M. , który na samą myśl o najeździe kilkunastu forumowych bab blednie A co do tych weekendowych gości ..... to ekhm...podobno plan był taki,że miałyście zahaczyć o Neferkę , a my czekałyśmy , a Was nie było.... no taaaa... ale wyście miały balowac łod rana, bo potem Nefcia coś mówiła o imprezie u rrmi.... a ja z OK się spiknęłyśmy ok 13... więc już chyba póżnawo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jakie od rana , jakie od rana???!!! Spotkanie miałyśmy na 16:15 Siedziałyśmy do wpół do szóstej , bo potem część lejdis do rrmiśki jechała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nituś coś kombinujesz ... u Nefki spotkanie od 16,15 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no a kurat w ten weekend nieee... bo tyż miałam gości.. więc siedziałam cicho.... ale następną razą wezmę gości ze sobą a co do chłopów moich to nooo.... mój Szanowny nie wiem czy się krępować nie będzie dużo obcych ... Twój Szanowny poda sobie rączkę z moim M. , który na samą myśl o najeździe kilkunastu forumowych bab blednie A co do tych weekendowych gości ..... to ekhm...podobno plan był taki,że miałyście zahaczyć o Neferkę , a my czekałyśmy , a Was nie było.... Dziewczynki miejsca jest dosyć ... jak małże nie będą chcieli z dziewczynkami siedzieć to się ukryją w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nituś, ja się będę chyba w przyszły weekend wybierać do Kruelki jeszcze raz, więc może o ciebie zahaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nituś coś kombinujesz ... u Nefki spotkanie od 16,15 było yyyyyy jak to od 16 przeca o 16 to u rrmi miało być , więc uznałam, że Wasze macanie będzie bardziej z rana.... a do mnie OK napisała, że ok 13 będzie to se pomyślałąm, że u Was to juz pewnie po balandze.... a mówiła mi dziewczyna by pojechać a ja jej na to, że Wy to już PO jesteście.... no ładnie.... tom zamieszała buuu .... ale nadrobimy... OK już drogę zna.... Wy też poznacie... i zapraszam w weekend... jak mi się dziecie które nie rozchoruje to na pewno będziemy właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja piernicze - znowu zima Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dziewuszki to kiedy jedziemy nawiedzać Kurelcię? miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hejka Dziewuszki to kiedy jedziemy nawiedzać Kurelcię? miłego dzionka życzę może w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ten weekend mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 na poprawę nastroju http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/24715/zrodzone_z_wyobrazni/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gosiek - fajne te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ten weekend mi pasi mi też pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 I ja przyleciałam się przywitać i zaraz zmykam do roboty ... jeżeli chodzi o ten weekend to pasuje mi sobota, w którą będę sadzić krzaki w niedzielę mam imprezę rodzinną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kruelciu jak Tobie pasi to i nam pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts