Gosiek33 15.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kto się śmie śmiać z Twojego śmietnika bardzo solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Super fajna imprezownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Proszę się nie smiać z mojego smietniczka ... mała sąsiadka mi go zadraszcza i nazywa swoim domkiem Kruelciu ja się nie śmieję tylko tyż zazdroszczem bo nie mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Proszę się nie smiać z mojego smietniczka ... mała sąsiadka mi go zadraszcza i nazywa swoim domkiem Kruelciu ja się nie śmieję tylko tyż zazdroszczem bo nie mam jeszcze To w takim razie zapraszam póki co do mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ten "śmietniczek" to zawadowa budowla jest - mnie się tak podoba, że bym veluxa mu wstawiła - a niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ten "śmietniczek" to zawadowa budowla jest - mnie się tak podoba, że bym veluxa mu wstawiła - a niech ma ale że to SSO to narazie okien nie budjet ... dodam tylko, że tynk będzie taki sam jak na domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No nie widzę inaczej Kochana, nie widzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefka a jak łazienka? ... piękna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nefka a jak łazienka? ... piękna? A idź sobie obejrzyj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Czesc Elu. Czy Ty wysyłałas mi rekuperacje do wyceny? Jeszcze nie ... rozumiem, że rzuty będą służyć do obliczenia powierzchni? bo na górze było kilka zmian, typu powiększenie pokoju młodego, otworzenie strychu i pomieszczenia przy łazience, które w planie miały być zamurowane. Czyli na górze jest więcej otwartej przestrzeni. Czy mam poprawić rzuty i Ci wysłać, czy mogą być przed zmianami? Mogą być przed zmianami. Ja wiem gdzie posadze białą magnolię u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach.. ja tak samo sie znam na magnolich ide nakrecic 7 czesc free willy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mysza to postaram sie dzisiaj albo jutro wysłać Nefka a żebyś wiedziała, że sobie pójde obaczyć i nawet pomacać a co ... tylko kiedy? Magnolie nie lubią przeciągów lubia miejsca osłonięte i ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach.. Nie mam pojęcia to się nie wypowiadam. Ma byc magnolia drzewiasta i basta. Będe jej naginac gałęzie i torturować, zeby była rozłożysta. Jak nie bedzie kwitła to starczą mi liście. Platana bym też chciała, ale to chyba dorosłego nawiozę, bo wolno rośnie skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Myszko email poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Przywlokłam się , trza korzystać , że Kruelka nawiedziła forum Jak tam Sis , wsio w porządalu? Myszka , co za pergole będziesz jutro katowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Przywlokłam się , trza korzystać , że Kruelka nawiedziła forum Jak tam Sis , wsio w porządalu? Myszka , co za pergole będziesz jutro katowała? e no te pergole. No te stelaże pod żaluzje suwane musze zajechać na śmierc. Przeciez to na cały spacerniak konstrukcja i na taras. Nie mam głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Aaaa , to już wiem Podobaja mi sie , ale nawet nie będe udawała,że to planuję Jestem na etapie wycinania kosztów gdzie się da , więc pomysły na takie ekstrawagancje ucinam w zarodku.Dla własnego świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach.. Nie mam pojęcia to się nie wypowiadam. Ma byc magnolia drzewiasta i basta. Będe jej naginac gałęzie i torturować, zeby była rozłożysta. Jak nie bedzie kwitła to starczą mi liście. Platana bym też chciała, ale to chyba dorosłego nawiozę, bo wolno rośnie skubany naginać gałęzie ? To może patent sadowników : pudełeczko po kefirze, napełnić betonem i zatopić pętelkę z drutu czy sznurka - żeby powstał taki ciężarek. I na gałazkę. W trakcie budowy betonu dostatek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dobrosieńko kochana dziękuję dziękuję ... a co u Ciebie? Moja praca w czarnej .... No tak mi sie ie chce za nia zabierać, że hej ... teraz to ja o roślinkach myśle ... leca do mnie świerczki na żywopłot - 80 sztuk azalki, hosty, kalmia, orszelina, forsycja, porzeczka krwista, budleje, krzewuszka, kolkwicja .... i jeszcze dużo innych ... i tym teraz zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts