Gosiek33 26.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kruelko chcesz różowe porzeczki http://lh4.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYbLP_qy0KI/AAAAAAAAAT0/Xsv8chn_J1g/s720/owocowe%20%288%29.jpg w realu możesz dostać ale później - do jedzenia pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bry ja się szykuję na najazd sobotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 cool :) obejrzałam kamyczki ... co ja Ci będę gadać wpadniemy z Kasią Maciejową i ukradniemy Ja też mogę najechać w razie co A w sobotę o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ostatnio byłam na odwyku od FM powoli wracam ... już nie mogę doczekać się pogody sprzyjającej posadzeniu około 150 roślin, które na to czekają ... i tęsknię, aż zakwitnie Azalia, ulubienica mojego syna http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/800px-Azalia_wielkokwiatowa_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Gosiek chcę i już się oglądam za krzewami owocowymi ... agrest, porzeczki itp. ... mam zaczątki maliniaka ... zobaczymy co z niego urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 cool :) obejrzałam kamyczki ... co ja Ci będę gadać wpadniemy z Kasią Maciejową i ukradniemy Ja też mogę najechać w razie co A w sobotę o której? To już trzy do podziału Neferkowych kamyczków o której Ci pasuje ... będziemy od rana do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bry ja się szykuję na najazd sobotni Już dawno się szykujesz i mam nadzieję w końcu dojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A to nie za wcześnie na sadzenie jest? Wiadomo czy znowu się nie sprzymrozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dorcia mam nadzieję, że już nie przemrozi, to przecież koniec marca więc strasznych mrozów już nie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Najgorsze są te wiosenne, kwietniowe, gdy wszystko budzi się do życia, pełno pąków - wtedy przymrozki wykańczają roślinki Wniosek czekać z odkrywaniem, zdradliwe są duże różnice temperatur - w dzień nawet +15 w słońcu - w nocy - 5 dla wytrwałych http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=2775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mąż mnie przechrzci ... już myślę o owocach ... a gdzie jeszcze magnolie i rododendrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 to to tylko oczy pasie, a owoce brzuszek i czasem głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 to to tylko oczy pasie, a owoce brzuszek i czasem głowę albo nogi;) zamiast głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bry ja się szykuję na najazd sobotni Już dawno się szykujesz i mam nadzieję w końcu dojedziesz nooo, może w końcu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.03.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Beta a też co drugi dzień do kościoła chodzicie U nas teraz przez trzy dni (pon - śr) trwają rekolekcje. W piątek powinna pójść na drogę krzyżową. W niedzielę normalna msza a raz w miesiącu mamy specjalną i raz na dwa miesiące w tygodniu katecheza dla rodziców. Zaliczyła już próbną spowiedź a pod koniec kwietnia ma być pierwsza spowiedź a później przed samą komunią. Jest tego latania Mój syn ma w maju bierzmowanie i już od września lata na wszystkie msze, były roraty, teraz gorzkie żale i droga krzyżowa- przez to w niedziele 2 razy musi ganiać się modlić; każdego 17-tego spotkanie ksiądz+dzieci+rodzice i raz w miesiącu spotkanie z animatorem czyli opiekunem grupy 10-osobowej koszmar! żadnego weekendu rodzinnego nie można zaplanować młodzież już zapowiada że po odwaleniu tego obowiązku żadna siła ich nie zaciągnie do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 mam córki sukienkę do komunii, wianuszek i do tego jakiś puchata narzutka na ramiona, czy teraz jeszcze się takie stroje nosi czy tylko alby Nikt nie potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Beta a też co drugi dzień do kościoła chodzicie U nas teraz przez trzy dni (pon - śr) trwają rekolekcje. W piątek powinna pójść na drogę krzyżową. W niedzielę normalna msza a raz w miesiącu mamy specjalną i raz na dwa miesiące w tygodniu katecheza dla rodziców. Zaliczyła już próbną spowiedź a pod koniec kwietnia ma być pierwsza spowiedź a później przed samą komunią. Jest tego latania Mój syn ma w maju bierzmowanie i już od września lata na wszystkie msze, były roraty, teraz gorzkie żale i droga krzyżowa- przez to w niedziele 2 razy musi ganiać się modlić; każdego 17-tego spotkanie ksiądz+dzieci+rodzice i raz w miesiącu spotkanie z animatorem czyli opiekunem grupy 10-osobowej koszmar! żadnego weekendu rodzinnego nie można zaplanować młodzież już zapowiada że po odwaleniu tego obowiązku żadna siła ich nie zaciągnie do kościoła Paranoja Nie ma to jak odstraszyć dziecko skutecznie od kościoła Dobrze że ja robiłam przed ślubem jednorazowym kursem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Beta a też co drugi dzień do kościoła chodzicie U nas teraz przez trzy dni (pon - śr) trwają rekolekcje. W piątek powinna pójść na drogę krzyżową. W niedzielę normalna msza a raz w miesiącu mamy specjalną i raz na dwa miesiące w tygodniu katecheza dla rodziców. Zaliczyła już próbną spowiedź a pod koniec kwietnia ma być pierwsza spowiedź a później przed samą komunią. Jest tego latania Mój syn ma w maju bierzmowanie i już od września lata na wszystkie msze, były roraty, teraz gorzkie żale i droga krzyżowa- przez to w niedziele 2 razy musi ganiać się modlić; każdego 17-tego spotkanie ksiądz+dzieci+rodzice i raz w miesiącu spotkanie z animatorem czyli opiekunem grupy 10-osobowej koszmar! żadnego weekendu rodzinnego nie można zaplanować młodzież już zapowiada że po odwaleniu tego obowiązku żadna siła ich nie zaciągnie do kościoła Paranoja Nie ma to jak odstraszyć dziecko skutecznie od kościoła Dobrze że ja robiłam przed ślubem jednorazowym kursem Dokładnie takie podejście tylko zniechęca dzieci. Moja na razie chętnie uczestniczy ale czy do bierzmowania jej się nie zmieni to nie wiem. Natomiast wiem jedno, nie będę jej do niczego zmuszała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dlatego moje dziecię nie poszło do bierzmowania. Jak będzie potrzebowała to pewnie załatwi to jednym kursem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts