Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Elu. Czy Ty wysyłałas mi rekuperacje do wyceny?

Jeszcze nie :-? :roll: ... rozumiem, że rzuty będą służyć do obliczenia powierzchni? bo na górze było kilka zmian, typu powiększenie pokoju młodego, otworzenie strychu i pomieszczenia przy łazience, które w planie miały być zamurowane. Czyli na górze jest więcej otwartej przestrzeni. Czy mam poprawić rzuty i Ci wysłać, czy mogą być przed zmianami?

Mogą być przed zmianami.

Ja wiem gdzie posadze białą magnolię u siebie

A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach..

Nie mam pojęcia to się nie wypowiadam. Ma byc magnolia drzewiasta i basta. Będe jej naginac gałęzie i torturować, zeby była rozłożysta. Jak nie bedzie kwitła to starczą mi liście. Platana bym też chciała, ale to chyba dorosłego nawiozę, bo wolno rośnie skubany

Przywlokłam się , trza korzystać , że Kruelka nawiedziła forum :) Jak tam Sis , wsio w porządalu?

Myszka , co za pergole będziesz jutro katowała?

e no te pergole. No te stelaże pod żaluzje suwane musze zajechać na śmierc. Przeciez to na cały spacerniak konstrukcja i na taras. Nie mam głowy

A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach..

Nie mam pojęcia to się nie wypowiadam. Ma byc magnolia drzewiasta i basta. Będe jej naginac gałęzie i torturować, zeby była rozłożysta. Jak nie bedzie kwitła to starczą mi liście. Platana bym też chciała, ale to chyba dorosłego nawiozę, bo wolno rośnie skubany

naginać gałęzie ?

To może patent sadowników :

pudełeczko po kefirze, napełnić betonem i zatopić pętelkę z drutu czy sznurka - żeby powstał taki ciężarek. I na gałazkę.

W trakcie budowy betonu dostatek..

Dobrosieńko kochana dziękuję dziękuję ;) ... a co u Ciebie?

Moja praca w czarnej .... No tak mi sie ie chce za nia zabierać, że hej ;) ... teraz to ja o roślinkach myśle :) ... leca do mnie świerczki na żywopłot - 80 sztuk ;) azalki, hosty, kalmia, orszelina, forsycja, porzeczka krwista, budleje, krzewuszka, kolkwicja .... i jeszcze dużo innych :) ... i tym teraz zyje :)