barranki2 02.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Baranku - a jaka to gazetka? Rz czyli Rzepa ale czemu jesteś taki zniesmaczony nie jest zła ta gazeta Bo białe strony czasem robią zielonym czyli moim nie najlepszy piar na mieście. Takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę idę zaraz na spacerek z młodszą, bo piękna pogoda A ja w tak piekną pogodę będę siedzieć w domu Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Balkon otwarty, słońce w domku a ja wiosenne porządki zapodałam ... chwilę odpocznę i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Baranku - a jaka to gazetka? Rz czyli Rzepa ale czemu jesteś taki zniesmaczony nie jest zła ta gazeta Bo białe strony czasem robią zielonym czyli moim nie najlepszy piar na mieście. Takie czasy U Was też tak jest że kto inny pisze artykuł a kto inny nadaje tytuły, skutkiem czego tytuły czasem są kompletnie z czapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobry witam się dziś ostróżkowo http://img9.imageshack.us/img9/1216/dzialkaubabci2706200712.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Doberekkkkkkkkkkkkkkkk Miłego weekndu - i pamietaj że czekam na ciebie u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witalski No myślałem że w ogóle nie zdążę pomachać łapką na dzień dobry, bo hytreuliki wzywają, krzyczą że nie mają na czym strajkować i styopiana im trza. Bięgnę zatem pozdrawiając przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Baranku - a jaka to gazetka? Rz czyli Rzepa ale czemu jesteś taki zniesmaczony nie jest zła ta gazeta Bo białe strony czasem robią zielonym czyli moim nie najlepszy piar na mieście. Takie czasy U Was też tak jest że kto inny pisze artykuł a kto inny nadaje tytuły, skutkiem czego tytuły czasem są kompletnie z czapki? To zależy kto nadaje tytuły. Czasem się zostawia oryginalny, czasem daje lepsiejszy i wtedy to już red się wykazuje, a czasem wkracza Instancja i "podkręca" i wtedy dzieje się jak w zapytaniu . Raz tak, raz siak. Aczkolwiek czasem jak spojrzę na kolumny następnego dnia to potrafię się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kochani dzien dobry Gosieńko pięknie i od razu człowiekowi lepiej sie robi na duszy zuz@nko bedę się starać aby wariatki osobiście uściskać i miło mi będzie się z Wami zobaczyć barranku ja Tobie łapką macham i udanego dnia życzę Sprzedaje dzis młodego i lecę w miasto bo od siedzenia w domu mózg mi się lasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi W życiu nigdy ... jakbym mogła jeszcze coś poczytać albo dowiedzieć się co w ... trawie piszczy byłoby jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi A dzisiaj to już daliście czadu w tej zielonej Rz: "Rekomendacja na LPP i NG2 została OBNIŻONA z trzymaj do AKUMULUJ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi A dzisiaj to już daliście czadu w tej zielonej Rz: "Rekomendacja na LPP i NG2 została OBNIŻONA z trzymaj do AKUMULUJ" Ja prowadziłem kolumnę z Galerią Centrum Na tych rekomendacjach to się kompletnie nie wyznaję... A poza tym tamto to boczek na giełdówce, to ktoś to czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi A dzisiaj to już daliście czadu w tej zielonej Rz: "Rekomendacja na LPP i NG2 została OBNIŻONA z trzymaj do AKUMULUJ" Ja prowadziłem kolumnę z Galerią Centrum Na tych rekomendacjach to się kompletnie nie wyznaję... A poza tym tamto to boczek na giełdówce, to ktoś to czyta? Analitycy biur maklerskich którzy się potem wkurzają że podajecie złe cyfry albo rekomendacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi A dzisiaj to już daliście czadu w tej zielonej Rz: "Rekomendacja na LPP i NG2 została OBNIŻONA z trzymaj do AKUMULUJ" Ja prowadziłem kolumnę z Galerią Centrum Na tych rekomendacjach to się kompletnie nie wyznaję... A poza tym tamto to boczek na giełdówce, to ktoś to czyta? Analitycy biur maklerskich którzy się potem wkurzają że podajecie złe cyfry albo rekomendacje Oni i bez nas błądzą Zresztą, się przyznam, jeśli chodzi o giełdę, to ja mimo upływu lat nadal niespecjalnie wiem o co chodzi i dlaczego Ja jestem człowiek, rzekłbym, infrastrukturalny. I stron giełdowych, jak tylko mogę, się nie tykam... A jako redaktor z funkcją mogę - szczęśliwie - sobie pogrymasić Ale przekażę stosowne uwagi, ostatecznie trzeba dbać o poziom płatnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ... jakbym mogła jeszcze coś poczytać albo dowiedzieć się co w ... trawie piszczy byłoby jeszcze lepiej Od tego, miła pani, są tytuły ogrodnicze Chyba że oni tam tak samo przekręcają informacje o tym, co w trawie piszczy jak nam się zdarza to zrobić z ekonomią. Muszę zbadać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi A dzisiaj to już daliście czadu w tej zielonej Rz: "Rekomendacja na LPP i NG2 została OBNIŻONA z trzymaj do AKUMULUJ" Ja prowadziłem kolumnę z Galerią Centrum Na tych rekomendacjach to się kompletnie nie wyznaję... A poza tym tamto to boczek na giełdówce, to ktoś to czyta? Analitycy biur maklerskich którzy się potem wkurzają że podajecie złe cyfry albo rekomendacje Oni i bez nas błądzą Zresztą, się przyznam, jeśli chodzi o giełdę, to ja mimo upływu lat nadal niespecjalnie wiem o co chodzi i dlaczego Ja jestem człowiek, rzekłbym, infrastrukturalny. I stron giełdowych, jak tylko mogę, się nie tykam... A jako redaktor z funkcją mogę - szczęśliwie - sobie pogrymasić Ale przekażę stosowne uwagi, ostatecznie trzeba dbać o poziom płatnika Ja się stykam, ale im dalej w las tym bardziej nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jakoś tak się porobiło, że się u ciebie zrobił kącik dyskusji o prasie codziennej . Mam nadzieję, że ten pokątny wątek ci nie wadzi A dzisiaj to już daliście czadu w tej zielonej Rz: "Rekomendacja na LPP i NG2 została OBNIŻONA z trzymaj do AKUMULUJ" Ja prowadziłem kolumnę z Galerią Centrum Na tych rekomendacjach to się kompletnie nie wyznaję... A poza tym tamto to boczek na giełdówce, to ktoś to czyta? Analitycy biur maklerskich którzy się potem wkurzają że podajecie złe cyfry albo rekomendacje Oni i bez nas błądzą Zresztą, się przyznam, jeśli chodzi o giełdę, to ja mimo upływu lat nadal niespecjalnie wiem o co chodzi i dlaczego Ja jestem człowiek, rzekłbym, infrastrukturalny. I stron giełdowych, jak tylko mogę, się nie tykam... A jako redaktor z funkcją mogę - szczęśliwie - sobie pogrymasić Ale przekażę stosowne uwagi, ostatecznie trzeba dbać o poziom płatnika Ja się stykam, ale im dalej w las tym bardziej nie kumam A indeksy raz w górę raz w dół. Przynajmniej wykres nie jest nudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień doberek ależ u Kruelci jest fajnie... cisza, spokój, ptaszki, drzewa.... echhhhhhhhhhh.... Kochana oto łązienka o której wspominałam http://img17.imageshack.us/img17/3469/c5at4798.jpg póki co najlepsza z jakich widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts