Kruela 16.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Za kawkę dziękuję bardzo. Może postawi mnie na nogi. Dzisiaj pracuję z dzieciem swoim, które z uwielbieniem eksploatuje niszczarkę Maluszku lecą ze szkółek ... świerki już odebrane stoją na balkonie a ja nóżkami przebieram, aby pojechać na wieś je posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A potem te wszystkie roślinki podlewasz czy zostawiasz na łaskę i niełaskę natury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Podlewam ale ostatnio Matka Natura była dla moich roślinek łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ano własnie - ja jak głupia wsadziłam dwie roślinki na działce i teraz muszę co dwa trzy dni dmuchać 40 min do półtorej godziny w jedną stronę ( w zależności od korasa) żeby to podlac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dlatego chyba nie lubię ogrodnictwa Dzień Dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a ja z chęcią jeżdżę czym sama siebie zadziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja też chętnie jeżdżę i dlatego nie moge juz w pracy wyrobić ... do tego moje młodsze dziecię prowadzi wojnę podjazdową i burdello mi zrobiło i nie mogę sie na niczym skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 To się nie skupiaj. Jutro się u mnie rozerwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Za kawkę dziękuję bardzo. Może postawi mnie na nogi. Dzisiaj pracuję z dzieciem swoim, które z uwielbieniem eksploatuje niszczarkę Maluszku lecą ze szkółek ... świerki już odebrane stoją na balkonie a ja nóżkami przebieram, aby pojechać na wieś je posadzić ale z jakiej szkółki? Daj namiary plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ależ wam zazdroszczę tego kupowania i sadzenia roślinek Ale przynajmniej będę miała później od kogo brać namiary na fajne szkółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Maluszku a jakie roślinki chcesz? ... np. świerki mam 4 letnie - 50 cm po 1,2 dzisiaj moja sąsiadka dała mi namiar na gościa, który w naszych okolicach ma różne roślinki w niezłych cenach. Ja się napaliłam na lawendę ale ma różne inne. Mów biegusiem co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 To się nie skupiaj. Jutro się u mnie rozerwiesz Tak się skupiłam, że nic nie zrobiłam ... wiem, wiem praca nie zając ale bardzo chętnie się oderwę i rozerwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 doberek słono zostawiam bo podobno pogoda ma sie zepsuć http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zuza nie kracz - jutro mam miec badania gruntu.Nie chcę w deszczu tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień dobry zuz@nko ... za słoneczko dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zuza nie kracz - jutro mam miec badania gruntu.Nie chcę w deszczu tego robić badania gruntu to jeszcze nic. Mi więźbe montują Czesc Kruelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zuza nie kracz - jutro mam miec badania gruntu.Nie chcę w deszczu tego robić daleka jestem od krakania, ja czarna co prawda ale nie wrona bo mnie uciszyć mozna a wronę to......trzeba odstrzelic żeby dziub zamknęła pani pogodynka tak mówi od rana w TV i Radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zuza nie kracz - jutro mam miec badania gruntu.Nie chcę w deszczu tego robić badania gruntu to jeszcze nic. Mi więźbe montują Czesc Kruelciu O jesoooo , już więźbę???? A ile im to zajmie? Mam jeszcze troszkę czasu I hope Myszka Ty sie w końcu zdecydowałas na styropian z grafitem czy zwykły dajesz? I ile dajesz na posadzkę i czy też szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Maluszku a jakie roślinki chcesz? ... np. świerki mam 4 letnie - 50 cm po 1,2 dzisiaj moja sąsiadka dała mi namiar na gościa, który w naszych okolicach ma różne roślinki w niezłych cenach. Ja się napaliłam na lawendę ale ma różne inne. Mów biegusiem co potrzebujesz Kochana - ja potrzebuję bardzo dużo różnych roślinek. A co on ma konkretnego? Kruelko - będziesz jutro u Nefci? Jeśli tak to mogę przywieźć projekt mojego ogrodu i powiesz mi co ewentualnie mogę u niego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zuza nie kracz - jutro mam miec badania gruntu.Nie chcę w deszczu tego robić A ja nawet w deszcz bede sadzić ... Dobrosiu czy Ty sypiasz czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts