pasie 01.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Życie takie. Na szczęście zielone spoko, dobrze jest Z trudem, ale da się żyć a tak poważnie, to troszkę zazdroszczę takiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rz. no to chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To możemy kącik wesołych wiadomości redagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ba . Właśnie się zbieram, żeby zredagować do końca III wydanie. Pełne wesołych wiadomości – a tu FM się ciągle wciska, bo ciekawsze. Pasie, myślę, że tak, tylko tylko wiesz, to jest tak że godzina 20 w domu to sukces, 21 standard, a co jakiś czas dyżurek, jak się uda zostawić dyżurnego dziennikarza i zwiać, to się może uda przed północą.... Na szczęście rano, co dla sowy jest błogosławieństwem, da się nie wstawać o 7... Chociaż po 18 latach w zawodzie to wszystko już się człowiekowi zaczyna przejadać... Do roboty, do roboty, pewnie jeszcze zajrzę, ale na razie wypad, barranku, wypad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ba . Właśnie się zbieram, żeby zredagować do końca III wydanie. Pełne wesołych wiadomości – a tu FM się ciągle wciska, bo ciekawsze. Pasie, myślę, że tak, tylko tylko wiesz, to jest tak że godzina 20 w domu to sukces, 21 standard, a co jakiś czas dyżurek, jak się uda zostawić dyżurnego dziennikarza i zwiać, to się może uda przed północą.... Na szczęście rano, co dla sowy jest błogosławieństwem, da się nie wstawać o 7... Chociaż po 18 latach w zawodzie to wszystko już się człowiekowi zaczyna przejadać... Do roboty, do roboty, pewnie jeszcze zajrzę, ale na razie wypad, barranku, wypad! miłej pracy ba, każda praca ma swoje plusy i minusy ja budżetówka 15.30 i do domku ale czasem już mi się rzygać jak się grzebię w radosnej twórczości naszych rządzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelcia zdrówka synkowi życzę Ja mam dwie zasmarkane w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelcia zdrówka synkowi życzę Ja mam dwie zasmarkane w domku Magi wielkie dzięki ... wirusa złapał ale dzielny jest gość ... to niezłe zasmarkane towarzystwo mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To ja do domu spadam wreszcie, bo pozamiatane. Dość tej roboty. Wszystkim chorym zdrowia, zwłaszcza małym choraskom, wszystkim zdrowym pogody, a pozostałym też najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelcia zdrówka synkowi życzę Ja mam dwie zasmarkane w domku Magi wielkie dzięki ... wirusa złapał ale dzielny jest gość ... to niezłe zasmarkane towarzystwo mamy No u mnie starsza zawirusowana a młodsza niestety z zapaleniem gardła i ucha ale idzie ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To ja do domu spadam wreszcie, bo pozamiatane. Dość tej roboty. Wszystkim chorym zdrowia, zwłaszcza małym choraskom, wszystkim zdrowym pogody, a pozostałym też najlepszego barranku ucałuj pania barrankową ... i ugłaszcz sukę czarna niżlowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelcia zdrówka synkowi życzę Ja mam dwie zasmarkane w domku Magi wielkie dzięki ... wirusa złapał ale dzielny jest gość ... to niezłe zasmarkane towarzystwo mamy No u mnie starsza zawirusowana a młodsza niestety z zapaleniem gardła i ucha ale idzie ku dobremu Tak to jest z dzieciakami. Zabrałoby się im te choróbska aby nie musiały choróbkować ... zwłaszcza że pogoda piękna się zaczyna i gadziny powinny spedzać na powietrzu sporo czasu a nie siedzieć w domku Magi ucałuj dziewczynki i szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelcia zdrówka synkowi życzę Ja mam dwie zasmarkane w domku Magi wielkie dzięki ... wirusa złapał ale dzielny jest gość ... to niezłe zasmarkane towarzystwo mamy No u mnie starsza zawirusowana a młodsza niestety z zapaleniem gardła i ucha ale idzie ku dobremu Tak to jest z dzieciakami. Zabrałoby się im te choróbska aby nie musiały choróbkować ... zwłaszcza że pogoda piękna się zaczyna i gadziny powinny spedzać na powietrzu sporo czasu a nie siedzieć w domku Magi ucałuj dziewczynki i szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Przywitać się przyszłam i za truskawki podziękować Pędzę dalej, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Rz. Serdeczności Do naszego biura codziennie ta praska przychodzi, pod jakim pseudo można Twoją twórczość znależć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień doberek wszystkim dzieciaczkom zdrófka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Rz. Serdeczności Do naszego biura codziennie ta praska przychodzi, pod jakim pseudo można Twoją twórczość znależć? Najs dej ! Ja jestem głównie "sekcja R jak redaktor", a nie "D" Czynię wszystko, żeby to, co udało się popełnić innym, nadawało się do czytania pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Rz. Serdeczności Do naszego biura codziennie ta praska przychodzi, pod jakim pseudo można Twoją twórczość znależć? Najs dej ! Ja jestem głównie "sekcja R jak redaktor", a nie "D" Czynię wszystko, żeby to, co udało się popełnić innym, nadawało się do czytania Baranku - a jaka to gazetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę idę zaraz na spacerek z młodszą, bo piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Rz. Serdeczności Do naszego biura codziennie ta praska przychodzi, pod jakim pseudo można Twoją twórczość znależć? Najs dej ! Ja jestem głównie "sekcja R jak redaktor", a nie "D" Czynię wszystko, żeby to, co udało się popełnić innym, nadawało się do czytania Baranku - a jaka to gazetka? Rz czyli Rzepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Baranku - a jaka to gazetka? Rz czyli Rzepa ale czemu jesteś taki zniesmaczony nie jest zła ta gazeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts