Kruela 15.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach.. Nie mam pojęcia to się nie wypowiadam. Ma byc magnolia drzewiasta i basta. Będe jej naginac gałęzie i torturować, zeby była rozłożysta. Jak nie bedzie kwitła to starczą mi liście. Platana bym też chciała, ale to chyba dorosłego nawiozę, bo wolno rośnie skubany naginać gałęzie ? To może patent sadowników : pudełeczko po kefirze, napełnić betonem i zatopić pętelkę z drutu czy sznurka - żeby powstał taki ciężarek. I na gałazkę. W trakcie budowy betonu dostatek.. zawsze można też buciki betonowe zrobić magnolce, aby nie zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A ja słyszłam, że magnolię trudno utrzymać, że nie chcą kwitnąć jak mają złe warunki - czy to prawda ? Bo ja się na ogrodnictwie znam jak świnia na gwiazdach.. Nie mam pojęcia to się nie wypowiadam. Ma byc magnolia drzewiasta i basta. Będe jej naginac gałęzie i torturować, zeby była rozłożysta. Jak nie bedzie kwitła to starczą mi liście. Platana bym też chciała, ale to chyba dorosłego nawiozę, bo wolno rośnie skubany naginać gałęzie ? To może patent sadowników : pudełeczko po kefirze, napełnić betonem i zatopić pętelkę z drutu czy sznurka - żeby powstał taki ciężarek. I na gałazkę. W trakcie budowy betonu dostatek.. Bardzo dobry patent Nefciu. Iście budowlany. Tylko kto wypije tyle kefiru? Dobrosiu, a ja to musze zrobic tanim kosztem, a w miare solidnie, bo by mnie inaczej pierwsze słonce zjadło i zaraz zamurowałabym to wielkie piękne okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 U mnie też jakos się toczy.Zabieramy się za prund , geodetę i studnię. Wsadziłam na działce kosodrzewinę i tamaryszek , które ktoś tam znajomy wysadzał od siebie z ogrodu i jeżdżę co dwa trzy dni na działkę podewać toto , żeby mi się przyjęło.Przy okazji moja dziecina szaleje w piachu i kurzu i wyglądajak murzyn jak wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mycha ja kombinuję ze zrobieniem pergoli nad tarasem , a na to puszczenie pnącza.mam nadzieję,że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mycha ja kombinuję ze zrobieniem pergoli nad tarasem , a na to puszczenie pnącza.mam nadzieję,że się uda ja tez cos tam puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziewczynki to może wpadnijcie do mnie na budowe. Mam sporo desek z których i pergolę i rolety sie wykroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kruelciu egzotyki masz na dzialce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziewczynki to może wpadnijcie do mnie na budowe. Mam sporo desek z których i pergolę i rolety sie wykroi sie nie śmiej , deski na budowie się przydają - to jak Cie w końcu nawiedzę , to z deskowym łupem mogę wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kruelciu egzotyki masz na dzialce? Mówisz i masz ... same egzotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziewczynki to może wpadnijcie do mnie na budowe. Mam sporo desek z których i pergolę i rolety sie wykroi sie nie śmiej , deski na budowie się przydają - to jak Cie w końcu nawiedzę , to z deskowym łupem mogę wyjechać zanim sie wybierzesz wszystko z dymem pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bardzo dobry patent Nefciu. Iście budowlany. Tylko kto wypije tyle kefiru? po jogurtach, po śmietanie ..... Daj hasło to będziemy zbierać Widziałam ten patent w sadach koło Warki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bardzo dobry patent Nefciu. Iście budowlany. Tylko kto wypije tyle kefiru? po jogurtach, po śmietanie ..... Daj hasło to będziemy zbierać Widziałam ten patent w sadach koło Warki.. Ładnie pomalujemy i na święta bożonarodzeniowe będziesz miała ślicznie przybrane drzewko magnolciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Bardzo dobry patent Nefciu. Iście budowlany. Tylko kto wypije tyle kefiru? po jogurtach, po śmietanie ..... Daj hasło to będziemy zbierać Widziałam ten patent w sadach koło Warki.. tam napewno puszki po strongu zalewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 niewygodnie napełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 niewygodnie napełniać lejek tez mozna zmajstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a miałam pojemniczek po śmietanie wyrzucić.A tak zostawiam na zaczątek dobry Mysiej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 niewygodnie napełniać lejek tez mozna zmajstrować Tylko trzeba szybko działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 niewygodnie napełniać lejek tez mozna zmajstrować Tylko trzeba szybko działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 leca do mnie świerczki na żywopłot - 80 sztuk azalki, hosty, kalmia, orszelina, forsycja, porzeczka krwista, budleje, krzewuszka, kolkwicja .... i jeszcze dużo innych ... i tym teraz zyje a gdzie kupiłaś tyle roślinek? miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień doberek http://haftybeaty.blox.pl/resource/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts