zuznka 24.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dajcie znać o której to może i ja wpadnę - lubię wracać do takich cudnych miejsc i przemiłych gospodarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja bym też się chętnie wprosiła tylko nie wiem czy dam radę bo w sobotę mam jakiś festyn rodzinny u starszej córci w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Beta a też co drugi dzień do kościoła chodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Beta a też co drugi dzień do kościoła chodzicie U nas teraz przez trzy dni (pon - śr) trwają rekolekcje. W piątek powinna pójść na drogę krzyżową. W niedzielę normalna msza a raz w miesiącu mamy specjalną i raz na dwa miesiące w tygodniu katecheza dla rodziców. Zaliczyła już próbną spowiedź a pod koniec kwietnia ma być pierwsza spowiedź a później przed samą komunią. Jest tego latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 normalnie zima dzisiaj nas nawiedziała dzień doberk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 .... mnie też... jak rano wstałam to mi szczęka opad zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dobry nooormalnie zima U nas teraz przez trzy dni (pon - śr) trwają rekolekcje. W piątek powinna pójść na drogę krzyżową. W niedzielę normalna msza a raz w miesiącu mamy specjalną i raz na dwa miesiące w tygodniu katecheza dla rodziców. Zaliczyła już próbną spowiedź a pod koniec kwietnia ma być pierwsza spowiedź a później przed samą komunią. Jest tego latania a my mamy dwa razy w tygodniu próby, dziś odbiór Alb - mój syn ma taką długą i się cieszy,........... że raz w życiu sukienkę założy a spowiedź próbna dopiero przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzień dobry tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dobry ta zima U nas teraz przez trzy dni (pon - śr) trwają rekolekcje. W piątek powinna pójść na drogę krzyżową. W niedzielę normalna msza a raz w miesiącu mamy specjalną i raz na dwa miesiące w tygodniu katecheza dla rodziców. Zaliczyła już próbną spowiedź a pod koniec kwietnia ma być pierwsza spowiedź a później przed samą komunią. Jest tego latania a my mamy dwa razy w tygodniu próby, dziś odbiór Alb - mój syn ma taką długą i się cieszy,........... że raz w życiu sukienkę założy a spowiedź próbna dopiero przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry??????????? Powiadomień nie dostawałam zimę niosę http://img518.imageshack.us/img518/7085/zima25032009004.jpg Kruelko a Ty gdzie - budujesz popatrz co Monia wstawiła nie mogłam się powstrzymać http://i40.tinypic.com/1ffdht.gif daj namiary na siebie, jak mamy się spotkać to muszę wiedzieć gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 jesoooooooo popatrzyłam na to zdjęcie i mnie ciarki przeleciały po plecach... dobrze choc, że słonko za oknem na moment się pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.03.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ledwie się dziś na zakrętach wyrabiam ... urzędy, urzędy, urzędy ... uffff ... dobrze, że zimówek nie zdjęłam padłam na chwilkę do biura i zaraz lecę dalej sprawy załatwiać. Wieczorami spędzam czas z moimi dzieciakami, bo mąż pracuje i nijak czasu nie ma na FM a jak bajkę wieczorną zaliczę to usypiam z młodym przystojniakiem a potem po nocy straszę Mam cały czas zamiar sadzić roślinki w sobotę i mam nadzieję, że do tej pory zima już za morza wyjedzie To, które dziewczęta do pomocy w sobotę przyjeżdżają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry??????????? Powiadomień nie dostawałam zimę niosę http://img518.imageshack.us/img518/7085/zima25032009004.jpg Kruelko a Ty gdzie - budujesz popatrz co Monia wstawiła nie mogłam się powstrzymać http://i40.tinypic.com/1ffdht.gif daj namiary na siebie, jak mamy się spotkać to muszę wiedzieć gdzie Gosiek czy to żandaluzja jakaś? ... sugerujesz może, że za czas jakiś tak będę z moim kotem? ... na miotle latać .... cudne są takie ... okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 u mnie też teraz zaświeciło i od razu chęć do życia powróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kruelko daj namiary na siebie, jak mamy się spotkać to muszę wiedzieć gdzie Jaka żandaluzja po prostu Ciem nie widzę i tyla, a powiedz gdzie spotkanie, żebym mogła się ustawić to czarownica co zimę ma odgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dziewczynki, aby nam się wiosenniej zrobiło to wklejam Elkę Magnolkę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/magnoliataELIZABETH.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A ta sobota to o której godzinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moje drogie jedziemy rano (około 11 myślę i do wieczorka będziemy, bo roboty jest co nie miara Kto ma ochotę wpaść zapraszam o której komu pasuje ... zakładam, że pogoda będzie piękna i roślinki dotrą i pomocnicy nie nawalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 cool :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 cool :) obejrzałam kamyczki ... co ja Ci będę gadać wpadniemy z Kasią Maciejową i ukradniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts