Kruela 20.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja tez chcę roslinki po takiej cenie ... czyżby to jakaś wierzba była? ... słabo widać ... ale na pierwszym planie rozpoznałam bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.04.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zimno...... podpowiedź pierwsza: obydwa czerwonolistne bratki ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ooo a tu quiz ogrodniczy się odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Bry Na roślinkach się nie znam, więc udziału w guizie nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zimno...... podpowiedź pierwsza: obydwa czerwonolistne bratki ok. Jak widzę to będę sobie dłuuugo zgadywać po tych badylach ... buki? klon? lilaki? ... ło matko dużo tego jeszcze jest ... kobieto bądż człowiekiem i powiedz co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dziewczynki i chłopcy Wzięłam sobie trzy dni urlopu ... stwierdziłam, że swoje wagary uoficjalnię musiałam i już dla swojego zdrowia psychicznego Rozstaję się ze swoim ulubionym komputerkiem marki ....(będzie sobie w torbie siedział ... odwyk nikomu nie zaszkodził Środa ... jadę na wieś upolować roślinki Czwartek:) ... wieś, wieś, wieś ... juz nie mogę się doczekać Piątek ... fryzjer, roślinki, wieś Sobota ... wieś Niedziela ... wieś na wsi Cuuuuuudne dni sie szykują ... ale nie myślcie, że będę spać do niewiadomoktórej nic z tego ! ... będe wstawać wcześniej, ale już się nie mogę doczekać Trzy dni to stanowczo za mało, aby nadrobić wszystkie zaplanowane rzeczy Miło mi będzie jeżeli ktoś do mnie mimo wszystko do mnie zajrzy .... To na wszystkie dni stawiam wiosnę ... i co to za kwiat ? http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/brzoskwinia__kwiat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jako, że już kwitną gdzie nie gdzie to pewnie migdałowiec Gatunek trujący Śliwa migdał (Prunus dulcis P. Mill.), nazywana także migdałowcem lub migdałem - gatunek rośliny wieloletniej z rodziny różowatych. Pochodzi prawdopodobnie z Azji Środkowej i Azji Mniejszej. zgadłam? Nie wpadłabyś do mnie w czwartek po jeżynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jako, że już kwitną gdzie nie gdzie to pewnie migdałowiec Gatunek trujący Śliwa migdał (Prunus dulcis P. Mill.), nazywana także migdałowcem lub migdałem - gatunek rośliny wieloletniej z rodziny różowatych. Pochodzi prawdopodobnie z Azji Środkowej i Azji Mniejszej. zgadłam? Nie wpadłabyś do mnie w czwartek po jeżynę Gosienko ... nie zgadłaś .... napisz mi na priw gdzie bedziesz , bo będe śmigac po mieście to może i do Ciebie mnie zapoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jabłoń ? Ale za duuuużżżżaaaa To pewnie różanecznik, nie ? Kruelcia Odszczekuje to jakaś wiśnia albo czereśnia (lae dlaczego moja czereśnia nie ma tak ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jabłoń ? Ale za duuuużżżżaaaa To pewnie różanecznik, nie ? Kruelcia Nefka .... moja kochana nieogrodniczko ... rozkminiłas mnie ") .... obrze już się szybko przyznaję : ) .... to kwiat brzoskwini jest ... piękny prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No toż przecież wiedziałem, że to kfiatek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jabłoń ? Ale za duuuużżżżaaaa To pewnie różanecznik, nie ? Kruelcia Nefka .... moja kochana nieogrodniczko ... rozkminiłas mnie ") .... obrze już się szybko przyznaję : ) .... to kwiat brzoskwini jest ... piękny prawda? No to praaaawie trafiłam Mówiłam, że różanecznik (kuźwa, muszę sprawdzić co to jest ten różanecznik ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nefka jak do mnie wpadniesz to Ci pokażę ja wyglądają różaneczniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kruelciu no to miłego urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Nefka jak do mnie wpadniesz to Ci pokażę ja wyglądają różaneczniki ... Witanko na przykład tak http://lh5.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYbZIvNst_I/AAAAAAAAAbM/a6QRtYb97ZM/s800/r%C3%B3zaneczniki%20%289%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej wszystkim a dziewczynką życzę miłego podziwiania różanecznika - napawajcie wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej Kruelciu, miłego urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Zimno...... podpowiedź pierwsza: obydwa czerwonolistne bratki ok. Jak widzę to będę sobie dłuuugo zgadywać po tych badylach ... buki? klon? lilaki? ... ło matko dużo tego jeszcze jest ... kobieto bądż człowiekiem i powiedz co to ? To bliżej - leszczyna czerwona o pędach poskręcanych w korkociąg "Red Majestic", w głębi jebucek- buk Purpurea Pendula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Zimno...... podpowiedź pierwsza: obydwa czerwonolistne bratki ok. Jak widzę to będę sobie dłuuugo zgadywać po tych badylach ... buki? klon? lilaki? ... ło matko dużo tego jeszcze jest ... kobieto bądż człowiekiem i powiedz co to ? To bliżej - leszczyna czerwona o pędach poskręcanych w korkociąg "Red Majestic", w głębi jebucek- buk Purpurea Pendula Leszczyna po głowie mich chodziła, ale taka powykręcana ale jak poznać buk bez liści Amelio jak sunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kruelciu - miłego urlopiku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts